Ljepota

Najbolji čistač za osjetljivu kožu: recenzija grijeđe za pjenu lica

Najbolji čistač za osjetljivu kožu: recenzija grijeđe za pjenu lica

Ja sam uvijek u potrazi za veliki sredstva za čišćenje bez sulfata, jer sam ih uzeti u obzir jedan od najvažnijih komponenti efikasan za njegu kože rutinu. 

(To je zato što sulfata su grube deterdžente koji mogu mijenjati pH vaše kože, skine svoju zaštitnu barijeru i uzrokovati osjetljivost i suhoću.)

load...

Ali ima nešto u načinu na sulfata sapunicu na lice se čini kožu osjećati tako čisto, jesam li u pravu?

Ako si u taj osjećaj, ne brinite i dalje možete dobiti svoj penu, ali u blagoj, bez sulfata formulom koja neće naškoditi vašoj koži. Čak i ako ste osjetljive!

Kao što se možda sjećate, ja sam se preporučuje dva sulfat bez pjenjenja čišćenje za neko vrijeme sada: Consonant prirodno je pjena za umivanje i Caudalie Instant pjena za čišćenje. Ali drago mi je da objavim da sam sada dobio i treći prijedlog za vas, što zapravo ima najbolje popis sastojaka svih. 

Graydon Face Foam

Upoznajte novo lice pjena od Graydon.

Ovo sredstvo za čišćenje je pogodan za svaki tip kože, od osjetljive na kombinaciju masnu. 

Kao što sam rekao, on sadrži nula sulfata. I znaš šta još su otišli van? Miris! Činjenica da je to potpuno bez mirisa je još jedan državni udar za osjetljivu kožu. 

Njegova čišćenje moć dolazi od kombinacije blage biljnu tenzidi: sodium kokoamfoacetat, lauril glukozid, natrijum cocoyl glutamat, natrij lauril glukoze carboxylate, coco-glukozid i gliceril oleat. 

Također ovdje: 

  • Jabučni ocat, koji je antimikrobno i pomaže u uklanjanju proizvoda nagomilavanje.
  • Vrba ekstrakt kore, blagi, prirodni oblik salicilne kiseline.
  • Ekstrakt bambusa, koji pomaže umiriti i smirivanje kože.

Ovo je lista puna sastojaka Face Foam-a:

load...

Sastojci: pročišćena voda (aqua), (postrojenje na bazi sredstvo za čišćenje: natrijum kokoamfoacetat, biljni glicerin, lauril glukozid, natrijum cocoyl glutamat, natrij lauril glukoze carboxylate, coco-glukozid, gliceril oleat), bambus (bambusa vulgaris), bijela vrba kora ( Salix alba), jabučni ocat (malus sylvestris)

Prilično kratak, zar ne? Ja sam uvijek oduševljen da vidi liste minimalne, prirodnih sastojaka. Što više stvari marke stavio unutra, više potencijal za neželjene reakcije!

Evo kako je sredstvo za čišćenje dozira:

Dva ili tri pumpe na ruke ili konjac spužvom (Graydon čini ugljen jedan) će biti dovoljno za dobar, temeljno čišćenje. 

Imajte na umu da pjenjenja čišćenje treba primijeniti na mokru kožu; masirajte nježno za oko 10 sekundi prije nego što uklonite mlakom vodom ili sparnog mekom krpom. 

Tekstura je jednostavno prekrasna:

Super-penušav, kremast i luksuzan. Mislim da ćete biti impresionirani!

Također, za razliku od većine mainstream pjenjenja čišćenje, ne ostavlja moju kožu čvrsto poslije sam isprati i osušio. Međutim, ja sam također pažljivo pratiti ga odmah sa hidrataciju: Uvijek koristim sprej za lice, kao što su Caudalie grožđa vode, a onda je moj verni Consonant HydrExtreme i RMS Beauty "Un" Cover-Up (ili kap kokosa ili ulje jojobe, noću).

U jutra, mogli sigurno koristiti ovaj lice pranje na vlastitu za svjetlo čišćenja početak dana.

Ako nosite šminku, krema za sunčanje ili bilo koje proizvode na bazi silikona, ja bih preporučio radi dvostruko čišćenja noću tako, prvi koristeći sredstvo za čišćenje na bazi ulja, prije nego što sljedeći se sa pjenom bez sulfata, kao što su Face pjena. Koji će osigurati vašu kožu postaje temeljno čist i spreman za najbolje primiti tematska proizvode tretman. 

Javite mi što mislite!

Gdje kupiti

  • Amazon.com
  • Credo Beauty
  • Etiket
  • Carbon Beauty
  • Graydon

Da li koristite sredstvo za čišćenje bez sulfata? Jeste li pokušao ovo?

load...