Njegu kože

Najbolji kreme za učvršćivanje lica - Moj top 10

Najbolji kreme za učvršćivanje lica - Moj top 10

Koža govori mnogo o našoj ličnosti i osobe sopstvene vrijednosti. Da izgleda zdravo, moramo se pobrinuti za to na redovnoj osnovi. Moramo uzeti malo više brige za to da ostane čvrst i mladih, posebno kada s godinama ima tendenciju da gubi svoju novinu i firmness.Fortunately postoji dobar broj apoteke proizvoda za postizanje tog cilja.

Evo mojih Top 10 izbor lica za zatezanje kože losione i kreme

1. Biotique Bio pšenične klice učvršćujući lice i krema za tijelo

To je vrlo povoljno lice učvršćivanje krema od Biotique. Sadrži organski spoj čistog pšenične klice ulje, ekstrakt suncokreta i bademovog ulja. Tu je i miks Kulanjan Badam i mrkva ekstraktima, koji je odličan izvor vitamina, kao i proteina čini. Ove neguju i hidriraju kožu, dok je povećanje rast ćelija i smanjuje bore.

2. Estee Lauder Resilience Life Extreme krema za SPF 15

Ovo je veliki lice učvršćivanje krema od Estee Lauder. Iako je skup, radi čuda za kožu. Pomaže hidratizira kožu uz smanjenje bora. Takođe, učvršćuje lice i drži suve osjećaj na koži nahranjena cijeli dan.

load...

3. Olay Regenerist noćna krema za učvršćivanje krema:

Ova noćna krema daje lift u lice dok uzmete potreban odmor noću. Probudite se na lijepi svježe i relativno mlađi izgled kože. Olay Regenerist noćna krema za učvršćivanje krema je prepun aminopeptide i B3 kompleks, koji jačaju regeneraciju rasta ćelija.

4. Loreal Paris Dermo Expertise RevitaLift protiv bora + za hidrataciju kože:

jedinstveni spoj formula ovog L'Oreal je daje efekt učvršćivanje kože, dok povećanje mekoću. Učauren pro-retinol je razvijen da ti dam sve dan efekte brzo odlične rezultate.

5. Olay Total Effects noćna krema za učvršćivanje krema:

Olay Total Effects noćna krema za učvršćivanje krema je pristupačan hidratantne kreme koja pomaže da firma kožu, dok se čini mlađe i svježe odluka. Za najbolje rezultate, nanesite ga na lice prije odlaska na najbolji.

load...

6. Ribnjaci Gold Radiance plemenitih Youth Serum:

Prožet luksuznim pahuljice od pravog zlata, bare Gold Radiance Precious koncentracija mladih serum topi u kožu da jednostavnije teksture. To je razvijen kako bi se smanjio znakova starenja, zajedno sa smanjenjem mjesta. To stvara sjaj, nudi čvrstinu, dok hidrataciju i omekšava kožu.

7. Revlon Age Defying Re oblikovanje noćna krema:

To je noćna njega visokih performansi, koja pomaže da se popravi ćelija kože i stvaraju ponovni rast. Poništava efekte starenja i opuštene kože za bolje hidrirana, čvrsta i blistava koža ujutro.

8. L'Oréal Paris Dermo Expertise RevitaLift Double Lifting:

L'Oreal je ovaj RevitaLift proizvod smanjuje znakove starenja i pomaže firma kože. To je obogaćena Pro-retinol i pro-tensium, koji pomažu da se koža napeta i čvrsta.

9. Vichy Liftactiv CPX Noć protiv bora i krema za:

Ovo učvršćivanje krema je formuliran s vitaminom C i peptide2 za davanje koži čvršći i mlađi izgled. Krema pomaže regeneraciju rast ćelija, a smanjuje pojavu bora.

10. H2O + Aquafirm Intense serum:

Ovaj serum pomaže regeneraciju ćelija kože sa morskim sastojcima i mora hranljivih materija. Serum nudi efekte kao što kvalitetnije kožu čvršćom kože i manje bora.

Izaberite neko od tih lica učvršćivanje kreme i svoj pravi dobi nikada neće pokazati.

load...