Ljepota

Espy nagrade 2018: izgleda lepa lepotica

Espy nagrade 2018: izgleda lepa lepotica

Tako whaddayaknow? Crvenim tepisima nisu samo za filmskim premijerama. 2018. ESPY Awards -To je skraćenica za izvrsnost u sportu Performance Godišnji-održani su u Los Angelesu ove sedmice, predstavlja doterivanje prilika za glumce i sportiste slično.

load...

Ali, može li neko ko nema roundoff natrag handsprings za život natječu u ljepoti ulog sa celebs koji hodaju crvenim tepihom na tjednoj bazi? Zapravo, da. Slatka-as-a-dugme Olimpijski gimnastičar Gabby Douglas definitivno održan sama, uz tenis pro Marija Šarapova -Ali ipak to je uglavnom ne-sportaša kao što su Selena Gomez i Lake Bell koji je završio gledaju. Evo crvenom tepihu gašenja iz sportske fokusiran na noć.

Selena gomez

Reci mi zašto sam ponovo kritikuje matchy-matchiness? Nemam pojma jer sam svuda crvenu haljinu / crvene usne / crvena nokte kombinaciji. (Uz bonus rumenilo, takođe u crvenom obitelji.) To je zaista radi na Selena i daje joj više sofisticirane, odrastao izgledaju u odnosu na njen pokušaj bio nervozan (vidi: MTV Movie Awards). Nije da oba nisu velike, ali pretpostavljam da sam samo budala za kozmetičke sa vintagey vibe.

Lake Bell

Ovo je kao moderna interpretacija jednog ekrana sirena Old Hollywood. Ja sam malo smeta korektor nabora pod levo oko jezera, ali nema veze. Mislim da sa bretela čipke haljina, ona je igrala svoju kosu i čine baš kako treba. Kosa ima ove nesavršene, malo neuredan retro talasa koji se opustiš formalnost haljinu. I onda BAM! Mat, Orangey usne. (Shade je La Favorite u Chanel Rouge Allure Velvet.)

Malin Akerman

Malin! Nedostajao si mi. Ona je rodila prije tri mjeseca, i nazad do tražim fantastično. Prije svega, ja umrijeti za ovu kosu. To je tako velika dužina-dugo, ali ne predugo-a bendy bita daju teksturu bez gledanja "učinio." Onda te oči. Vidimo koliko je ona stvarno igra se njihov oblik i izdužuje ih horizontalno? Genije.

Paula Patton

load...

Nije lud za kosu, ali šminka? Nice. Ja anuliranje u na rumenilo posebno, kao i one jake obrve. Ona je tako blistava da je to sramota o učenica kose. Voleo bih da vidim gore ili čak u kraćem rez, možda na ključnjače.

Cheryl Burke

Pa, ovo je iznenađenje. Od kada je Cheryl Burke na mojoj listi najboljih ljepote? Neko je imao mini-makeover. Ili barem zaustavila strašne praksa nošenja ravno šiške kovrdžave kose. (Pet mrze, žao mi je.) U svakom slučaju, uvijek volim kada ljudi rade ovo teška prasak, duga ravna kosa izgled. (Zapamtite da na Biel? I Jennifer Hudson?) Isto tako, pjege!

Chrissy Teigen

Ovo je tako cool-girl izgled kose, zar ne? Nemam pojma šta Chrissy stil je, ali za mene ovo kosa dolazi preko kao malo hipster. Kao, kako hipster će dotjerati. Da nose velike, bogate talasi sve dole bi bilo previše konvencionalni, tako što ćete ga povući natrag bliski s jedne strane daje toliko interesa. Treba da bude u paru sa ovom eyeliner, previše.

Olivia Wilde

Ovo možda nije najbolji rezultat Olivia. Ili to može biti samo rasvjete. Rasvjeta je sve. U svakom slučaju, standard Olivia frizuru i šminku ovdje: valovit lob sa dimljenim-out oči. Je li to samo meni ili je rep njene obrve na tankoj strani?

Gabby Douglas

Ova djevojka je predivna. (Valjda je potrebno da je vidim u haljini umjesto triko stvarno primijetiti da!) Ruž za usne na zubima na stranu, ona stvarno imao pravo u šminku. Flawless Skin, prekrasan jake obrve i crne liner i trepavice kadriranje oči. Njena kosa izgleda sjajna i zdrava, previše.

Marija Šarapova

Impresioniran sam. Ovo je definitivno rizičan frizuru (ne znam da li je to promašaj bob ili samo punđu sa puno labave komada na frontu). Ali mislim da ga je izvukao, zar ne? Volim jednostavne šminke previše: suptilne shimmer ispod očiju (moje fave!) I cool ruž za usne koji je negdje između roze i breskve.

Kliknite kroz ovu galeriju pogledajte ostatak crveni tepih izgled:

Garcelle Beauvais - ESPY Awards 2018

Marisa Miller - ESPY Awards 2018

Petra Murgatroyd - ESPY Awards 2018

Gabrielle Union - ESPY Awards 2018

Katie Cleary - ESPY Awards 2018

McKayla Maroney - ESPY Awards 2018

Kathryn Newton - ESPY Awards 2018

Katherine Webb - ESPY Awards 2018

Jennie Finch - ESPY Awards 2018

Lolo Jones - ESPY Awards 2018

Tara Lipinski - ESPY Awards 2018

Šta mislite ko je imao najbolje frizuru i šminku? Koji celebs fulao oznaku? Ako ste imali probati jednu od ovih frizura, što bi to bilo? (Radim Teigen!)

load...