Ženska fitness

10 neverovatnih prednosti Seated Russian Twist-a

10 neverovatnih prednosti Seated Russian Twist-a

Da li razvoj trbuh i želite da se oslobodite od toga? Vježbanje je najbolji način za to. Vježba postala je nužnost danas. Ako želite da žive zdravije, monter, i duži život, onda morate odvojiti malo vremena da se ostvare. Čak i pola sata umjerenog do intenzivnog treninga radi čudo za vas. To pomaže da puno bolesti u uvali, koji se inače stvoriti pustoš u vašem životu. Porasta troškova liječenja je dovoljno da ohrabri ljude da koriste kako bi zdravstvene probleme daleko.

Abdominalni Vježbe su važni:

Može se birati razne vrste vježbi i aktivnosti za izgubiti težinu da vaše tijelo zdravije i monter. Većina ljudi imaju tendenciju da se akumuliraju težinu na svoje abdomena i kukova, posebno žene. To može biti opasno. Na masne naslage na stomaku su direktno povezani sa razvojem kardiovaskularnih bolesti poput srčanog i moždanog udara.

Sjedeći ruski Twist Vježba:

Razne trbušne vježbe će pomoći da se raspusti masti oko tog područja. Sjedećem Ruski twist je jedan takav vježbe. To je srž vježbanja, koji uključuje sve ključne mišiće. A zakretanje pomaže rad mišića. Vježba se glasine da je nastao u Rusiji u periodu hladnog rata, tako da je ime.

load...

Pravac da urade Vježba:

1. Pokrenite sjedi na podu s obje koljena blago savijena i pete u kontaktu sa podom. Peta bi trebala biti oko stopala ili tako da od dupe. 2. Lean natrag dok ne osjetite trbušnih mišića angažovati za stabilizaciju tijela. Pobrinite se da leđa ravno, a ne zakrivljen. 3. Držite obje ruke ravno ispred sebe tako da ih možete vidjeti. Pobrinite se ruke su postavljeni jedan na vrhu druge. Imajte na umu da ruke moraju biti u nivou ili u rangu s donje strane grudnog koša. 4. To može biti malo teško, ali može se ovladati s vremenom. Duboko udahnite i pokušajte da povuče svoj pupak polako i konstantno prema kičme i zatim okrenuti polako na lijevu stranu. Taj pokret se mora doći iz rebra rotirajući, a ne iz bilo koje od ruke njiše. Sada udahnite kroz centar vašeg tijela i lagano okrenite u desno. Ova vježba završava jedno ponavljanje. 5. Važno je da se početi vježbe s nogama na zemlji da se stabilizuje. Jednom kad se stabilizirala, možete učiniti teško verzija sa metra od zemlje i medicinskog loptu, kreten ili ploča. 6. Okrenite koliko je to moguće i dodirnuti loptu na zemlju. Važno je da se rotirati cijelu torzo sa ruku. Uz težinu, okrenite rame i oči previše. 7. Nakon dodiruje tlo, pravac promjene i uzeti težinu na drugu stranu. 8. Da onoliko ponavljanja koliko je potrebno. Leđa kut određuje koliko možete raditi za tvoje trbuha. Također je važno da zadrži disanje kroz vježbe.

Prednosti Sjedeći Ruski twist:

  1. Postoji više rade sjedeći ruski twist nego ravan stomak ili abdomena šest-paket. Vježba radi više nego samo svoj trbuh.
  2. Ova jezgra vježba je dobra vježba za cijelo abdomena. To uključuje sve abdomen mišiće.
  3. Jača trbušnim, interni oblikusi i vanjski oblikusi.
  4. To smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti, kao što moždanog udara i srčanih udara.
  5. To nije samo tvoj trbuh koji je ovdje radio. Vaš donjeg dijela leđa previše je ojačao zbog položaja leđa tokom vježbe.
  6. Sjedećem Ruski twist jača kosi mišići sa strane trbuha.
  7. A ojačati trbušne mišića pomaže u sprečavanju slouching i dobiti dobar stav. Ovaj projekata samopouzdanje i ukrasi vaše siluetu.
  8. A ukrašene abdomen vam pomaže u svakodnevnim aktivnostima kao što su savijanje staviti svoju obuću, pokupiti nešto od poda ili sjedeći na niskoj stolici i sl
  9. Ona također pomaže da se poboljša ravnotežu pojedinca.
  10. Sjedećem Ruski twist, jednom savladao, jedan je od najjednostavnijih vježbi koje vam mogu pomoći razraditi cijelu abdomen i držati u formi. Izdvojiti nekoliko minuta svaki dan da se bave ovom twist, a uskoro ćete osjećati puno više samopouzdanja o svom tijelu.

Da li trening svaki dan? Koja je tvoja omiljena obrt trening rutina? Podijeliti s nama u komentarima.

load...