Njegu kože

Najbolji Ralph Lauren parfemi za žene - naš top 10

Najbolji Ralph Lauren parfemi za žene - naš top 10

Čuvena modna kuća je započeo slavni američki dizajner Ralph Lauren. Brand počeo je već 1967. Godine veze muškaraca u ponudi, a proširio svoj horizonte u nema vremena. Danas je brand je među najprodavanijih i top-većinu marki svijeta. Brend je stekao toliko popularnost da su gotovo svi žele posjedovati jedan od proizvoda iz asortimana. Parfemi za žene su posebno volio širom svijeta. Sporting miris iz Ralph Lauren je želja svake žene. To je ta ista želja da nas ručni danas na listu od najboljih Ralph Lauren parfema za žene. Tako pokupiti vaš izbor od 10 najboljih Ralph Lauren parfema za žene.

Najbolje Ralph Lauren Parfemi za žene - Naša Top 10:

1. Romance Tender Napomene:

Baš kao što samo ime govori, miris parfema je jednako delikatan, tendera i romantično. Dugotrajnim mirisima lokvanj, cassia, frezije, mošusa i đurđevka čine idealnu kombinaciju. A savršena dodati na taj dugo očekivani romantičnu datum.

2. Momci Žena:

Ralph Lauren je pokrenula Momci žena u 2007. Godini kao osvježavajući i spontani miris sa mješavinom cvjetnih i voćnih mirisa. Ovaj miris ovog parfema vodi vas na plodno putovanje koje počinje sa crvenim bobicama, banane i zvijezde voća. Ima dašak jasmin, tuberoza i Frangipani kao dobro.

load...

3. Glamorous:

Glamurozna, kao i većina ljudi stavio, je značilo za žene na vrhu. Za one koji ga zovu snimke! Ona ima jak miris Casablanca, Kona Plumeria, tuberoza, cvijeta đumbira i bijeli ljiljan koji savršeno vladaju vaša čula. Ona također ima naznaka vetivera, kašmir i Siam stablo, dodajući da svoje dugotrajne ljepote.

4. Glamorous Daylight:

A korak naprijed i jači od klasičnih originalne, Glamurozno Daylight je puno svježiji i ima mnogo jači miris. Oba Classic i Ljetno verzije imaju slične kompozicije. Glamurozan Daylight je više na vodenoj komentar strani s trunkom mošusa koji obuhvata to.

5. Lauren Style:

Ovo je orijentalni cvjetni miris i pokrenut je u godini 2004. Godine počinje sa aromom naranče, limete, mandarine, lista ljubičice i cvijeta, a završava sa indijskim tuberoza, gardenija, jasmin, pačuli, vanilije i mošusa. To čini za savršeni ljetni dan.

load...

6. Love:

Kao topao kao što samo ime zvuči, ovaj Ralph Lauren stvaranje ima vrlo topao osjećaj da ga. Ima miris irisa korijena, amber, pačuli, mošus, vetiver i vanilija. To može učiniti samo ti zaljubiš u njega. Miris traje jako dugo, a obuhvaća vas u svojoj ljepoti.

7. Notorious:

Da, pogodili ste u pravu. Notorious je s pravom parfem za nevaljale žene. Za one koji su u potrazi začiniti svoj život. Miris se otvara sa crne ribizle, italijanskog bergamota i ružičastog bibera. Polako ga proguta miris egzotičnih čokolade kosmos cvijet, karanfil i bijelog božura sa bazom od korijena irisa, mošusa, vanilije i pačulija.

8. Romance eau Fraiche:

Ovo je limitirano izdanje od Ralph Lauren i stvorio pravu pometnju od lansiranja u 2008. Miris miriše prilično delikatna i sastoji se od suštine lokvanja, lotosa i milion cvijeća. To je sve što je potrebno da život vaše raspoloženje i visok dan.

9. Romance Summer Blossom:

Ono što ovaj parfem popularan je svojim atraktivnim paket koji se sastoji od bočice u obliku kocke sa svojim roza tečnost i cvijet u obliku uljepšavanja na vratu boce. To je dashy i svjež, blistav i optimističan. Sastoji se od mirisa egzotičnog voća i cvijeća, kao latice jasmina, guave, meke vanile i kokosa vode. To je gotovo kao otvaranje kutija vjetrovit letnji dan.

10. Romance Be Mine:

Ovaj parfem, koji je pokrenut 2008. Godine, je limitirano izdanje iz kuće Ralph Lauren. To je pokrenuta neposredno prije Dana zaljubljenih i stoga simbolizira beskrajnu ljubav. Miris parfema je drvena, na vrhu sa cvjetnim suština koja je vrlo raspoložen olakšavajuća. Dakle, ako ste u potrazi na darivanja voljenu osobu, ne tražite dalje.

Koji Ralph Lauren ovih parfema ste koristili ranije? Da li imate neke druge omiljene? Recite nam zašto volite Ralph Lauren parfem za žene ostavljajući ispod svoje komentare. Do tada, mirišeš!

load...