Ljepota

Kako sječiti kosu za donaciju

Kako sječiti kosu za donaciju

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo! Ja sam dugo vremena čitača velika odluka kose na blizu horizontu. Ja sam namjerno raste iz moje kose za oko u posljednje dvije godine, tako da sam mogao smanjiti i donirati ga u čast mog muža, koji se bori fazi IV tumor na mozgu.

load...

To je sve do sredine leđa, ispod grudnjak linije. To može biti kovrdžava, ali sve u svemu, prilično sam lucky-to je prirodno gusta i talasasta. Ona ima svoj vlastiti um, tako da je samo lakše pustiti da radi šta hoće, a ne svađati s njom previše. Jedna stvar koju volim o tome ovo što je to dugo dužina vrsta teži ga, tako da ne morate brinuti o tome što neposlušnu / Puffy i van kontrole toliko.

Na fotografiji, ja sam ga oprala noću, a zatim pustite da se osuši preko noći (ja ovo često da se izbegne grijati stil) s vrlo malo proizvoda u njemu. Ne boji se redovno-zadnji put sam u boji je oko godinu i po dana, sa at-home kit. Ja sam samo topline u stilu kad moram, i ja sam to oprati samo dva ili tri puta tjedno (Bog blagoslovio koga izmislio šampon za suvo pranje!). Tako da je prilično zdravo ukupne zbog moje ruke politike (aka lijenost).

Kako bi se donirati Pantene Lijepa Dužine, što čini perike za žene koje se bore raka, morao bih da smanji najmanje osam inča off. Volio bih da to Agresivna bob, možda sa šiškama? Prekinuo sam šiške prošle jeseni i volio ih, ali ne može nositi s njima u Arizoni ljeta, tako da su trenutno raste iz. Ja sam itekako pranje i habanje djevojka, tako da je rez koji će raditi sa svojim prirodnim teksture i daj mi različite opcije stajling bi bilo idealno. Hvala vam puno s obzirom na mene! - Megan

A: Dobro Megan, prilično cool ono što radite; neko će biti tako zahvalan za svoj obziran donaciju.

Iz mog iskustva, u donaciju za kosu poslovne za bilo kog razloga-iznos dužine je najvažnija. Biti pristojan i zahvalan, ljudi će vam reći donjem kraju ono što je potrebno za promociju više donatora. Ali, ako zaista želite najbolje koristiti vaše napore, skini koliko dužine kao možete rastati s.

load...

Ovdje je snažan prasak i neuredan bob koji bi mogli biti tona zabave za ekstremne...

Moj izbor bi bio da vam dam jedan asimetrično rez sa neuredan dijela:

Dodaj dark lowlights kao i; ovaj veliki novi izgled za vas.

Sretno…

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...