Ljepota

Može li Arbonneova 10-u-1 CC krema napraviti prekidač za osnivače?

Može li Arbonneova 10-u-1 CC krema napraviti prekidač za osnivače?

Ja sam temelj fan die-hard, tako da uvijek sam mislio da sjediti kroz trend CC kreme. Pomislio sam da je proizvod all-in-one ne može pružiti nivo pokrivenosti mi treba, a ne bi me cijeli dan habanja.

load...

Ali sa svakom ženom, svuda, hvale ovim proizvodima, bio sam sve više znatiželjan. Dakle, kada nam se ukazala prilika za test-vožnje Arbonne je nedavno pokrenula obavještajne CC krema, odlučio sam da idem na to.

Nikad nisam čuo za Arbonne? Oni su kozmetička kompanija sličan Avon, čiji proizvodi se prodaju na internetu i preko nezavisnih konsultanata. Njihovi proizvodi su botanički-based i uglavnom bez čudno zvuče sastojke kao što su formaldehid, triklosan i parabena. Sve je vegan, napravljen bez glutena i alergije testiran. Nije loše, zar ne?

Njihova inteligencija CC krema je opisan kao 10-u-1 "kontrola ten krema" koja pruža lagani, građevinsko pokrivenost u jednom trenutku štedi proizvoda. Siguran sam da se pitate što je 10 prednosti su: to grow, štiti barijeru vlage kože, skriva promena boje, hidrira, matira, osvetljava, pokriva mrlje, oplemenjuje pore, umiruje i pomaže usavršiti svoj ukupni ten.

Imajte na umu da nema SPF u ovom CC kreme-iako sam u redu s tim, pošto je moj ovlaživač sadrži to.

Postoje četiri različite nijanse-sajam, lakih, srednjih i Tamno kojem također možete miješati i utakmicu stvoriti savršenu boju za vašu kožu.

Pokušao sam je srednja nijansa i pronašao boja izgledala upaljač na moje lice od kako se pojavio iz cijevi. Izlazi kao mousse i ima glatku, baršun teksture.

To uklopljena vrlo dobro na mojoj koži; to nije ljepljiv kada ste prvi put stavio na lice, niti kada se postavlja. Volim da pusti ga na mojoj koži za najmanje tri minute prije nego što sam primijeniti druge šminke, nakon čega se počinje osjećati kao prah. Pokušao sam ga primeni i sa temelj četkom i prstima, ali radije finiš dobijem četkom.

load...

Evo mojih prije i poslije fotografija. The ranije:

I poslije:

U smislu pokrivenosti, otkrio sam da je jedan sloj je bilo dovoljno da većina crvenila prikrije na obrazima, pa čak i ostatak moje kože.

U krajnjoj liniji,

Koristio sam ovaj CC krema za oko dvije sedmice na i off. Stvarno mi se sviđa da to nije bilo teško, za razliku od mnogih fondacija koje možete osjetiti sjedi na vašoj koži. I naravno, to je nevjerovatno da ima botaničkih sastojaka.

Kako god. I na kraju čeznuo za još više i dugotrajnije pokrivenost tako da to nije bilo dovoljno da me se odrekne moj voljeni temelj. Ja bih vjerojatno koristiti samo CC kreme s vremena na vrijeme (lijen nedjeljom, odlazak odlazak u tržni centar, itd.)

Javi mi šta si mislio o tome?

Gdje kupiti

Arbonne Intelligence CC krema je dostupan putem arbonne.ca i arbonne.com.

Neka vaše recimo

Da li ste ljubitelj CC kreme? Jeste li pokušao ovo? Imate bilo koji drugi CC Recos?

load...