Šminka

Crna i srebrna noktiju - korak po korak tutorijal sa slikama

Crna i srebrna noktiju - korak po korak tutorijal sa slikama

Srebrna je boja koja je omiljeno mnogih. Posebno, uočavamo široku upotrebu ove boje u haljine za posebne prilike i nakitom. To je boja koja čini kožu oživljava i sjaj sa svim svojim sjajem. To samo čini da izgledaš predivno. U kombinaciji sa crnom bojom, to samo postaje još žive, a najbolja opcija da je nosim na zabavi.

Svi mi imamo jednu ili dvije srebrne haljine ili jedan ili dva crna haljine navalili u našem ormaru. Ponekad, samo nam ponestane na izbore kao na kakvu noktiju nositi s tim. Upravo smo stavili na dvostrukim potezom srebra noktiju i izaći. Međutim, ako imate malo vremena u vašim rukama i da budem malo drugačiji, malo kreativan, onda je ovaj nail art će sigurno biti nešto da se ističu u gomili i da glava okrenuti.

Black i srebro Nail Art Tutorial

Pa da vidimo kako da napravite ovu crnoj i srebrnoj boji nail art u jednostavna koraka:

Stvari koje će zahtijevati:

  • A osnovni premaz (opcionalno)
  • A shimmer ružičaste boje laka za nokte
  • A transparentan polish
  • Srebrni lak za nokte
  • Narandžastu štap ili čačkalicu
  • Kavijar perle u crnoj boji
  • Kavijar perle u srebrnoj
  • Veličine bižuterija Medium (5 kom)

Korak po korak Vodič:

Korak 1:

Ako koristite bazu kaput onda koristite 2 sloja baze sloj na noktima prije početka ovog dizajna. Sada nakon baznog sloja osuše koristiti 2 sloja shimmer roze lak za nokte. Također možete koristiti bijele lak za nokte. Ovo je samo da bi bazu više neprozirne. Neka se osuši potpuno prije prelaska na korak 2.

load...

Korak 2:

S obzirom da će biti noktiju na osnovu boje "srebro", trebate nabaviti vrlo lijep i lijepo srebrne boje za ovaj nail art. Međutim, mi ćemo prikriti ovu boju kasnije, ali to i dalje može biti vidljiva u određenoj mjeri kao osnovne boje. Dakle, samo da bude na sigurnoj strani, koristite kvalitetan srebrne boje laka za nokte da pokrije svoje nokte sa najmanje 2 sloja. Pustite da se osuši.

Korak 3:

Pravilno sušenje srebrne osnovna boja je apsolutno važno. Sada uzmite svoj transparentan za nokte i operi se vrh poziciju sa pola po sredini noktiju kao oblik iznad. Da li jedan čavao u isto vrijeme. Sada postavite palete ili posudu ispod noktima i posuti srebrne perle preko njega. Prisjetite se svojih starih zanata klase? To je samo tako.

load...

Pritisnite perle i postaviti ih uz štapić ili čačkalicom u odgovarajuće poravnanje. Završiti sve nokte. Pustite da se osuši malo prije prelaska na crno perle dijela.

Korak 4:

Sada kada su srebrne perle su malo sušenog i gurnuo ispravno, pokriti dio gore sa transparentnim nokte i posuti crnog kavijara perle nad njim. Čvrsto pritisnite i pustite da se osuši.

Korak 5:

Sada nanesite transparentni premaz nad svim noktima. Postavite bižuterija srednje veličine u odnosu na crni dio na vrhu. Neka cijela stvar dobro osuši.

Korak 6:

Vaš nail art bi trebao izgledati nešto poput gore. To je zapravo super za zabavu. Bez obzira da li će nositi nešto zapadne ili etničke, to će ići dobro sa bilo kojom vrstom party haljina dok je u crnoj, bijeloj i srebrnoj boji. To također može ići prilično dobro sa crvenim i crnim outfit.

Ako ovo crnoj i srebrnoj boji nail art zanimljiv, lijep i trendi, onda svakako probati ovu kombinaciju kod kuće za dobivanje to moderan izgled. Baci nam svoje komentare.

load...