Ženska fitness

4 neverovatne prednosti treninga zadnjeg dela Delt Raise

4 neverovatne prednosti treninga zadnjeg dela Delt Raise

Kada je u pitanju treniranje mišića deltoidnu, većina entuzijasta fitness fokusirati na prednjoj deltoida i sa strane deltoida. Što je smješten na poleđini naše tijelo, zadnje ili zadnjeg deltoida često ostaju zanemareni. Ali, ako se pokušavate ostvariti veći i jači ramena, morate uzeti zadnje mišiće u obzir previše. Hajde da pričamo o tim mišićima i vježbe koje se odnose na njih.

Ono što se zadnjih Zajednički povišicu?

'Zadnji Zajednički povišicu' se također zove "zadnje rame povišicu 'ili' zadnje deltoidni povišicu. To je u osnovi vrsta treninga težina vježbe u kojima se ciljano zadnjem deltoidni mišić. Utvrđeno je da su ove vježbe daju najbolji ishod dok praktikuje savijanjem tijela više u određenoj mjeri. S obzirom da je izolacija treninga, uključuje pokrete visokog intenziteta koje su uglavnom fokusirane na naša dva ramena zglobova, odnosno scapulothoracic zajednički i glenohumeral zgloba. Međutim, kretanje scapulothoracic zajedničkih (poznat i kao 'kukuljicu pokret') takođe dovodi u kretanju druga dva zglobova - je acromioclavicular zajednički i sternoclavicular zgloba. Osim toga, veslanje kretanje se generira kada vršimo proširenje vježbe i lakat krivine kao rezultat takvog treninga.

Različiti oblici zadnje Zajednički Raise:

U zavisnosti od vrste i oblike kretanja, zadnja Zajednički povišice mogu se podijeliti u dvije kategorije. Dali smo vam kratak ideju o različitim oblicima programa treninga:

load...

1. Transverse Forms:

Ovi oblici se razvijaju kada zadnje deltoidnu mišić našeg tijela se kreće u poprečnom avionu za vrijeme treninga. Osim zadnjeg deltoidnu, nekoliko drugih mišići se koriste u ovim oblicima. Oni su lateralni deltoid, srednji deltoid, lateralni rotatora, u nizu manjih i infraspinatus. Zajedničke poprečno oblici uključuju stražnji Zajednički fly, reverse fly, savijena-over lateralna dizanja, zadnja lateral podići itd, a većina njih iskoristiti bučice dodati otpornost na stvarne težine ruku. Oni se obično biti dva tipa:

 • Transverse Abduction
 • Transverse Extension

2. Hyper Extension Oblik:

U ovom obliku zadnje Zajednički povišicu, stražnje deltoidni mi je usmjeren na takav način da glenohumeral zglobovi postaju hiper produžen. Za razliku od prethodnih oblika, lateralni rotatora ne učestvuju u produžetku ovdje. Umjesto toga, duge glave triceps pomaže zadnje pojaseve u zadatku. Međutim, kretanje hiper proširenja ostaje ispod 45 stupnjeva u većini slučajeva.

Različite vrste Zadnji Zajednički Raise vježbi:

Zadnje Zajednički podiže može biti ili obavlja kao dio zagrevanje ili nakon ostvarivanja grudi, ramena i leđnih mišića. Ove vježbe su u osnovi namijenjeni za male mišićne grupe. Stoga, pokušajte obratiti pažnju na broj ponavljanja umjesto intenziteta težine.

load...

Ovdje su različite vrste zadnje vježbe Zajednički povišicu da možete vježbati tijekom treninga sesije:

 • Bent Over Lateral Raise
 • Bent Over budaletina Bočni Raise
 • Sjedeći Bent Over Lateral Raise
 • Reverse Incline Bench Flyes
 • Reverse Flat Bench Flyes
 • Gumica Reverse Flyes
 • Lice Ručke

Zašto bi Vježbajte Zadnji Zajednički Podiže?

Uzmimo kratak pogled na prednosti koje nudi zadnjeg Zajednički povišicu treninga:

 • Pomaže u razvoju i jačanju zadnjeg deltoidnu mišića, što rezultira u čvrst gornjem dijelu leđa.
 • Igra ključnu ulogu u održavanju ramenima uravnotežena s ostatkom tijela.
 • Drži nas podalje od pitanja manžeta rotator i česte ozljede ramena.
 • Olakšava nam da proizvede više energije tijekom vježbe kao što su čučanj, bench press, itd

Dakle, ako ste zainteresirani u definisanju ramenima i gornjem dijelu leđa, ne zaboravite uključiti zadnje Zajednički podiže u svoj trening rutinu.

Dijele svoja iskustva s nama u komentarima ispod teksta.

load...