Šminka

Najbolji MAC masti šminke za šminku - naši top 10 odabira

Najbolji MAC masti šminke za šminku - naši top 10 odabira

MAC, svjetske klase brand kvaliteta kozmetike, je simbol luksuza. Ako ste strastveni o šminke, sigurno znate ovisnosti MAC proizvoda. Sa stotinama nijansi u svakom proizvodu šminke, MAC je jedan od vodećih kozmetičkih brendova u svijetu.

Mat ruževe iz kuće MAC zaista divan, okupljajući tekstura i kvaliteta vrijedan divljenja. Uvijek sam radije koristite mat ruževe jer bi mi usne izgledaju privlačno. U ovom članku, ja ću dijeliti prvih deset must-have MAC mat ruž nijanse morate imati u šminku kompletu.

Naša Top 10 MAC ruževi U završni mat

  1. Ruby Woo
  2. Candy Yum Yum
  3. Kinda Sexy
  4. Dimljena Purple
  5. Ruski Red
  6. Diva
  7. Lady Danger
  8. Heroina
  9. Molimo vas da me
  10. Svi Fired Up

1. Ruby Woo MAC Retro mat ruž za usne

Kupi MAC Retro Matte ruž za usne - Ruby Woo Za ₹ 2250 @ www.amazon.in/mac-retro-matte-lipstick-ruby-woo

load...

'Ruby Woo "je prekrasna i elegantan retro mat ruž. Jednim udarcem od ovog vitalnog crvenih nijansa ide dug put! Ima plavo-crveni prizvuk na njega. To je jedan od must-have nijanse za sve ljubitelje mat ruž. To traje do šest do sedam sati. Možete ga nositi na posao ili za noćni izlazak s prijateljima.

2. Candy Yum Yum MAC mat ruž za usne

Kupi MAC Mac mat ruž za usne, Candy Yum-Yum Za ₹ 2.182,84 @ www.amazon.in/mac-mac-matte-lipstick-candy-yum-yum

A šampanjac i privlačan poput slatkiša mat ruž, Candy Yum Yum pruža neon ružičaste boje, osvjetljuje se tvoje lice, i ističe vaše usne lijepo. Savršen hlad za večeri i izlaske s prijateljima.

load...

Sport Ovaj nijansa kao nijansa tokom dana nanoseči malo ga na usne i spajajući ga sa prstima. Idi Bold i lijepa s ovom svijetle hlad za noć prelaskom 2-3 premaza to.

3. Kinda Sexy MAC mat ruž za usne

Kupi MAC mat ruž za usne, Kinda Seksi Za ₹ 2550 @ www.amazon.in/mac-matte-lipstick-kinda-sexy

A boja tako suptilan, a opet seksi u isto vrijeme, to ruž za usne može se nositi bilo gdje i svugdje. Nekako Sexy je glatka mat ruž u nude roza nijansa. To je vrlo pigmentirana i savršeno ide sa šminkom smokey eye.

4. Dimljena Purple MAC mat ruž za usne

Kupi MAC mat ruž za usne DIMLJENA ljubičasta ₹ 3659 @ ​​www.amazon.in/mac-matte-lipstick-smoked-purple

Ovaj sparan dimljeni ljubičaste mat nijansa je samo savršen za jesen sezone. A boja tako duboko i tamno, to je sigurno da se glave okrenuti. Klizi na usnama glatko, prenoseći bogat, neprozirna boja. Nadopunjuju ova boja držeći kožu čistom i svježe i nošenje tona maskare na oči.

5. Ruske Crvene MAC mat ruž za usne

Kupi MAC Matte - ruž za usne ruske Crvene Za ₹ 2550 @ www.amazon.in/mac-matte-lipstick-russian-red

'Red' nikada ne izlazi iz trenda. Ruska Crvena mat ruž daje intenzivne, duboke crvene boje i je standardni retro hlad. Također je jako dugotrajan i ostaje na najviše četiri do pet sati. Za gladak izgled, upariti ga sa usana uređaj ili balzam za usne.

6. Diva MAC mat ruž za usne

Kupi MAC DIVA mat ruž za usne Za ₹ 2681 @ www.amazon.in/mac-diva-matte-lipstick

Ova lijepa duboko tamnocrvena nijansa je savršena za večernje zabave, posebno za nevjeste-to-biti. Njegova duboka boja i tekstura omogućiti da glatko klizi na usnama. Ostaje na gotovo četiri do pet sati.

7. Lady Danger MAC mat ruž za usne

Kupi MAC mat ruž za usne - Lady opasnost ₹ 2367 @ www.amazon.in/mac-matte-lipstick-lady-danger

Govoreći o najboljem raspon mat ruževa od MAC-a, 'Lady Opasnost' nije jedan treba propustiti. To je vrlo šik, jarke i elegantan korala narandžaste boje. Nećete znati tupo dan sa ova nijansa u sminku jer je sigurno će učiniti da izgledate predivno i živahna.

8. Heroine MAC mat ruž za usne

Kupi MAC mat ruž za usne HEROINA Za ₹ 2.640,37 @ www.amazon.in/mac-matte-lipstick-heroine

Još jedan prekrasan magenta-ljubičasta nijansa u rasponu mat, "Heroine" je nedavni dodatak porodici ljubičaste MAC. Njegova formula bez sušenja daje kremastu završiti, ostavljajući usne meke i podatne. Pruža medij za potpunu pokrivenost i traje do pet sati.

9. Please Me MAC mat ruž za usne

Kupi Please Me MAC mat ruž za usne Za ₹ 2500 @ www.amazon.in/mac-matte-lipstick-please-me

Ovo je jedan cool zategnut ružičasti ruž za usne koji daje predivnu glatku ružičastu boju na usnama. To traje do četiri do pet sati i daje svjež i flirty izgled. Osobe sa srednje do tamne tonove kože može upariti ovo s tamno roza olovka za usne kako bi se izbjeglo donošenje usne izgledaju blijedo.

10. Svi Fired Up Retro mat ruž za usne

Kupi MAC Retro Mat Liptick Svi Fired Up For ₹ 2066 @ www.amazon.in/mac-retro-matte-liptick-all-fired-up

Fuschia je bio bijes, jer je pala na tržištima. Ovog vitalnog roza nijansa nedavno dobio dodan u porodici mat ruževe MAC. To je nijansa koja odgovara svaki ton kože i Apt za bilo koji izlet ili prilikama. Budući da ima mat teksture, poželjno je da nosite balzam za usne / regenerator za usne prije nanošenja ruža za usne. Kao i drugi ruževi iz MAC, i ovaj traje do šest do sedam sati.

Nadam se da te voli našu listu deset najboljih MAC mat ruževe. Nemojte da nam javite što nijansi volio najviše i žele uključiti u svojoj kolekciji karmin. Komentare ispod teksta je vaš!

load...