Ljepota

Kako odabrati (i koristiti) pravu osnovu

Kako odabrati (i koristiti) pravu osnovu

U redu, momci. Pričali smo puno o svemu temelj i osnovni premaz ovdje u zadnje vrijeme. (Jedan od prošle godine najpopularnijih postova je bio na 7 grešaka verovatno odluka sa svojim temeljima. A mi smo razgovarali gotovo previše kapisli računati.)

load...

Ali ovaj vid-koje sam snimio u New Yorku prošle jeseni na manifestaciji čiji je domaćin Mary Kay -tih godina sve zajedno u lijepoj malo luk.

Da, rekao sam Mary Kay. Ne zaboravite kako šokiran sam bio da sam zapravo vole svoju šminku (posebno Cheek Glaze)? Dobro Mary Kay sliku novih izuma i dalje, jer imaju osoba šminker Luis Casco na brodu, koji ste možda vidjeli na Tyra ili "E" i sl

OMG da li je ikada imati neke odlične savjete: o odabiru pravu nijansu temelja, kako ga pravilno primijeniti (zajedno sa svojim premaz i korektor) i gomilu više podmukla trikova da svaki dobar celeb vizažistica uvijek ima.

Evo vid:

Jedan se zove mat, a drugi, Luminous (iako nemaju straha a ne u svetlucavi način). Odabrati prema vašem tipu kože: iako su iz TIMEWISE linije i imaju tona anti-age sastojcima, oni zapravo ne samo za uzrast. I kao što je Luis radi u videu, mogli biste ih oboje koristiti ako želite da se malo sjaja na višim ravnima vašeg lica. Takva bolja ideja u odnosu na ide sve Kristen Bell stilova.

Ljepote EDS dobili priliku da hlad-odgovara se na događaju, i moram priznati da sam imao problema to rade na svoju ruku, samo zato što je bilo tako mnogo boje. Što me dovodi do velika stvar o Mary Kay: neko drugi može da dođe i to uradi za Vas u udobnosti vlastitog doma. (Ili, dobro, u svom dvorištu. Znate da vam treba da izgleda u boju u svijetle, prirodne svjetlosti, zar ne?)

Pitam se da li voze preko u svojim roza Cadillacs.

load...

U svakom slučaju! Sami temelji su prilično visoke pokrivenost, pa malo ide dug put. Ja ću priznati da sam ne daje moj mnogo probnu vožnju jer u trenutku ovog događaja moja koža je počela da ide u režim punom cvijetu post-ulje Način za čišćenje katastrofa, i ja sam ništa otpuštanje nisu mineralne.

(An stranu: Uvijek je zabavno kad vaša koža djeluje se na ljepotu događaj u besmrtnim riječima direktora ljepote FASHION-a: ".. Biti ljepotu urednik loše kožu čini da se osjećate kao prevara" U to vrijeme, bradi je Sooper suha i pahuljast, zbog ricinusovog ulja, i Luis mi je rekao da koristite ovlaživač-um, ya mislite? u svakom slučaju, ne mogu reći da je pita šta poslovnih sam doling van ljepotu savjete. Ha!)

U svakom slučaju, Mary Kay su i pokretanje premaz i temelj četkom da idem s temeljima. Ja ću biti iskren: Mislim da je osnovni premaz previše silikon-y za moj ukus, ali vaša snaga može varirati. (I, temelj četkom je temelj četkom.) Moj fave početnica uključuju Peščanik mineralni veo, Cover FX Clear Prep FX i naravno, veliki Shu Uemura UnderBase Mousse.

Da li nosite tekuća podloga? Šta je osnovni premaz? Kada Luis daje model masaža lica se to ne čini želite da trenutno?

load...