Šminka

28 Jednostavan i jednostavan Mehndi dizajn koji možete sami učiniti

28 Jednostavan i jednostavan Mehndi dizajn koji možete sami učiniti

Mehndi je jedna stvar da su sve indijske žene obožavaju - ne samo zato što je važan dio naše kulture, ali i zbog načina na prekrasnom dizajnu Mehandi izgleda kada smo ukrašena to.

Mehndi je zapravo neka vrsta prirodne boje napravljen od lišća i stabljike od Henna stabla. To se sada koristi kao prirodni agent bojenje i umetnost mehndi sada se proširila širom svijeta. U zapadnim zemljama, mehndi se koristi kao privremena tetovaža previše. To je posebno stekao veliku popularnost u tetovaža industriji.

Mi smo obično prilično navikli da vidim raskošne i zamršene Mehendi dizajna tijekom vjenčanja. Ali postoje i neke vrlo jednostavne Mehendi dizajna koje izgledaju šik i lijepa i može se obaviti za bilo kakvu prigodu. Ovi dizajni zahtijevaju vrlo manje vremena i obično su jednostavne i slatke one koje dodati nagovještaj boje u ruke, ali ne zatrpavaju ruke ili daju previše obučeni izgled.

load...

Preporučena Video iz StylecrazeTV

Easy Mehndi Design koji možete izvesti kod kuće

Ovdje imamo zajednička 28 Takva Simple mehndi dizajna koji možete pokušati s lakoćom:

1. Ovdje je još jako lijepa vrlo jednostavan dizajn Mehandi za ruke. Dizajn je uglavnom obavlja na palca i kažiprsta. To je prilično jednostavan, ali ipak se lako može učiniti za svaku prigodu da bi privukli pažnju na ruke. Odlično ako ste prisustvovali ceremoniji angažman ili sangeet prijatelja prijatelja!

load...

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

2. Ovdje je primjer jednostavan dizajn mehndi za ruke, gdje možete primijeniti Mehendi na bilo jedan prst. U slučajevima u kojima će pažnja biti na rukama ili prstima - kao angažman ili na dan vjenčanja, možete koristiti ovu vrstu dizajna za prst. Ovo je posebno važi za žene koje ne vole teške Mehendi dizajna. To će izgledati jako jako lepo, ako to radite na domali prst.

3. Mi samo volio ovaj dizajn, kao i odgovarajući noktiju na stopalima. Dizajn je vrlo jednostavna, a ipak izgleda divno. Korištenje crvenog mehndi daje poseban svadbeni osjećaj da izgled i mogu se obukao od strane bilo koga. To će odgovarati većini nevjeste i dodao pribor kao palac prstenovi će ga učiniti još ljepšim.

4. Ljubav mehndi, ali ne žele da se prijave raskošan dizajn na nogama? Probajte ovaj vrlo jednostavan i mali dizajn koji je vrlo lako napraviti. To neće ometati svojim stilom i da će uklopiti u prilično lako. Ovo je za one koji vole mala i bez muke dizajna.

5. Ako volite cvjetnim uzorcima i love pomoću mehndi na noge, probajte ovaj stil. Ovaj slatki i jednostavan dizajn Mehendi može učiniti svako za svaku priliku. Korištenje mehndi čini stopala više istaknuti, a to će i izgledati odlično i za poslovni posetioce koji vole male dizajna na svoje noge.

6. Volite li nanošenja kane? Pokušajte ovaj jednostavan obrazac koji je vrlo lako napraviti. A to će izgledati odlično na sve ruke; bilo da je to vaše kćeri ili svoje. Možete napraviti dopune ovaj dizajn i čine ga u punopravno dizajn jedan kao dobro.

7. Ako ste novi u Mehndi aplikacija, onda možete da se zadovolji jedan od najjednostavnijih mehndi dizajna na početku. Gle! Imamo savršen dizajn za vas! Ovaj dizajn će laskati bilo koga, bez obzira na njihovu dob. Također će izgledati dobro na nevjeste i povodom njihovog angažmana previše. Dizajn nije pretrpan i da su dovoljno jednostavne da mu se sudi kod kuće.

8. Nedavno je došlo novi trend u Mehendi, a to je povećana upotreba sjaj i kamenja. Koristeći sjaj i kamenje izgleda dobro kao što se ponekad mehndi može postati dosadno sa istim starim bojama i varijacijama. Glitters i kamenje vam dati dovoljno izbor i možete lako zadovoljiti bilo koju boju po vašem izboru! Glitter se nanosi preko mehndi i perle i kamenje se postavljaju prema projektu. Boje koje se koriste mogu se mijenjati ili manipulisati u skladu sa svojim outfit. Ovo posebno izgleda vrlo atraktivno na savremenoj mladu.

U ovom dizajnu vidimo bijelo kamenje i plave kamenje se koristi, koji čine ovaj jednostavan dizajn mehndi Izgledaš apsolutno predivno.

9. Ovaj dizajn je sasvim drugačija od uobičajenog mehndi stilova smo navikli da vidimo. Dizajn je uglavnom jednostavna, ipak je jedinstvena. Savršeno za modernu ženu, koja voli da se miješaju u trendu sa tradicionalnim.

10. Ovo je još jedan od jednostavnih Mehendi dizajna koji je pogodan za početnike. Dizajn je odličan za svaku priliku. Neobična obrasce na prste čine ovaj dizajn prilično jedinstvena. Ona ima dominantan upotreba geometrijskih oblika i točkice, što je prilično lako napraviti - čak i za početnike.

11. Mi volimo ovaj jednostavan, ali prilično dizajn Mehendi. Dizajn blago naginje prema tradicionalnim strani. Nijanse i motivi koji se koriste za mehndi su u osnovi vrlo jednostavno. Ovo će biti skloni za svaku priliku i učinit će vaše ruke izgledaju pune bez zapravo potpuno punjenje.

12. Ako vam je potreban jednostavan dizajn s vrlo manje motiva i koja je u osnovi ograničena na samo svoj džep, probajte ovaj super šik dizajna. Dizajna u sredini obje ruke je vrlo jednostavno za napraviti i izgleda dovoljno jednostavan za svaku prigodu. To će odgovarati žene bilo koje dobi. Također možete prikazati ovaj mehndi dizajn na dlanove.

13. Nadlanici je lijepo uređena pomoću ovog dizajna koji ima vrlo malo, a ipak prilično motiva. Dizajn pokriva većinu prostora na rukama još ne izgleda pretrpan i dizajn na prstenu prst je ono što čini ovaj dizajn posebno prikladno za angažman.

14. Evo vrlo jednostavan dizajn za noge. Ima cvjetni i ostavlja obrazac. Dizajn je vrlo jednostavna. Najatraktivniji karakteristika ovog Mehendi umjetnost je način na koji je dizajn daje utisak sokne nosila.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

15. Znamo da volite Mehandi Platirani noge kako bi bilo navlačenje ovom prilično i jedinstveni stil? Dizajna spiralni izgledaju vrlo jedinstven i lijep i ovaj dizajn će odgovarati svakoj prilici. Čak i nevjeste može učiniti ovaj dizajn na svoje noge. Postoje male detalje u dizajnu koji bi izgledalo još vrlo jednostavan elegantan. Dominantan spirala dizajn može se prilagoditi dati puniji izgled.

16. Ovaj jedinstveni dizajn Mehandi za noge ukrao naša srca. Kompletan jedini stopala je ukrašena pomoću raskošnog dizajna. Izgled je vrlo svadba, ali u isto vrijeme se može koristiti u svakoj prilici. Iako je rijetko da se prijave mehndi isključivo na svoje noge, to može biti super cool način da se ukrasiti svoje noge. Možete koristiti bilo koji tip Mehendi. To će izgledati posebno dobro na mladu i prilikom vjenčanja postoji veliku pažnju na stopala mladine i često fotografirao.

17. Želite mehndi dizajn tetovaža za noge koji se može uraditi brzo? Jednostavan dizajn za stopala kao što je ovaj će izgledati savršeno sa bilo koje odijelo. Nosite ga s neke lijepe balerine, a vi ćete imati svijet pod nogama! Osenčena cvijet na dizajn je vrlo jedinstven jer smo jedva vidjeti cijeli dizajn u hladu u tradicionalnim mehndi motivima. Zasjenjenje je takođe vrši pomoću mehndi.

18. Ako želite lijep dizajn za ceremoniju angažmana, možda želite uzeti u obzir ovaj. Dizajn u sredini je vrlo zamršen još ne izgleda pretrpan - i naglašava prsten prst. Ovaj dizajn će odgovarati bilo kakvu prigodu.

19. Ako elaborat projekti nisu svoj forte i volite jednostavniji dizajn bolje, onda je ovaj jednostavan dizajn Mehandi je za vas. To je izuzetno jednostavan bez složene ili malim obrasce ili motivima. Dizajn izgleda vrlo lijepo i nereda-free.

20. Ovaj dizajn je pogodan za mladu, ako ona voli jednostavan dizajn. Prsti su lijepo istaknuti i stražnjem dijelu ruke su i uređeni sa šarama.

21. Ljubav sjaj i kamenje? Zatim pokušajte ovaj moderan mehndi dizajn koji izgleda odlično na nevjeste - i djeverušama kao dobro. Korištenje kamenja i perlica čini dizajn bude jedinstven, kao i daje jedan slobodu za manipulaciju je prema jednoj trenerka. Kristal bindis dodati potpuno novi nivo šarm i bling na dizajn.

22. Evo još jedan primjer kako se može dodati sjaj u dizajnu Mehendi na rukama. Ovaj dizajn je dobila jedinstveni dodir sa upotrebom cijevi glitter. To ga čini idealnim za bilo koje stranke ili festivala. Obrasce, iako tradicionalno, imaju jedinstven savremeni izgled kao rezultat uvođenja sjaj.

23. Cvjetni motivi i mehndi dolaze zajedno kako bi stvorili ovaj jednostavan ali prilično dizajn. Dizajn je vrlo jednostavan - što ga čini nosivom za bilo koga! To se može koristiti za prigode poput angažman stranaka, kao i.

24. Evo jednostavnog Mehandi dizajn za stopala. Dizajn ima ukras za nogu poput obrazaca na stopalima. Vezu na srednji prst na glavni projekt uz uključivanje malih obrazaca u obliku srca čine ovaj vrlo slatka i apt dizajn za mladu. Oni koji traže jednostavan, ali vrlo jedinstven dizajn za svoje noge može lako pristati na ovo.

25. Ako ste Mehndi djevojka, onda je ovaj dizajn je savršen za vas. Ovaj dizajn uključuje mali motiva za one koji vole minimalne smetnje dizajna. Dizajn polazi od područja u blizini laktova, a završava na prste. Iako ne postoje složene obrasce i dizajna, to se lako nositi mlada kao svoj svadbeni Mehendi. Nema nijansiranje, a motivi su prilično tradicionalan.

26. Ovaj dizajn je jako dobro za djecu jer je vrlo jednostavan i lako ispunjava svoje ruke, što je manje vremena. Posebno je dobar za djecu, kao oni imaju tendenciju da budu u stanju da sjedi još dugo. Možda ih čak i reći da to sami obrasce kao ovaj je stvarno lako napraviti i zahtijeva manje savršenstva da izgledaju dobro.

27. Dizajn Ovo Mehandi je za one koji su novi u Mehndi i želite jednostavan dizajn koji oni mogu učiniti sami. Tu je vrlo manje dizajn u ovom stilu i da će zahtijevati vrlo manje vještina - što ga čini apt za početnike.

28. Želite šik dizajn mehndi za dlan? Onda će vam se svidjeti ovaj dizajn. Sa samo palac ukrašena obrasce, to čini veliku dizajn za početnike kao i za one koji vole jednostavne dizajne na rukama. Obrazac polazi od zglobove i završava na palac. Dominantan cvjetni uzorak čini apt za svaku priliku.

Nadamo se da volite dizajn sastavili smo za vas. Koji od ovih jednostavnih mehndi dizajn planirate da isprobate prvi? Nemojte da nam javite putem ostavljajući komentar ispod!

load...