Njegu kože

21 savjete i trikove za lepe nokte

21 savjete i trikove za lepe nokte

Svatko voli imati lijepe nokte i ruke. Oblik noktiju, to je snaga, a to je izgled odražava vašu ličnost na način i pokazuje kako higijenski i samostalno brinu ste. Nažalost, naše ruke dolaze u kontakt sa mnogim stvarima koje pokvariti ljepotu naših noktiju. U cilju održavanja ljepotu vaših ruku, trebalo bi da pratite određenu redovno održavanje u skladu sa svojim potrebama.

Čujemo i pročitati puno o tome kako da to manikure i pedikure i razne druge tehnike za održavanje lijepe nokte, danas da vam kažem nešto više u dubinu o tome kako da biste dobili lijepe nokte koji su jaki. Evo nekoliko savjeta i trikova kako bi svoje nokte i ruke uvijek lijepa.

Beauty Tips Za Nails: Daily Care

 1. Napraviti svoj lak za nokte traje duže pomoću octa. Da! Samo uzmi ocat na vata i prevucite ga na neuglađen noktiju, a zatim nanesite lak za nokte. Na taj način, vaš lak za nokte će ostati duže na noktima.
 1. Da bi se izbjegla lomljive nokte, dajte im soli za kupanje.
 • Dodajte četiri žlice morske soli (obične soli koja se tome doda i hranu) u jednom litru vode i potopiti na 15 minuta.
 • Nakon toga osušite ruke i primijeniti zanoktice omekšivač na noktima
 1. Ako vaš nokti postaju žute, dajte im kamilice kupanje. To je vrlo korisno.
 • Dodajte nekoliko žlice kamilice cvijeta sušenje (možete dobiti ove iz prodavnica koje zalihe aromu proizvoda) na dvije čaše vode i ispuštanje je 20 minuta, a zatim uronite nokte u njemu za 15-20 minuta.
 • Da li to tri puta tjedno i kombinirati ga sa sokom od limuna trlja za bolje rezultate.
 1. Za osvetljavanjem nokte, korištenje ruža vode u kombinaciji s glicerinom i vodikovog peroksida. Mix 40 ml ružine vode s 10 grama glicerina i 50 ml 3% vodikovog peroksida, i utrljajte na noktima koristeći pamuk loptu natopljeni ovaj preparat.
 1. Da bi vaše ruke svilenkasto meka, koristite ulje jojobe, a možete koristiti ekstrakt aloe da zaraste pukotine koje možete dobiti tijekom hladnog vremena oko zanoktice.
 1. Nokti su 10 puta više porozne od površine kože našeg tijela i stoga više skloni lom. Dakle, svaki put kada koristite sapun ili vode u ruke i ako nokti su stvarno meka i lomljiva, to je najbolje koristiti neke kreme za ruke na noktima previše, tako da ostanu čvrsti i snažni.
 1. Ako želite brz rast noktiju, koristite želatina. Želatina pomaže u povećanju rasta noktiju. Također možete koristiti premaz ima želatin kao svoj glavni sastojci pod nokte.
 1. Da li su vaši nokti cijepanje? Ovo bi moglo biti zbog nedostatka kalcija. Za to, možete dodati bogate kalcijumom hrane u vašoj ishrani. Također se možete kuhati jaja i koriste svoje ljuske u prahu (3GM) svakodnevno u svoju doručak mešajući ga sa mlijekom ili skuta.
 1. Za pravilno zanoktica zaštite, ne zaboravite da koristite kutikule ulja dnevno. Koristite ovo ulje dva puta dnevno da ozdravim zanoktice i lijepe nokte. Zanoktica ulje ili krema specijalno formuliran da bi nokat zanoktice zdrava je dobra investicija.
 1. Koristite noktiju strengthener uređaja s CF Formule Hidratantna krema maska ​​kao uređaj. Oni su nevjerojatan u skladu noktima zdrava i jaka.
 1. File nokte samo u jednom pravcu. Koristite 240 granulacija filer, ako želite da podnese noktima i ne koristiti metalne Filers jer su štetni za vaše nails.Do ne zaboravi da popravi, ponovo ne popravi previše ako noktima su mekane.
 1. Nošenje nokti imaju oštre rubove su više osjetljivi na pucanje. To je najbolje da rastu nokti brže oko 3 - 8ths i da ih pravougaonog sa zaobljenim ivicama, tako da oni ostanu i ne lako slomiti.
 1. Sredstvo za uklanjanje koju koristite za uklanjanje vašeg boja noktiju može igrati važnu ulogu u izradi ili razbijanje nokte, odnosno, da kažem da biste trebali koristiti za skidanje popularnih brendova i ulagati u njih će vam pomoći da uštedite nokte od pucanja. Pročitajte etikete prije kupnje bilo skidanje i uvijek koristite aceton-free formula na bazi acetona. Jer je vrlo oštra na nokte, aceton isušuje nokte i time štete svojoj površini.

load...

 1. Ako imate naviku da se uključe u kuhanje, čišćenje, i takve stvari, ne zaboravite da nose rukavice. To će vas spasiti od surove sapun hemikalija i vremena i ponovno korištenje vode.

Beauty Tips Za Nails: Manicure Njega

Slijedeći dobru rutinu za njegu noktiju, možete dobiti lijepe nokte i ruke. Ali ljepota noktima ne ovisi samo o noktima, ali i na poljskom noktiju i kako se pobrinuti za to. Dakle, evo nekoliko savjeta o istom

15. Ne Bubbles In Your lak za nokte

Mjehurići izgledaju ružno u lak za nokte, tako da se izbegne njih ne tresti svoj lak za nokte boca. Umjesto toga, uvaljati u između oba dlana, a zatim nanesite ga na noktima.

load...

16. Nanesite Basecoat

Nikada ne zaboravite da pokrenete manikir primjenom premaz. Basecoat štiti nokte od diskoloracije i gubi im potrebne sastojke. Izaberite svoj Basecoat prema vašem zahtjevu.

17. Nanesite lak za nokte u tankim slojevima

Nikad ne stavljajte vaš lak za nokte u debele kapute. Primijeniti vaše nokte u dva tanka sloja. To će učiniti vaš nokte suše brže sa manje maraka mrlje i također sprečava Chipping. Kao deblja sloja potrebno mnogo vremena u sušenja i oni također čip brzo.

18. Izbjegavajte Chipping

Da bi se izbjegla ubacujući brže, prva mjera je da se prijave nokat boje u tankim slojevima kao što je objašnjeno gore. Druga mjera je da se bojite gornji rub svog vrha i slikati malo na donjoj tipova. Na ovaj će način za nokte ne čip i možete uživati ​​u manikir duže.

19. Clean Extra Poljski Off zanoktice

Ovaj korak je vrlo potrebno imati čistu i lijepe manikir. Očistite svoj zanoktice potapanjem Q-tip ili ravna četka za nokte u odstranjivač laka za nokte. Također, ako razmazuje vaše nokte ili napraviti grešku umočiš Q-tip ili četkom u za uklanjanje i dopune greška. Ovo je također vrlo korisno u slučaju da čip nokat i nemaju dovoljno vremena da se ponovo slikati svoje nokte, za to samo koristi četku umočen u skidanje obrišite nokat boje od vrhova i prefarbati ih.

20. Dajte malo vremena da Dry Your manikura

Barem dati jedan sat na novi manikir da se potpuno osuši. Također ne koristite suve kao fen da se osuši nokte.

21. Nanesite Top Coat

Ako želite da vaš manikir izgledaju sjajno i profesionalno, koristite visokog sjaja brzo sušenje premaz. Top coat ne samo daje sjaj na noktima, ali i sprečava ubacujući i boja fade tako dug život vašeg nail art. Ako želite mat, koristite mat završne boje. Kada vaš nokti su dovoljno suvo na dodir, primjenjuju zanoktica ulje i dalje će spriječiti razmazivanje i hidratizirati vaše zanoktice.

Također, imajte na umu da ono što se dešava u prikazuje se, odnosno, da kažem ishrana igra veoma važnu ulogu u tome da dobro nokte. Dakle, ako je vaš nokti su nešto krhki i lako lome onda to može biti zato što nedostaju neki ili većina važnih elemenata potrebnih da se uključe u svoju ishranu da nokte zdravo. Trebalo bi da imaju hranu koja ima dobar sadržaj biotina (poboljšava jačinu noktiju), cink, magnezij (od suštinskog značaja za različite funkcije sinteze ćelije), kalcij (odlično za nokte, kao i kosti), željezo, i piti puno vode da zadrži toksine iz svog sistema.

Na kraju, ja bih reći "HAPPY SLIKA" i slijedite ove savjete za lijepe nokte.

Više upite o tome kako imati lijepe nokte? Ostavite nam komentar!

load...