Ljepota

Pejzažna šminka Reese Witherspoon radi bilo kada, bilo gde

Pejzažna šminka Reese Witherspoon radi bilo kada, bilo gde

Aw, Reese. Znam da stvari nisu bile glatko za vas u zadnje vrijeme ( "Zar ne znaš ko sam ja" -ing policije Ponuda nije bila na brend). Ali ja i dalje imaju slaba, jer, Elle Woods.

Anyhoodle, Reese je u Torontu drugi dan za premijeru Đavolje Knot, sa Colin Firth (!!). Uprkos njen izraz lica tražim malo napeta, zatekao sam sebe voli šminku, bočno zahvatio kosu i prilično dekolte ovu haljinu:

load...

Zar ne izgleda tako Sunshiney i svježe? Vjerovatno neko kao Fiona Locke je dala sve pocrniš, što pomaže. Ali mislim da joj je prekrasna sjaj također ima veze sa sjenilo i usne nijanse. Oni su topla, ali ne previše tamna, i oni bi odgovarao bilo koji ten. Najbolje od svega, mislim da je lako idu iz dana u noć i da će stati u samo o bilo gdje, sa bilo koje odijelo.

Evo izbliza:

U šminkera iza ovaj izgled je Mai Quynh, a ja imam slom onoga što se koristi. Sve je Laura Mercier.

Ona primjenjuje ovaj sjena štap od linije trepavica do pregiba, miješanje gore.

Zatim, ona je potamnio pregiba koristeći ovu shadow hlad, blijedi gore boja prema kosti obrve.

Ona je također koristio Smudger četkom da se uklope i nijanse na dnu liniju trepavica. Sledeći je bio ovaj Shad e dodati neke dubine duž gornje linije trepavica:

Na usnama, Reese nosi ova narančasta-crvena olovka za usne:

load...

Sa ovim ruž za usne u daljem tekstu: Pièce de otpora preko top:

Mandarina! Nikada ne bih ni za milion godina su izabrali ovaj ruž za usne gore, jer izgleda tako "srednje zategnut" u epruveti (Rant ovdje o tome, ako ste propustili). Ali bože, zar nije prekrasna na usnama? Mislim da je potrebno maka ispod da bi ga više podebljano. Vole.

Oh, i treba spomenuti ono temelj Reese nosi, jer Laura Mercier kože šminka je da umre za vas. Istinita priča: Imam LM ovlaživač u boji iz vjerojatno 2005. Godine da dalje ide snažno, i uvijek se vratim na to, jer je većina novih stvari ne mjeri se. Reese nosi nešto sa Tražim mnogo veću pokrivenost:

I na obrazima, to je prah bronzer zapravo stoji za rumenilo.

Neka vaše recimo

Volite li Reese je pogled ovdje? Slažete li se da je bronzey oku i mandarina usne su "go-nigdje šminka"? Da li ste probali bilo Laura Mercier proizvode i ako je tako, koji su vaši Faves?

load...