Njegu kože

5 jednostavnih ajurvedskih tretmana za lice

5 jednostavnih ajurvedskih tretmana za lice

Zdravu kožu svijetli i pokazuje. Možemo koristiti stotinu kozmetiku, ali ipak, svijetao sjaj zdrave, bez nesavršenosti kože ne može se lažirali. To je razlog zašto smo svi sanjati jasan i bez nesavršenosti kože. Neki opt za skupe salon tretmane dok je nekoliko drugih oslanjaju na domaće recepte. Dobra stvar kućna receptima je da nema nikakve štetne kemikalije i na taj način, nema nuspojava. Je 'samo dijamant može smanjiti princip dijamant nije baš primjenjivo svugdje.

A kemijske, bez obzira koliko pažljivo formulirana, još uvijek kemijske. Iako može biti uvelike koristan za jednu svrhu, ne možemo zanemariti činjenicu da ona može imati neki drugi efekt koji nije previše dobro. Ponekad, nuspojave su daleko više štetnih nego stvarni simptom To postaje tretira. Ovo je mjesto gdje su bolje prirodne i Ayurvedski rješenja. Oni mogu biti sporiji u pokazuje rezultate, ali možete biti sigurni u to da su rezultati pouzdaniji i sa manjim nuspojava.

Najefikasniji ayurvedski tretmani za lice

1. Mlijeko:

Mlijeko je odličan prirodni preparat za čišćenje koji odgovara svim tipovima kože. Uzmite 1-2 žlice. Sirovog mlijeka, i da ga, dodajte prstohvat kurkuma praha. Umočite pamuk loptu i pomesti sve preko lica i ostavite ga na 5 minuta. Ovo sredstvo za čišćenje uklanja sve nečistoće sa kože, vlaži kožu i daje joj lijep sjaj.

load...

2. Med i masku od limuna:

Ako ste u potrazi za ayurvedski tretman za pigmentaciju na licu onda to je to! To uključuje anti-oksidans i hidratantna svojstva koja čisti i olakšava kožu. Uzmite jednu žlicu meda (po mogućnosti sirovo, organski med), dodati 3 - 5 kapi svježe limunovog soka i nanesite na lice i ostavite da ostane na lice za 10 - 15 minuta. Isprati vodom, a vi ćete otkriti meke, sjajne kože nema vremena.

3. Biljni paket:

Chickpea brašno (besan) lice paket za dosadne kože: Ovo je jedan od najefikasnijih, izuzetno efikasna lice paket za zlovoljno kože. Njegova piling akcija uklanja mrtve stanice, uklanja sunce-tan, te je vrlo poznati ayurvedski lijek za nepravilnosti previše. Uzmite 1 žlica. Chick-graška brašna u zdjelu, dodajte nekoliko kapi limunovog soka, prstohvat kurkume u prahu i dodajte ruža vode ili sirovog mlijeka za pripremu paste. Nanesite paket na očišćeno lice, i neka ostane na lice za deset minuta. Redovito korištenje ćete dobiti meke, glatke, sjajne kože, i polako, na fleke na koži će početi blijedi previše. Nema drugog lice paket koji uzima Sun Tan daleko kao što je ovaj radi. Apsolutno čisti kožu sve gunk i ten, i daje dodatni sjaj kao poticaj.

4. Pijte puno vode:

Najmanje 8 - 10 čaša su potrebne kako bi kožu hidratizirana iznutra. Možda čak i dodati crtica meda i limuna u vodu. Hladna voda sagorijeva više kalorija kao tijelo ima da ga na svoju temperaturu prije upotrebe. Na taj način, vi spali kalorija previše. Voda se također potrebna za održavanje rada svih organa u optimalnom nivou.

load...

5. Get 6 - 8 sati sna:

Imaju za cilj da se najmanje 7 sati sna svake noći. Vježba redovito jer podstiče cirkulaciju krvi, ispira toksine iz tijela, a održava tijelo i kožu zdravom.

Uliti u Ayurvedski savjeti gore u svakodnevnom životu. Obećavamo da ćete primijetiti ogromnu promenu u samo nekoliko weeks.Do ostavite nam komentar i javite nam!

load...