Njegu kože

Balzam za usne Best Body Shop - naš top 10

Balzam za usne Best Body Shop - naš top 10

Koji ne želi mekom, glatkom i kissable usne? Znam da i sada postizanje sjajne usne nije teško. Sve što je potrebno je dobar balzam za usne. Danas ću napraviti listu top 10 Body Shop usne balzama od The Body Shop samo za vas.

The Body Shop je dobro poznati brend koji je služio ljudi sa svojim prekrasnim kozmetičkih proizvoda. Ovaj brend je protiv testiranja na životinjama što ga čini idealnim za upotrebu. Ovdje je lista. Nadam se da vam pomaže.

Najbolje Body Shop usne Balzami

1. The Body Shop balzam za usne Stick - Pink Berry:

Ovaj balzam za usne iz TBS ima vrlo ugodan miris bobica koja nije više napajanje na sve. To je čista balzam i idealan je za dnevno nošenje kao što možete nositi ispod ruževa da povećaju svoju izdržljivost. To održava usne hidratizirana za duge sate i drži ih hidrirana previše. Je izdržljivost je također vrlo dobar i to ostaje za oko 5 sati. Ako ste ljubitelj čiste usne balzami onda ovo je za vas.

load...

Cijena: Rs. 395

2. The Body Shop Born Lippy Raspberry balzam za usne:

Ovaj balzam za usne dolazi u atraktivnoj ambalaži i ima vrlo ugodan miris koji ostaje za dugo s vama. Sadrži organski pčelinji vosak koji vlaži suve usne za nekoliko sati; sadrži i maline ekstrakti i lanolin koji pružaju voćni okus i zaštitite svoje usne od postaje suha. To nije obična i ima blagi ružičasto boja koja je stan za dnevno nošenje kada vam nije potrebna nikakva dodatna boja na usnama. Ona dodaje sjaj na usnama i drži ih hidrirana.

load...

Cijena: Rs. 200 za 10 ml

3. The Body Shop Spiced Vanilla balzam za usne:

Ovo Vanilla balzam za usne iz TBS sadrži pčelinji vosak, kakao maslaca i vanilije ekstrakta koji čuvaju tvoje usne hidrirana i hidratizirana za cijeli dan. To je čista balzam za usne što ga čini idealnu bazu za ruževe i sjajila. Ostaje za dugo i povećava izdržljivost drugih proizvoda. Miris je vrlo ugodan i štiti usne od pucanje i sušenja. To se ne sadrži paraben previše što je dodatnu prednost.

Cijena: Rs. 340 za 15 ml

4. The Body Shop Sweet Lemon usne Butter:

Ako imate izuzetno suhe i ispucale usne onda usne maslac iz TBS je imperativ za vas jer ostavlja usana glatka, meka i hidrirana. Tekstura je Buttery glatko i lako klizi na usnama. Ona vlaži usne za oko 4 sata i sadrži limuna sjeme ulje, pčelinji vosak, ricinusovo ulje i mnoge druge sastojke koji pomažu u poboljšanju teksture usne.

Cijena: Rs. 245 za 10 ml.

5. The Body Shop Ružičasti grejp usne Butter:

Ovo Body Shop balzam za usne je napravljena od svih prirodnih sastojaka i čuva vaše usne hidratizirana za duge sate i sprečava ih pucanje. Ona dolazi u atraktivnoj ambalaži i ima vrlo ugodan miris. To je velika ruža za usne baza kao što je čista i ne ostavlja bijele cast iza. Ako vam ne smeta kadu pakovanje onda definitivno treba dati ovo probati.

Cijena: 285 INR za 8,5 gm

6. The Body Shop usne Roll on Coconut:

To je vrlo inovativan balzam za usne iz TBS i radi čuda za suhu i ispucalu usana. The Body Shop balzam za usne ima metalnu roll na vrhu i to izgleda cool kada se primijeni na usnama. To je lagan i ne osjećati teške ili masna. To je čista i to je ono što čini idealnu bazu za ruževe i sjajila. Ima blag kokos miris koji je ugodan i ne vrlo jaka. Sastojci koji se koriste u njemu su previše sve prirodno.

Cijena: Rs 310

7. The Body Shop Passionberry balzam za usne:

Ovaj balzam za usne je u hladu - egzotični bobica i ima vrlo ugodan miris. Ako vam se sviđa lagano vlaži usne onda je ovaj balzam za usne je za tebe, jer daje svjetlost hidratantne i nije idealan za vrlo suhu i ispucalu usana. Iako je svjetlo hidrira usne dobro i ostaje za 4 sata, što je za svaku pohvalu. Sprečava usne od pucanje i dolazi u atraktivnoj ambalaži.

Cijena: 250 Rs za 10 ml

8. The Body Shop Shea usne maslac:

Ovaj usne maslac iz TBS sadrži shea maslac i dolazi u kadi ambalaži. Formula je Buttery glatko što je zaista hidratantne i idealna za suhe i ispucale usne. To je bijele boje, ali tekstura nije teška, tako da ne brini masnoća. To je čista balzam za usne, što ga čini apt za svakodnevnu njegu svih. Ako se redovno koristi, poboljšava usne teksturu i čini ih glatkim i meka.

Cijena: Rs. 255

9. The Body Shop Born Lippy Stick balzam za usne Plum:

Ovaj balzam za usne je u šljive hladu i idealan je za ljude koji žele da sakriju svoje pigmentirane usne bez odlaska preko palube. Pakovanje je higijenski i ima vrlo jestiva miris previše. Ostaje za 5 sati što je zaista dobro za balzam za usne i drži usne hydrated i hidratizirana previše. To vas sprečava da dođu suve usne i čini ih glatkom, mekom i kissable. To nije mastan na sve i jednostavan za nošenje zbog kompaktnih ambalaže.

Cijena: Rs 340 5gm

10. The Body Shop

Zatamnjena balzam za usne-Lubenica Crush:

Ako imate pigmentnih usne i tražite lijepo tonirana balzam za usne onda je ovo jedan od TBS je za vas. Lubenica Crush je ružičasto nijansa koja će izgledati prirodno na usnama. Veoma je za hidrataciju i hidratantna, i sprečava vas od Brisao i ispucale usne. Ostaje za 3 - 4 sata na usnama, ali nakon blijedi previše drži usana hidrirani. Ovo je svakako dodatnu prednost.

Cijena: Rs 545 za 4.2 gm

Jeste li isprobali neki od ovih usne balzami od The Body Shop? Recite nam svoje iskustvo u komentarima ispod teksta.

load...