Ljepota

Poznata kosa i šminka izgledaju: sjajna dlaka, usne fuksije i još mnogo toga

Poznata kosa i šminka izgledaju: sjajna dlaka, usne fuksije i još mnogo toga

Ima mnogo ljubavi u najnovijem seriju crvenog tepiha frizuru i šminku! Jessica Chastain skoro me žele smanjiti svoju kosu u lob, a ja ću se kopira sve pinky usne boje (vidi na Rashida Jones, Emma Stone i Leighton Meester) je. Ali sam prilično siguran da nikada neću moći da se moja mačka oči savršena kao Felicity Jones '.

load...

Evo najinspirativnijih ljepote ove sedmice izgleda:

Jessica Chastain

Ono što volim: Jessica šik ravno pokušaj. Ja i dalje svira ovo kraće dužine na nju! Sjaj i boje su tako nevjerojatno jarke. Ona uvijek izgleda dobro u Berry-ish ruževa, i drago mi je da je vidim kako njeno zadržavanje obrve meke i pernate. Umjesto lažnih trepavica, izabrala je čista ljubičasta sjena, i tightlined gornje trepavice za dodatnu definiciju. Ono što bih promijeniti: Ništa.

Rashida Jones

Ono što volim: Rashida je prigušenim fuksija usne. Ovo je usna teksturu I sada volim, bez oštrih ivica ili težine. Njen trepavice su lijepe i pahuljasto, a ja uvijek volim da je vidim pjege i svježe teksture kože. Bob frizura je stvarno neodoljiva. Ono što bih promijeniti: Ništa.

Felicity Jones

load...

Ono što volim: Felicity je neverovatna (kao što je ozbiljno neverovatno) mačka oči. Ovo nije prvi put da sam upamtila ih pamti ovo? Osim besprijekoran izvršenja, obožavam kontrast stilizirane šminke oko očiju golim izgleda kože i nudey-pinky usne. Šiške lice-kadriranja dovršili izgled. Ono što bih promijeniti: Ništa.

Emma Stone

Ono što volim: Emma podudaranje pinky usne i obraze. Ovo je još jedan primjer teksture da se za-to je kao boja dolazi iznutra. Njena koža je besmisleno savršen, i bez obzira na minimalnu šminku za oči, njen zelenkasto-plave oči pop kao lud. Ono što bih promijeniti: Ništa. 

Hailee Steinfeld

Ono što volim: Hailee dramatičnog OXBLOOD usne i krilati-out crni liner. To je puno šminke, ali ona uspeva da ga skinuti bez gledanja preterano. Mislim da je njen blistav kože stvarno pomaže (njene kože je poboljšana toliko!), Dok je njen prirodni obrve držati stvari gleda previše izračunati. Također imajte na umu girly luk i uredan podignutom kosom. Ono što bih promene: olovka za obrve kroz repovi je očigledna i vjerojatno nije potrebno.

Leighton Meester

Ono što volim: Leighton smeđe zadimljene oči. Ovo je tako cool izgled-čiste tonove skroz oko očiju, sa chunky gornje trepavice i tamno smeđe vodena linija. I ja volim svježe kože, a blago prelivaju balzam za usne. Ono što bih promijeniti: Mislim da joj je kosa u rep, ali to ne izgleda sasvim dovoljno sjajnog sa prednje strane. Mogla je i omekšati čela lukova i ispunite repovima.

Camilla Belle

Ono što volim: Camilla lavande sjenilo. Nikad nisam vidio hladu izgledaju ovako dobro! To je super-prilično sa roze rumenilo i sjaj za usne. Na plavuša, ovo bi mogao biti previše matchy i slatko, ali joj je upečatljiv bojanje i guste obrve podigne palete boja. Ono što bih promijeniti: Možda ravnu kosu bi bilo bolje? Ja stvarno ne volim piecey figaro talasa. 

Lily Collins

Ono što volim: Lily teksturom lob i naglašava. To je stil Nadao sam se da će se vratiti u nakon njene kratke faze kosu. I otkriti neke zelenkasto sjenilo, ali inače, ovo šminka je super-suptilan i neutralan. Big obrve i trepavice brzo postaju njen potpis izgled. Ono što bih promijeniti: Ništa.

Ashley Benson

Ono što ja volim: The metalik zlatna liner ispod Ashley donje trepavice. Ovo je tako zabavan i jednostavan način da se definiše oči bez korištenja tamne, teške boje. Volim da ona odlazi obrva UN-tweezed, a trepavice izgledaju prilično dobro. Flippy, beachy kosa definitivno joj odgovara. Ono što bih promijeniti: Ne sviđa mi se ovo temelj. Možda prah bi pomoglo, ali ima da klizav, siliconey izgled.

Elizabeth Banks

Ono što volim: Elizabeth je prilično šminke i podignutom kosom. Neki ljudi izgledaju tako dobro sa svoju kosu sa svojih lica, a ona je jedna od njih. U prošlosti, ona je poznato da preterate sa konture, ali nema dokaza za to ovdje. Čak joj trepavice su understated. Ono što bih promijeniti: Ništa. 

Emmanuelle Chriqui

Ono što volim: Emmanuelle zalizanim kosa i Kleopatra oči. Normalno, ne volim mokro izgled kose, ali ona ima savršenu strukturu kostiju za to. Čak i sa teškim Kohl eyeliner, ona izgleda slatka, a ne agresivno seksi. Ono što bih promijeniti: Ništa.

Emmanuelle nosi: Fondacija • Olovka za oči u Basic Black • Sjaj za usne

Ko je imao svoj omiljeni ljepotu izgledati u posljednje vrijeme?

load...