Njegu kože

Najbolji ručni losioni za lice - naš top 10

Najbolji ručni losioni za lice - naš top 10

Držeći ruke meko je uvijek izazov. Ovo je jedna stvar koju bih svakodnevni zaboraviti dok sam zapravo kupio dva od tri sorte losionima i zadržao ga u sve prostorije se posecuju kao podsjetnik da treba da ga koriste! Ovdje je popis najboljih losiona ruku za hidrataciju kože u Indiji.

Najbolje hidratantni losion za ruke Indija:

1. Ruku i nogu losion rustikalni Art:

Miris ove kreme za ruke je citrusno i ono što mi se sviđa ova losion je da se miris zadržava dugo nakon što je primijenjen. Lako upijajući, ne ostavlja ruke masne na sve. Osobe sa suhom kožom možda morati koristiti više od samo jedne pumpe od ovog losiona. Zašto volim ovo? Apsolutno organske i jedan od najboljih hidratantnih krema za ruke ikad!

load...

Količina i cijena: Ova bočica od 100 ml košta INR 495

2. Norveški Formula krema za ruke od Neutrogena:

Ova krema za ruke je savršen za one koji imaju osušite ruke, jer drži ruke hidrirana dugo vremena. Taj glicerin bogata krema vlaži ruke odmah i čini ih mekom. Savršeno za zime!

load...

Količina i cijena: Ovaj 56 GM cijev košta INR 300

3. Za ruke i zanoktice krema Natural Bath and Body:

Ova krema za ruke ima vrlo blag miris koji mi se sviđa. Imam bio koristeći ovaj proizvod za skoro mjesec dana, samo glitch je da je kapacitet za hidrataciju je malo manje. U zime možda ćete morati ponovo prijaviti to često i ova krema pogodna je za normalnu i mješovitu kožu. Definitivno ne ne za suhu kožu. Budući da je ovo nije masna krema, ima tendenciju da apsorbira brzo, što je plus point.

Količina i Cijena: Ovaj 50 gm jar se po cijeni od INR 275

4. Sympathy for kožu Lush:

Ova bogata kakao maslaca i banana krema se lako upija u kožu i ne ostavlja ruke meka i hidrirana dugo. Jedina mana je cijena i ljeti ima tendenciju da napuste svoju ruku masna.

Količina i cijena: Ovaj 240 grama kada / jar se po cijeni od INR 1310

5. The Body Butters The Priroda Co:

Većina butters tijelo iz TNC raditi kao odličan kreme za ruke. Morate stvarno manje u leta jer drži ruke hidratizirana za jako dugo vremena. To ostavlja ruke mirisa apsolutno mirisnih i drži je mekom i podatnom. Dakle, ako ste vlasnik jedne od Batersovoj tijela iz TNC, ne morate da investira u različitim krema za ruke

Količina i Cijena:. Cijena varira ovisno o Batersovoj tijelo (oko INR1000)

6. Prirodni vosak Ruke krema od Mountain Bounties:

Ova krema za ruke ima vrlo blag miris i treba vremena da se apsorbira u kožu. Osobe sa suhom kožom može biti potrebno da iskopali dodatni dio da zadrže svoje ruke ishranjena. Jedina mana ovog proizvoda je da nije lako dostupan.

Količina i Cijena: Ovaj 50 gm jar se po cijeni od INR 100

7. Wild Lily pomlađuje kožu krema za ruke Shahnaz Husain:

Ova krema za ruke je obogaćen prirodnim ovlaživači i ulja. Njegova jedinstvena formulacija hrani i pomlađuje ruke što ih čini mekom i podatnom. To brzo upija ostavljajući ruke ne masna. Savršeno za cjelogodišnji!

Količina i cijena: Ovo 100 gm cijev košta INR 595

8. Ruku i zanoktica krema za njegu lica od Aloe Veda:

Ovo nije krema masne ruke ne samo omekšava zanoktice i ruke, ali i jača nokte protiv cijepanje i piling. Redovno koristi da drži ruke meke i hidratizirana.

Količina i cijena: Ovo 100 ml kade se po cijeni od INR 275

9. Handson krema za ruke od vedske Line:

 

Ovo ne masna krema, omekšava suve zanoktice, vlaži suhe, grube i ispucale ruke da ih zadrži meka i hidrirana. Dobrotu shea maslac hrani suvim rukama da ih zadrži meka. A ono što je dobro u vezi toga? To je paraben free.

Količina i cijena: Ovaj 75 ml tuba košta INR 160

10. Rasponu od Victoria Secret:

Victoria Secret je jedan brend koji većina nas vole da posjeduju. Miris njihove kreme za ruke i dugotrajne i ima ukupno blaženstvo! Da, osim što je idealno rješenje za one sa suhim rukama. Intenzivne formulacija u ovom krema za ruke će držati ruke hidrirani dugo vremena.

Količina i cijena: Ovo 200 ml tuba košta INR 900

Dakle, to je naša lista najbolju ruku hidratantnim losionima u Indiji! Javite nam ako vaš izbor ima na ovoj listi i koji je jedan od njih ne možete čekati da pokuša. Komentar od mene!

load...