Šminka

Top 10 Mehndi umjetnika u Delhiju

Top 10 Mehndi umjetnika u Delhiju

Delhi je grad bogatstva i to sa dobrim razlogom, jer je glavni grad Indije gdje su svi ljudi koji su bitno u našoj zemlji su postavili bazu. Delhi vjenčanja kao i sve drugo u Delhiju je mnogo pompe i show i najčešće može ići put do vrha. Mehndi ceremonija je jedan od najljepših prilike u cijeloj vjenčanja ekstravagancija indijske mladenka-to-biti.

Veliki vjenčanje u Delhiju je oko najpopularnijih mjesta, gosti koje su bitne, najtraženiji svadba nositi dizajnera i svadbeni kose i mehndi umjetnika. Međutim, vjenčanje je kompletan za pravi indijski mlada bez mehndi ili kane umjetnost stručnjak skroman još neophodan. Dakle, evo pogledajte prvih deset mehndi umjetnika u Delhiju samo u slučaju da su sljedeći bogate Delhi mlada.

Top 10 Mehndi umjetnika u Delhiju:

1. A. Shriniwasan:

A. Shriniwasan je ustanovljena mehndi umjetnika u posljednjih dvadeset godina, a radio je s filmskim zvijezdama i drugim nevjeste visokog profila. Kroz godina predanog kane umjetnički rad, Shriniwasan je stekao vještine i znanja u ovoj oblasti koji je teško nadmašiti i ima najviše klijenata očarani.

load...

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

2. Jay Prakash na JP Mehndi Art:

Jay Prakash je mehndi umjetnik koji sigurno može pohvaliti velikim svestranosti, on koristi čačkalice, pletenje igle, pa čak i četkica za stvaranje različitih nijansi i moždanog udara koji su vezani da napuste posmatrača svoje likovne umjetnosti opčinjeni. Jay jamči bogat u boji za samo 3 sata ako pratite svoju stručne savjete post aplikacija.

3. Raju u Raju Mehndi Art:

U struci od 1992. Godine, Raju ima mnogo godina iskustva u likovne umjetnosti od svadba mehndi pod njegovim pojas. Raju je poznat po svojoj svestranosti i specijalizirana u mehndi umjetnosti tehnike iz cijele zemlje, uključujući Rajasthani mehndi, Jaipuri tradicija i Bombay suvremenom stilu.

load...

4. Manoj Mehndi Artists:

Ova grupa mehndi umjetnika koji rade pod istim barjakom je popularan utakmice na svadbama i svadba modne revije. Sa različitim talentima u suvremenom i tradicionalnom Henna Art, oni pružaju efikasnu mehndi umjetnost za uviđavan mladu.

5. Prakash na Prakash Mehndi Art:

Stručnjak u oblasti kane umjetnosti, Prakash ima deset godina iskustva i ogromnu količinu znanja pohvaliti. Specijalizirana u tradicionalnim svadba Mehndi umjetnosti, Prakash koristi prirodne kane i drugih biljnih dodataka za stvaranje zapanjujući umjetnosti za mladu na nju veliki dan.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

6. Usha i Ekta Shah:

Ova majka i kćer duo donijeti najbolje od starih i novih tehnika u kanom umjetnosti do stola. Dok Usha majka je poznata po svojim tradicionalnim artwork, Ekta prednjači u savremenom dizajnu. I majka i kći su radili sa filmske zvijezde i drugih istaknutih ličnosti.

7. Prasad Naval:

U struci od 1998. Godine, Prasad Naval je dobro poznato ime u mehndi umjetnosti industriji. Opremljen sa velikim portfoliom, Prasad međutim stavlja veći naglasak na spontanosti i dolazi sa jedinstvenim dizajnom na licu mjesta. Na neki način Prasad je savršen umjetnik za nekoga u potrazi za jedan od vrste kane umjetničko djelo.

8. Kundan na Kundan Mehndi Art:

Kundan je popularna Delhi baziran mehndi umjetnika sa deset godina opsežnih znanja i neverovatno umjetničkih vještina. Kundan specijalizirana za svadbeni mehndi i ima široku ponudu za izabrati iz.

9. Tiwari Mehndi Izvođač:

Gospodin Tiwari je profesionalni mehndi umjetnika u posljednjih deset godina i ima svoj jedinstveni brend kreativnosti koja mu omogućava da uvede nove Henna Art dizajna na svadbeni mehndi scene vrlo često. Na osnovu zasluga i iskustva, gospodin Tiwari je tražio nakon mehndi umjetnika u Delhiju.

10. Anuj na Anuj Mehandi Art:

Anuj je Mehandi umjetnik popularna Delhi-based sa preko 18 godina iskustva. On je lijepo kombinira umjetničke elemente arapski i indijski Mehandi dizajna stvoriti spektakularan i jedinstven dizajn. Njegov uticalo iz umjetnosti i arhitekture perzijski i Mughal carstva.

Dakle, ovo su top 10 mehndi umjetnika u Delhiju. Da biste dobili jedinstven i elegantan Mehndi dizajna, da priđu im da svoj poseban dan još posebnijim. Moderan stil, ostani prekrasna!

load...