Njegu kože

2 jednostavna tretmana pimplea za masnu kožu

2 jednostavna tretmana pimplea za masnu kožu

Bubuljice su vjerojatno najviše bojali i stalan problem svaka žena s masnom kožom će žaliti! Pročitajte u nastavku kako biste znati šta bubuljice su i kakve su bubuljice tretmani za masnu kožu.

Kliknite ovdje da biste vidjeli uvećanu verziju ovog infografici.

Bubuljica tretman za masnu kožu:

Ovdje su neke tehnike bubuljica tretman za masnu kožu kod kuće:

1. Sok od limuna i meda Mix:

Limun je najbolji lek za masnu kožu. Limunov sok sadrži limunsku kiselinu koja može neutralizirati i kontrolirati ulje izlučivanje masne kože. Ona ima sposobnost da učinkovito smanjiti prištiće. Kiselina prilično dobro radi da ubije štetne akni izazivaju bakterije zajedno sa smanjenjem ožiljke.

load...

Med ima antibakterijska svojstva i može vratiti ravnotežu vlage u koži dobro. Med daje prirodan užaren kože i pomaže u smanjenju bubuljice.

Kako:

  • Squeeze 1 žlicu svježeg sok od limuna i uzeti istu količinu meda u čistu posudu. Ih dobro miješati. Ćete dobiti gusta tečnost paste kao paket sada.
  • Nanesite ga svuda po licu i vratu nakon čišćenja lica pravilno.
  • Koristite pamuk loptu za primjenu ove smeše sve preko lica.
  • Ostavite mješavinu na lice za 15 do 20 minuta.
  • Nakon 15 minuta, isperite hladnom vodom.

Možete primijetiti neposredne smanjenje bubuljica i svijetle sjaj na licu. Također ovaj tretman pomaže da bledi i bubuljica maraka previše. Ovo je vrlo jednostavan i efikasan bubuljica tretman za masnu kožu. Redovnim radim ovo bubuljica tretman, možete pomoći zadržati bubuljice na odstojanju. Nakon toga možeš ti to nedeljni dvaput.

2. Besan i Curd Face Pack:

Besan je poznat kao Bengal gram ili Dal brašno, a to je lako dostupni u našim indijske kuhinje. Isto važi i za Curd kao dobro. Dakle, ne treba žuriti u ljepotu nepunih dobiti ove ljepote stavke. Besan je bogata proteinima i vitaminima, a skuta je bogata vitaminom A i C. Curd može zadržati kožu mekom i podatnom po hidrira kako treba. Istovremeno Besan vadi dodatnih masnoća u masne kože. Još jedan efektivne izbora u masnu liječenje bubuljica na koži kod kuće.

load...

Kako:

  • Uzmite 2 kašičice Besan i jedna kašičica skute. Mix ovaj preparat sa kašikom dobro u čistom posudu da se napravi gusta pasta.
  • Da bi se to gustu pastu, dodajte dvije kapi limuna i prstohvat kurkume u prahu.
  • To mix dobro napraviti mješavinu, a zatim nanesite ovu pastu ravnomjerno na očišćeno lice i vrat. Ovo lice paket može potrajati neko vrijeme da se osuši.
  • Nakon 20 minuta do 30 minuta, nanesite toplu vodu na sušene lice paket da ga osloboditi.
  • Sada trljati lagano ukloniti paket lice od lica i vrata. Trljanjem ovako mrtve stanice vaše kože će biti uklonjeni. Onda prskanje hladnom vodom kako biste uklonili ostatak lica paket.

Sastojci kao što su kurkuma i meda su poznati kao antiseptik sastojke. Oni pomažu mirna i revitalizaciju kože. Kurkuma pomaže u blijedi ten ili promjene boje kože. Njegova žuta nijansa pomaže sjaj kože, štiteći ga od štetnih sunčevih rays.Curds posebno kiselim sira se zna da sadrži svojstva koja odmah ubiti akne uzrokuju bakterije u.

Ponovite ovaj tretman za masnu sedmični kožu dva puta na početku. Nakon bubuljice su pod kontrolom, to možete učiniti jednom svakih 15 dana.

load...