Šminka

10 prekrasnih Punjabi Mehndi dizajna

10 prekrasnih Punjabi Mehndi dizajna

Čekaš sezonu vjenčanje staviti na nekim mehndi? Onda čekati više nema! Mislim da se može dobiti kanom tetovaže učinjeno kad god želi. Dobro osmišljen mehndi može raditi u svakom trenutku. Stavljanje Mehndi na postalo jednostavnije jer postoje toliko salone, pa čak i na štandovima koji se mogu prijaviti mehndi na rukama. Ne morate ništa raditi, osim za čišćenje ruku nakon što je suho.

Čim se uključi, kane tetovaža može trajati neko vrijeme. Ipak, to je prolazno modifikacija tijela da možete lako odlučiti za. Postoje zajednički projekti koje možete koristiti prilikom stavljanja na nekim mehndi. Bez obzira na to koliko jednostavan dizajn je, boja mehndi sigurno će uljepšati ruku. Dakle, samo napred! Dobiti neke kane tetovaža bez čekanja za vjenčanje sezone. Ali pre nego što kane tetovaža učinio provjeri niz projekata koji mogu raditi za ruke na dnevnoj bazi.

Top 10 Punjabi Mehndi Designs:

Postoji veliki broj tipičnih dizajna koji se temelje samo na vrstu dizajna ili na području koje je dizajn bi trebao biti uključen. Evo nekoliko kombinacija Punjabi mehndi dizajnira kolekciju koja treba isprobati:

load...

1. Paisley:

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Paisley je vrlo česta dizajn koji se koristi u raznim oblicima i veličinama. Možete staviti niz malih Paisleys zajedno da pokriju veliku površinu. Također možete koristiti veliki Paisley i napuniti unutrašnjost s drugim dizajnom. Paisleys se može koristiti na prste, dlan, pa čak i ostatak ruku. Ovaj svestrani dizajn može se koristiti za druge dizajne kao dobro. Dakle, od kojih su neka vrsta paleta idete na bez obzira, vaš dizajn mehndi je da uključite Paisley.

2. Zakrivljene linije:

Od mehndi je kovan materijala, lako se može koristiti za zakrivljene linije različitih oblika i veličina. Krive se može koristiti za napraviti crtica ili elaborata dizajna. Zakrivljeni linije može se koristiti za pokrivanje velikog dijela ruke. Ali linije su uglavnom koriste za stvaranje veće i složenije dizajna.

load...

3. Dots:

Najosnovnije dizajn, koji sam napravila prvi put prijavio sam mehndi sama, je napravljen uglavnom od tačaka. Čak i ako ne koristite mehndi konus, lako možete napraviti točkice. Točkice se također može koristiti kako bi veći dizajna.

4. Dame:

Postoji nešto vrlo estetski o dame da bi privukli pažnju. Korištenjem mehndi možete lako stvoriti karirane dizajna. Također možete koristiti ovaj dizajn za hlad i detaljno veći dizajn.

5. Cvijeće:

Cvijeće su znak plodnosti i ljepote. Dizajn cvijeće također može vam pomoći da vaš mehndi izgledati lijepo. Možete uključiti veliki broj cvjetnih dizajna različitih oblika i veličina u mehndi.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

6. Lišće:

Lišće može izgledati slično Paisleys. Ali oni mogu biti vrlo različiti. Može se koristiti dizajn listova za izgradnju razrađenu dizajna.

7. Peacock:

The Peacock je vrlo čest dizajn koristi za Punjabi vjenčanje Mehndi. Mladu generalno ima blistavom paun mehndi istetoviran na. Dizajn uključuje veliki broj osnovnih dizajna, kao što su Paisley, cvijeće, lišće, spotovi, dame i zakrivljene linije. Možete staviti paun na dlanu ili da bi ga više kitnjastim.

8. Loops i spirale:

Kružni oblici mogu ponuditi novu dimenziju svoj dizajn Mehndi. Možete koristiti krugovima za stvaranje petlje. Možete čak koristiti spirale za stvaranje više dizajna.

9. Boje:

Punjabi mehndi je poznat za korištenje velikog broja boja. Ono što može učiniti mehndi izgledati privlačnije od boje?

10. Bling:

Ako planirate da se veliki na vaše vjenčanje Mehndi, možete pronaći načina dodavanja tračak sa svojim Punjabi svadba Mehndi dizajna. Iako će GLITTERS nestati nakon nekoliko pranja, oni su svakako ga na veliki dan!

Pogledajte video iz StylecrazeTV - Peacock Styled Zapanjujući Indian Mehndi Design Tutorial

Nadam se da vam se sviđa post. Nemojte ostaviti svoje komentare ispod.

load...