Vijesti

Top 10 dostupnih temelja baziranih na vodi

Top 10 dostupnih temelja baziranih na vodi

Osim ako ste Disney ili bajke lik ili žena prirodno blagoslovljen sa savršenom kožom, ti definitivno trebati temelj! Ona igra važnu ulogu u šminke i je ključni sastojak ne možete propustiti. Djeluje kao bazu i čini vašu kožu izgledati besprijekorno i predivno. Od svih različitih vrsta temelja, onih koji rade najbolje su na bazi vode temeljima. Ne samo da će oni pokrivaju i štite kožu, ali i značajno poboljšati svoj izgled. Najbolji dio o ovoj vrsti proizvoda je u tome što je dostupan sa nekoliko opcija koje ste mogli izabrati. Ako ste neko ko je tek počeo učiti o osnovama temelja i šminke, proći kroz ovaj članak. Nadam se da će do kraja ove, moći ćete napraviti pravi izbor.

Top 10 na bazi vode Foundations:

Ako temelj na bazi vode je ono što tražite, izaberite jedan od ove liste:

1. MAC Face i Fondacija karoserije:

Kupi MAC lice i Fondacija tijelo za ₹ 5,239.59 @ www.amazon.in/mac-face-and-body-foundation

MAC lice i tijelo Fondacije je savršen za sve vrste tonusa kože. Izgleda neverovatno na sve one koji se raduju eksperimentira sa šminkom. To ne treba puno pokrivenost osim vas odvesti još jedan temelj da ga uparili. To je zaista lagan i prenosiv.

load...

2. Lakme Invisible Finish Foundation:

Kupiti Lakme Invisible Finish Foundation For ₹ 225.00 @ www.amazon.in/lakme-invisible-finish-foundation

Ova fondacija je stekao mnogo slavnih prvenstveno zbog svoje teksture. Ona ima mat i prenosi zdravi sjaj na vašoj koži. Budući da se na bazi vode, nećete da se osjećaju teške nakon nanošenja to. Ona ima SPF 8, što ga čini savršenim za sve one plaše oštećenja od sunca.

3. Maybelline Pure Makeup:

Kupiti Maybelline Pure Makeup Za ₹ 1.114,00 @ www.amazon.in/maybelline-pure-makeup

load...

Na Maybelline Pure Makeup je dobra kvaliteta na bazi vode temelj je koji traje duže vremena, ako ćete naučiti kako da na pravi način koristiti. To daje svoje lice prekrasnim sjajem. Takođe sprečava breakouts i akni.

4. Lakme Svila prirodna osnova:

Kupiti Lakme Svila prirodna osnova za ₹ 350,00 @ www.amazon.in/lakme-silk-natural-foundation

Ovaj proizvod nije samo dobar u smislu kvalitete, ali i pristupačne. To je pokušao, testirani i cijenjen od strane mnogih. Jednom li nabaviti ove fondacije, sigurno ne treba ništa drugo.

5. Lakme Absolute Bela Intense Skin Cover Foundation:

Kupiti Lakme Intense White Foundation For ₹ 580,00 @ www.amazon.in/lakme-intense-white-foundation

Ovaj proizvod je savršen za sve one koji žele da zaštite svoju kožu od izlaganja suncu i dobiti taj savršeni sjaj u isto vrijeme. To traje do 16 sati, a obogaćena je vitaminom B3. Ako želite fer i besprijekoran ten, ovaj proizvod je jedan za vas.

6. Beauty Foundation Matte Control:

Ovo Oriflame Beauty Matte Foundation Control je jedan od najvećih temelja na bazi vode naći ćete u Indiji. To odgovara sve vrste tonova kože i traje duži vremenski period. Međutim, morate imati na umu da se prijave hidratantne kreme prije nego što zgrabite temelj.

7. Smashbox Photo Finish:

Kupiti Smashbox Photo Finish Za ₹ 2,701.00 @ www.amazon.in/smashbox-photo-finish

Iako je ovaj proizvod je skupo, možete pokušati ako to odgovara vašem budžetu. To je zdravo za vašu kožu i nešto što se redovito koristiti. Da uhvatiti kvalitetan hidratantnu kremu zajedno sa tim.

8. Lakme Face Magic Dnevno:

Kupiti Lakme Face Magic Daily ₹ 180.00 @ www.amazon.in/lakme-face-magic-daily

Ova fondacija je savršen za sve one koji žele blistav i mlađi izgled kože. Lako se stapa u kožu i ne da se osjećate težak nakon nanošenja šminke. Štiti kožu od sunca i može se koristiti u svim godišnjim dobima.

9. Revlon dodir i Glow troškova:

Kupiti Revlon dodir i sjaj Pravičnost krema za ₹ 260.00 @ www.amazon.in/revlon-touch-and-glow-fairness-cream

Ovo svjetlo i poklone temelj na bazi vode vam vrlo prirodan i blistav izgled. To ujednačuje ton kože i pokriva sve nesavršenosti pronađeno. To klompe te pore i dati vam vrlo mekan i svjež izgled.

10. Lotus Pure Radiance Foundation:

Kupiti Lotus Pure Radiance Foundation For ₹ 220.00 @ www.amazon.in/lotus-pure-radiance-foundation

Lotus Pure Radiance Foundation nalazi se u šest nijansi i dodaje blistav sjaj na svoj izgled. Ako volite da eksperimentišete sa šminkom, ovo će biti savršen.

Svi ovi proizvodi dolaze iz pouzdanih marki. Možete odabrati onaj koji najbolje radi sa svojim budžetom.

Da li koristite temelji na bazi vode? Zašto mislite da su bolji od drugih temelja? Dijeliti svoje mišljenje s nama u komentarima ispod teksta.

load...