Njegu kože

Najbolji Lakme lice za pranje

Najbolji Lakme lice za pranje

Da li znate da mi treba da peremo lice najmanje dva puta na dan? Nadam se da to rade. Ali ako se pridržavate na to, da li koristite pravo pranje lice? Nisam siguran? Nadam se da su svjesni svoje opcije? Ne? Moras! Ako niste sigurni, mi ćemo govoriti o tome danas, tako pročitajte na saznati.

Čišćenje je prvi i najvažniji dio svog CTM rutinu, tako da bolje da to pravo i koristiti proizvod koji dubinski čisti lice, uklanja prašinu, prljavštinu i šminku u potpunosti. Govoreći o pouzdane proizvode, Lakme lice pere su jedan od najboljih na parkingu, pa sam odlučio danas da pričam o tome. Hajde da vidimo kako i zašto su dobri za vašu kožu.

Lakme Face Wash Proizvodi

1. Lakme Clean Up čišćenje pora za umivanje

Ako ste jedan od onih koji imaju masnu kožu koristite šminku i izložena suncu, ono što vam je potrebno je ovo čišćenje pora za pranje lica. To uklanja višak ulja i dubinski čisti kožu uklanjanjem viška prašine i drugih nečistoća koje nisu vidljive, ali može začepiti vaša koža ako ne i čistiti. Sadrži salicilnu kiselinu koja radi na nepravilnosti i bubuljice, dok ekstrakti čajevca umiruju kožu ostavljajući je osjećaj svježe i ugodan.

load...

Ključni Sastojci: čajevca ekstrakti i salicilna kiselina.

Preporučujemo: Bilo koji tip kože, a posebno masne kože.

Cijena: * INR 355

Kupovina Link: amazon.in

2. Lakme Clean Up Fresh Pravednost pranje lica

Lice pranje koji služi se kao piling previše zbog Vita perle i glicerin u hidrira kožu temeljito. Za razliku od nekih lica pere i sapuni koji se osećaju suho i Dehydrating, ovaj oseća sasvim hidratantna nakon pranja. Slabi miris je previše prilično osvježavajuće.

load...

Ključni sastojci: glicerin i vita perli.

Preporučujemo za: sve tipove kože

Cijena: * INR 260

Kupovina Link: amazon.in

3. Lakme mladih Infinity kože učvršćivanje lica za umivanje

Infinity za učvršćivanje lica Pjena je jedinstveni lice pranje iz Lakme koja radi na poboljšanju elastičnosti i zatezanje kože, a duboko je čisti. Ona radi kao agent za borbu protiv starenja previše. U illuminizing bisera uljepšati vašu kožu odmah i ostaviti vas osjećaj svježe.

Ključni sastojci: glicerin i insta kolagena pojačala.

Preporučujemo: normalnu do suhu kožu.

Cijena: * INR 475

Kupovina Link: amazon.in

4. Lakme Absolute Skin Gloss lica pjena

Ostanete vjerni svom imenu, Lakme Absolute Skin Gloss pjena ostavlja vašu kožu sa sjaj sa sjajnim efektom. Pranje lice i divno miriše što je add-on. Pena je lagan, mekan i lathers lako. Ona čisti kožu duboko i kontrolira lučenje sebuma za masnu kožu, ostavljajući je čista i suha za nekoliko sati.

Preporučujemo za: Normal i masnu tipu kože.

Cijena: * INR 425

Kupovina Link: amazon.in

5. Lakme Blush & Glow Peach Gel za umivanje

The Lakme Blush & Glow je daleko njihov najbolji proizvod. Oni su svi prepun prirodnih voćnih ekstrakata koji rade kao antioksidansi i čišćenje perle koje su piling. Potreban vam je jako malo ovog proizvoda, a jedna cijev traje dugo. Je voćni miris je ugodan i osvježavajući.

Ključni Sastojci: Prirodni jagoda ekstrakata.

Preporučujemo za: sve tipove kože.

Cijena: * INR 155

Kupovina Link: amazon.in

6. Lakme Perfect Radiance Intense za izbjeljivanje gel za pranje lica

Jedno lice pranje da se brine o svim svojim problemima-od tamne mrlje, mrlje, akne, neujednačen ton kože na lučenje ulja i tamnjenje kože kože. To je učitan s vitaminima i čini kožu blistavom i svježe odmah nakon pranja dajući vam efekt salon nalik. Radi na boju i ujednačava ton kože. Svaki proizvod koji ste stavili na lice čini malo razlika na prvi pogled, ali važno je velika na kraju.

Ključni Sastojci: kompleks vitamina.

Preporučujemo za: sve tipove kože.

Cijena: * INR 130

Kupovina Link: amazon.in

7. Lakme Absolute Perfect Radiance lica Pjena

To je vrlo slično Lakme Perfect Radiance lice pranje, ali mnogo lakše i mekše. Pena je prozračan i umirujući, idealan za sve one s osjetljivim pitanjima kožom.

Ključni Sastojci: kompleks vitamina.

Preporučujemo za: sve tipove kože, posebno osjetljivu kožu.

Cijena: * INR 380

Kupovina Link: amazon.in

Koje su vam pokušali i koji su svoje favorite? Javite nam ostavljajući poruku u komentar ispod teksta.

load...