Ljepota

Sephora novi, jednokratni lonci za lakove za nokte su ovde

Sephora novi, jednokratni lonci za lakove za nokte su ovde

Da li sam spomenuo koliko volim Formula X, Sephora je in-house lak za nokte liniju? Da, da imam. Ali da ponovimo: to je stvarno, stvarno super. Njihove boje i, hm, formule (hehe) su uvijek spot na. Dakle, kada sam čuo da su izlazili sa ovim mističnim, magične Press Pod stvari, bio sam sve vrste zaintrigirala. Ali, da li ih volim kao volim sve ostalo Formula X? Nastavite sa čitanjem da saznate!

load...

Dakle, ono što je Press Pod, u svakom slučaju? U suštini, oni su teeny-tiny, za jednokratnu upotrebu za nokte kapsule koje drže dovoljno za dva sloja za nokte. Set dolazi sa 24 najprodavanijih nijansi, u rasponu od GLITTERS do metalik u kreme, u jarkim više svakodnevne neutralne boje, tako da je nešto dužan da uhvatiti svačije oči. Oni koštati 47 € (39 € u SAD-u), koji izlazi na oko 1 € po mahuni (ili čak i jeftiniji, 1 € po mahuni, za Amerikance). Dakle, u osnovi, do 2 € po habanja.

Ako si malo zbunjen kako ti posao, evo malo objašnjenje. (Idi na 00:46 za to kako da ih koriste.)

Pospremio sam sa kapom, opuštena čekinje kao rekao i stisnuo.

Laka je zaista brzo izaći i nije trebalo mnogo truda u sve. Počeo sam sliku, ali primijetio da je poljski bio na debelom strani nego bilo šta drugo-i stvarni četka nije najbolje kvalitete, ali to je nekako očekivao.

Nakon mog prvog kaput, to je ono što nokte izgledalo. Osnovi vruće nered. Također, molim vas, oprostite opće ruku / zanoktica suhoća:

Mislio sam u sebi, ne postoji način držim ovo mani na nakon što sam učinio swatching. Prvi sloj je užasno.

Na drugu... I nije bilo toliko bolje. Četkicu bi obrišite nokte i ostavili vidljivih potezima, tako da sam pronašao je najbolji način da se prijave da je stvarno stisnuti dovoljno za nokte na nokat prvi. Na taj način, ne morate da povucite četkicu i stisnuti laka u isto vrijeme, znaš na šta mislim? Evo kako je to izgledalo nakon kaput dva:

load...

Nakon evaluacije koliko polish je ostalo u teeny pod, mislio sam da bih mogao samo imati dovoljno istisnuti treći sloj, pa sam uzela u šetnju na divlju stranu i otišao za to.

Treći aplikacija stvarno dovesti sve, ali ja i dalje nisam bio super-impresioniran. Laka je gloppy i nije išao na tako glatko kao što sam želeo da bi. Dobio sam tri sloja na svih 10 prstiju, ali dok sam na moj prsten prst na moje druge strane, on je postajao teško dobiti proizvod napolje. Začudo, bilo je još dosta ostalo u pod nakon što sam je učinjeno, kao što možete vidjeti u nastavku, ali to jednostavno nije izlazio lako. Dakle, tri sloja je prilično vrhova.

Krajnji rezultat je uspio biti prilično pristojan set obojene nokte, ali to nije bio savršen. Evo šta je završio nakon čišćenja i neke prijeko potrebne zanoktica ulje:

Nije loše, zar ne? Na kraju sam sportski ova boja za dobar tri dana, što je dugo vremena u mom Poljsko-opsjednut svijetu!

The Bottom Line

Ovaj proizvod je apsolutno genijalan za putovanja. Volim ideju da možete pop tri ili četiri od njih (ili čak svih 24!) U vašem šminka torbu, i promenite mani kao što ide s lakoćom. Oni su smiješno lagan, razbiti na udarce i tako lako spakovati. Press Konzole su tako pametan za one djevojke koji često ne slikam svoje nokte, i ne žele da taj novac potrošiti na gomilu različitih boja oni samo će nositi jednom ili dva puta. Sa Press Pods, dobijate gomilu boja za testiranje!

Ali, naravno, loša strana je da kada ti se otvore, to je otprilike kraj za tebe i te boje. Nema fiksiranje čips ili dotjerivanje, kao poljski osuši nakon otvaranja i neiskorišteni.

Takođe smatram da je cena malo strme. Mislim da ne bih platiti 2 € za te pojedinačno ili, tako da je to malo teško opravdati cijenu, ako ste neko ko samo želi da testira ovo. Osim toga, na strani zaštite životne sredine, kad ti stvarno misliš o tome, to su malo mahuna izgubljenog plastike.

Na kraju, aplikacija je prilično lako, ali kao što sam vam pokazao gore, postoje neka pitanja streakiness, a to može dobiti prilično nezgodno stisnuti pod i primijeniti za nokte mokrim noktima. Negde sam uspeo da razmazuje moje Mani sa sva tri sloja, jer jednostavno nije nam išlo.

Ako imate tona nokte već i samo želim probati te se za zabavu, rekao bih preskočiti. Bolje ti je da kupuje punoj veličini koje možete držati čuvati dalje i moći će se koristiti za dotjerivanje ili čipova. Ali ako ne nosite nokte često ili idete na Vacay uskoro, te male stvari su ukupno must-have.

Gdje kupiti

Pronađite Press Konzole na Sephora:

Neka vaše Say

Jeste li proverio Press Pods još? Šta mislite o ovom konceptu?

load...