Njegu kože

4 neverovatne prednosti Diamond Facials

4 neverovatne prednosti Diamond Facials

Mi znamo da je dijamant se često naziva kao "djevojka najbolji prijatelj". Ali, da li znate da dijamant nije tu samo da blistaju na prst kao prsten! To može čak i napraviti svoj sjaj kože kao nikada do sada. Zašto ne isprobati dijamant lica kako bi bili sigurni o svojoj ljepoti efekte? To je jedan od luksuznih tretmane lica da mnogi high-end kozmetičke salone ponuditi.

Prednosti Diamond lica:

Diamond odijela lica najbolje je dosadan i suhu kožu. Ona također nudi efikasne rezultate na koži starenja. Zbog toga je najpoznatiji po svojim prednosti protiv starenja. U nastavku su navedene prednosti ćete dati odlaska na dijamant lica uljepšavanje:

1. Piling:

Dijamanti su naširoko koristi kao piling agenti. Razlog je jednostavan ─ dijamanti ponuditi više piling na kožu u odnosu na ostale sastojke. Nudeći izvanredan učinak piling na koži, dijamant lica uklanja mrtve stanice. Ona također nudi mladalački sjaj i sjaj vašoj koži.

load...

2. Tretira Aging Problemi kože:

Diamond lica je poznata po svojim svojstvima protiv starenja. Diamonds pomoći za uklanjanje toksina, što pročišćava kožu i pomaže u oksigenaciju. Aktiviranje uspavane ćelije kože, to povećava metaboličke funkcije kože. Ona promovira regeneraciju ćelijskog života. Dakle, u ovom procesu kontrolira efekte starosti na koži.

3. Tretira kože Mane:

Diamond radova lica efikasno za liječenje suhe i preplanule kože. Ona također radi da boje kože, čak. Osim toga, ti bi nešto treba efikasan kao tretman dijamant lica da otkloni obilje mitesera.

4. Luksuzni faktor:

Naravno, tu je i faktor luksuz uključenih u dijamant tretmani za lice. Ima feel-good faktor u prilogu. Također, tu je mentalni zadovoljstvo da ste tretirani kožu sa jednim od najboljih tretmane lica moguće!

load...

Koliko vas košta Diamond Tretman za lice?

Činjenica je da je dijamant lica je high-end tretman sa kojima možete razmaziti vašu kožu. Možete ubrati najbolje prednosti dijamant lica kad se to obavi stručnjak. Biti spreman da granatira barem 2000 INR dobiti ovaj lica učinjeno. Trošak bi mogao ići i do INR 4500 za sesiju dijamant lica. Međutim, ako ste spremni da investiraju u dijamant lica DIY kit i želite to učiniti kod kuće, to će vas koštati daleko manje. Znan brendove kao što su VLCC i prirode Essence i kozmetičari kao Shahnaz Husain su formulirana dijamant setove lica, koje možete pokušati kod kuće.

Šta znači Diamond Kit lica sadrži?

Poznatih brendova koristiti kožu za porodicu sastojke koji ne predstavlja nikakvu opasnost za vašu kožu. Čak i osjetljive kože mogu ubrati plodove dijamant lica. U idealnom slučaju, dijamant komplet lica sadrži dijamant piling, dijamant detoksikacije losion, dijamant gel za masažu i masku dijamant lice.

  1. Diamond piling: Poznato je da sadrži dijamant pepeo u kombinaciji sa prirodnim komponentama, kao što su cvijet ekstrakti, eterična ulja i orasima. Ribati lice s dijamant piling za uklanjanje mrtvih ćelija.
  2. Diamond detoksikaciju losion: To smiruje, čisti i omekšava kožu.
  3. Diamond Massage Gel: Ima anti-aging svojstva. To zateže kožu lica, smanjuje fine linije i sprečava starenje kože.
  4. Diamond maska: To efikasno tretira boju i preplanula lica. Ga odmah tretira nepravilnosti i dodaje sjaj vašoj koži.

Pogledajte ovaj video da zna - kako to učiniti dijamant lica: Kako li Diamond lica za mladenke

Ide za dijamant lica može biti divan način pružanja anti-aging doze na kožu lica. Ne zaboravite da dijele Vaše mišljenje o dijamant lica što si to učinio u posljednje vrijeme. Ili planirate da se to sada uradio? Podijeliti s nama u komentarima.

load...