Ljepota

Preskoči Maskara, pogledaj godine mlađe

Preskoči Maskara, pogledaj godine mlađe

Postoji puno stvari koje možete učiniti da izgledaju mlađe i nešto poželjno, neki nisu. Kada nosite ovu voćni miris, na primjer, ljudi misle da si mlađi od osam do 12 godina. A nedavna studija iz Njemačke preporučuje okolnih sebe sa starijim ljudima, tako da možete izgledati mlađe u kontrastu (nice!). Neću reći Botox i punila, međutim, jer ako ste pročitali ovaj članak -ili odjavio Madonna je lice bilo kada od 2005-znate da "novi novo lice" je obično samo stara izgleda kao original jedan.

load...

U svakom slučaju, tu je još jedna stvar koju možete učiniti da se brije godina off, a to je još lakše. Nećete morati ići u kupovinu. Nećete morati pronaći nove prijatelje. I ja bih nevah predlažem da ti treba posjetiti plastičnog kirurga.

Ne, ovo je zapravo besplatno. I šminkera Pat McGrath, koji je glavni razlog zbog kojeg je emisija Milanu i Parizu su uvijek tako uzbudljivo, zna sve o tome.

Check it out u akciji na Prada ove sedmice:

Jeste li ga uočiti?

Modeli su zapravo maskaru-manje.

To je stari trik moj, previše, barem vikendom, i kunem se radi. Plus! Potvrda da je mlađi vibe je ono što Pat ide za: tema za izgled je "sofisticirana učenica."

Takođe ćete primijetiti da je stvar sjenilo-up-to-the-obrve da sam govorio o neki dan se događa ovdje, previše. (Isti model, različite rasvjete.)

Vjerovali ili ne, u sjeni je CoverGirl, ali ruku homogen ružičasto smeđe boje, koja je s naglaskom mekom bež olovku za oči. I znate šta? Iako nije baš Orangey, svakako odzvanja izgled smo vidjeli u New Yorku, a posebno Rag & Bone.

Tu je i slučaj déjà rumenila, baš kao u Marc Jacobs Show: to primjenjuje se i van prema kose da oponaša prirodno ispiranje. Voilà:

Oh! I to nisam samo nazvati da će mali rep biti trend? Volim kada sve počinje da se okupe ovako.

load...

KAKO GOD. Ako, iz nekog neobjašnjivog razloga, osjećati kao da gledam stariji, ne mlađi, onda predlažem da se upoznaju sa tamnocrvena boja.

E sad, nemojte me pogrešno-I love me neke bordo na nokte, ili u vino stakla. Ali, kao što je potvrđeno kad sam razgovarala Chanel nacionalni šminker za priču protiv starenja u ovom mjesecu je FLARE, to je trenutak za mlade Zapper. Isisava kolagena pravo od tebe, Dontcha znaš?

Evo šta mislim, na Gucci:

Eeks! Te usne!

Opet, ovo je bio Pat McGrath show, tako da su CoverGirl. Tu je tamniju nijansu oko ivica i upaljač jedan u centru-ja pretpostavljam kako su iz nove CoverGirl ruž linije sam govorio ovdje. I baš kao što je S / S '11 Gucci show, završni dodir bio klizav od visokog sjaja sjaja. Oh, a maskara je CoverGirl NatureLuxe, sa jednim zilion sloja.

Ne znam, momci. Dok sam cijeniti cjelini "70-ih godina šik" vibru, ja sam smrtno bojim ovih tamne usne boje i šta sa nedostatkom rumenilo, osjećati ovako bi da izgledam kao Goth. Žao mi je Pat.

Čudno, mislim da bordo na oči, na Fendi, malo više nosive:

Nije da bih zapravo ide ovaj ekstremni, naravno. Ali mislim da je pinky usne daje bordo malo svježine u odnosu na Gucci izgled.

I, pa, šminka je Chanel, tako da je to. Ova boja je postignuto miješanjem dvije nijanse od predstojećeg Illusion d'Ombre sjenila, sa Chanel Eye Kohl u Clair na unutrašnjoj poklopaca. Opet: skroz do jebeni obrve. To je stvar, ja vam kažem.

Oh, Fashion Week. Reci mi:

Jeste li znali da odlaskom maskaru-manje, možete izgubiti barem leđa polovinu 2000-ih? Dolazite li oko sebe sve na ideju sjenilo sve do obrve? Ako ste morali odabrati samo jedan pogled, da li bi Prada, Gucci ili Fendi? (Osobno, ja bih samo uzeti kože i pozvati ga na dan.)

load...