Ženska fitness

6 neverovatnih prednosti Hammer Strength vežbe za jačanje tela

6 neverovatnih prednosti Hammer Strength vežbe za jačanje tela

Jeste li ikada primijetili fitness opreme u tebi teretani? Jesu li siguran, pouzdan i učinkovit? Ili ti misliš o tome da dom teretanu i zbunjeni o tome koju opremu kupiti? Ovdje je vaš vodič za jedan od najboljih linija fitness opreme i to je Hammer Strength!

Ono što je Hammer Strength?

Hammer Strength je linija elite opreme snage stvorio Gary Jones u 1989. Jones koristi biomehaniku za stvaranje ovih vrhu liniju opreme. On je stvorio ovu opremu jer je želio da se poboljša treninga snage i stvaranja opreme koji su siguran, efikasan i ugodan.

On kaže da želi da razvije "opremu snaga koja odražava ljudskog pokreta i daje korisnicima najsigurnije, najefikasniji i zadovoljavajući treninga moguće '. Visoko sofisticirani Computer Aided Design (CAD) softver čvrste modeliranje je programiran da pripremi 3D modele opreme. Ime kompanije označava teške i hard core trening. Hammer Strength je kupio LifeFitness 1997. Već br.1 u ploče Loaded opreme, sada Hammer Strength nudi svijetu više moderne mašine i druge opreme treninga snage, kao što su klupe i stalke. LifeFitness sada opisuje liniju kao 'Moćni. Robusna. Pouzdan. "

load...

Prednosti Hammer Strength Oprema:

Nije bez razloga da je Hammer Strength se reklamira kao jedan od najboljih linije opreme na svijetu. Oprema nudi bezbroj prednosti. Evo zašto biste trebali uzeti u obzir Hammer Strength dok odabira sprave za vježbanje sljedeći put.

1. Biomehanika:

Jones koristi Biomehanika kao osnovu svoje linije opreme. On je želeo da stvori opremu koja je uslijedila nakon "prirodnim" lukova pokreta. On je koristio nauku ljudskih pokreta za razvoj Hammer Strength. Dizajna su rezultat brojnih konsultacija sa sportskim doktorima, kiropraktičara i pro sportaša. Biomehaničke dizajn čini Hammer Strength opreme sigurnije za treninge. To je osmišljen kako bi se smanjio rizik od povreda, dok poboljšanje svoje efikasnosti u svakodnevnom životu treninga.

2. Iso-Bočni Tehnologija:

Iso-lateralna tehnologija je patent Hammer Strength, što čini ovu opremu jedinstvenim. Ova tehnologija omogućava mišiće za kretanje kroz jedinstven opsega pokreta koji su biomehanički prirodno za nas. Ova oprema kombinuju jednostrano pokrete približavaju i udaljavaju lukova za izgradnju funkcionalne snage. To omogućava exerciser za pomicanje udova samostalno. Možemo ići i na ruke u isto vrijeme, jednom rukom istovremeno ili naizmjenično. Ona pomaže u obuci obje strane tijela podjednako, tako da je jača strana ne zasjeniti slabijeg. A u isto vrijeme, možete trenirati svoje slabija strana postali jači.

load...

3. Na zemlji Tehnologija:

Tehnologija na zemlji omogućava trening s nogama na zemlji. Mašine na zemlji su pokret zasnovan, a ne mišića na bazi. To poboljšava ukupnu stabilizaciju tijela, poboljšava ravnotežu i pruža veću funkcionalnu treninga.

4. Strukturni integritet:

Čekić opreme Snaga vježbe su štedi prostor, sigurno i kontrolirano. Oni nude maksimum strukturni integritet, trajnost i udobnost. Jastuke i prianjanje koriste u mašine su bez tragova i otporan. Nadalje, sigurnost je glavni fokus u ovom opremom. Kvaliteta ove opreme može se pogoditi iz činjenice da je većina opreme dolaze sa garancijom od 10 godina. Kompanija tvrdi da je ova oprema su dizajnirani da daju rezultate.

5. Total Body Training:

Pokreti iso-lateralne omogućavaju exerciser miješati se čekić trening i pogodio različite grupe mišića u isto vrijeme. Ovo omogućava da bolje trenirati cijelo tijelo. Izbora vježbi može učiniti nikada ne završavaju.

6. Advanced Performance Training:

Biomehaničke tehnologija koja se koristi za izradu tih instrumenata pomaže sportistima poboljšati svoj učinak na terenu. Ova oprema se koriste profesionalci kao i zajedničke entuzijasta. Također je pogodan za sve nivoe vežbača. Početnik i napredni exerciser mogu koristiti istu opremu prilagođavajući ga u skladu sa njom nivo.

Hammer Strength je beba od Jones 'inovativne um i posvećenost. Kompanija trenutno drži 25 patenata za inovativne funkcije i ima više od 60 različitih opremu trening snage pod to ime. Najvažnija stvar Hammer Strength je da je "korisnik" je uvijek žarište.

Da li ste ikada koristili Hammer Strength opreme? Kakvo je vaše iskustvo? Podijeliti s nama u komentarima ispod teksta.

load...