Njegu kože

10 poznatih osoba sa akni - da, niste jedini!

10 poznatih osoba sa akni - da, niste jedini!

Da li ste ikada zapitali koliko je žena živi u ovom svijetu koji mogu reći da nemaju problema kože, tako što ikad? Većina nas ima akne problema u nekom trenutku u životu ili drugo. To je činjenica da smo jednostavno ne žele priznati.

Siguran sam da svi izgledaju na svoj omiljeni celebs i otići....yeah u pravu! Kao što su oni ikada imati loš dan kože ili drugog čak! Ali dopustite mi da vam kažem, sa visokim životnim stilovima stres dovode, oni nisu stranci akni. Oni znaju kako se to podnijeti i također imaju neke sjajne šminkera koji čine nas da je tako!

Ako ne vjerujete, onda možete ove poznate ličnosti sa aknama provjeriti. Njihove slike ispod sa i bez šminke će objasniti sve:

Slavne sa aknama

1. Britney Spears:

Britney Spears, u dobi od 31, je glumica, pjevačica i majka dvoje djece. Njen odgovornosti kao majka može biti stresno uz upravljanje njen lični i profesionalni život, zbog čega je ona akni problema je svakako moguće.

load...

2. Rihanna:

Rihanna, u dobi od 24, je glumica i pjevačica. Biti osoba dolazi s puno stresa. Ona ima problema sa aknama na licu i možete vidjeti blagi akne znakova na obraze na slici ispod.

3. Victoria Beckham:

Victoria Beckham, u dobi od 38, je poslovna žena, modni dizajner, pjevač i majka četvero djece. Sada svatko može pogoditi koliko joj je potrebno da žonglira da upravlja svoj profesionalni i privatni život. Zar to nije lako za nju da se pod stresom lako i pate od problema s kožom?

load...

4. Alicia Keys:

Alicia Keys; u dobi od 31, je glumica, tekstopisac, pjevač, a majka djeteta; također ima akne na licu što je ona pokriva pomoću šminke.

5. Katie Price:

Katie Price, u dobi od 34, je engleski medijska ličnost, autor, bivši model glamur, povremeni pjevač, poslovna žena i majka troje djece. I ona ima nekoliko problema akni i koristi šminku da pokrije ga.

6. Megan Fox:

Megan Fox, u dobi od 26, je model, glumica i majka jednog djeteta. Ona ima vidljive bubuljice da se lako može uočiti na obraze i bradu.

7. Cameron Diaz:

Cameron Diaz, starosti 40, je bivši model i glumica koja se bori s kožu sklonu aknama. Njena koža je crvena zbog ukupne akni lica. Može se zamisliti njenu borbu protiv problem njene kože da postane glumica.

8. Jessica Alba:

Jessica Alba, u dobi od 31, je model, glumica i majka dvoje djece. Ona također ima problema sa aknama. Možete pronaći akne na obrazima na slici iznad.

9. Miley Cyrus:

Miley Cyrus, u dobi od 20, je glumica, tekstopisac i pjevač, koji se zna da ima kožu sklonu aknama. Vidi joj čelo osip ili akni pokriva cijelo područje. Ona pokriva joj mane sa šminkom.

10. Kate Moss:

Kate Moss, u dobi od 38, je model i majka djeteta; koji kao i drugi je također poznato da imaju crvenkaste akne na obrazima.

Isto tako postoje i mnoge druge poznate ličnosti s problemima akni poput Nicole Richie, Catherine Zita Jones, Bar Refaeli, itd koji pate od akni.

Dakle, ako imate akne na licu i uvek diviti osoba i želi da ima kožu poput njenog, onda mislim da još jednom, jer niko ne rađa sa savršenom kožom. Sve se svodi na uzimanje pravilnu njegu kože kako bi spriječili takva pitanja, a kada ih identificirati, uzmite brzo korektivne mjere.

Nadam se da ovaj članak na poznate ličnosti sa ožiljci od akni će vam pomoći da se brine o vašoj koži više.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 6, 8, 11, 12

load...