Vijesti

Spajala sam s lukom u mom čarapu i ovo se desilo

Spajala sam s lukom u mom čarapu i ovo se desilo

Postoji veliki broj bapske priče da izgleda previše dobro da bi bilo istinito (i lud, naravno!). Oni ne bi bilo logično smisla, ali nekako one i dalje rade!

I ova poruka će se govoriti o nešto slično - veruj mi, ljudi kunu u to!

Dozvolite mi da vam predstavim luk i čarapa priča! Pitate se kako to može biti čak i korisno za vas? Onda samo napred i pročitate ovaj članak!

Da li ste upoznati sa činjenicom da je dno područja stopala imaju direktan pristup ukazuje na sve unutrašnje organe u telu? Prema kineskoj medicini terminologiji, te pristupne točke su poznati kao meridijana, a oni čine staze na svaki organ u tijelu.

load...

Došlo je do imaš godina polemika o postojanju meridijana, ali oni koji su dobro upoznati sa kineskoj medicini znamo da je meridijana sistem je vrlo usko vezana za nervni sistem našeg organizma.

Stručnjaci kažu da ima oko 7.000 meridijana na dnu stopala koji se direktno povezati sa različitim organima! Možeš li vjerovati?

Sliku ispod jasno predstavlja meridijane i njihovo povezivanje tačaka sa organima i sistemima unutar tijela.

Ove meridijani djeluju kao moćan električnih kola u tijelu, ali su često uspavane kao što smo uglavnom pokrivaju noge sa obuće. Stimuliranje ovim meridijanima je vrlo važno za naše tijelo da funkcionira zdravo.

load...

Za stimulaciju dnu nogama i da se tlo Zemljinog negativan ion polje, uvek se preporučuje da se bos gdje god i hodati kad god možete!

Jedan od najboljih načina da se stimuliše ove meridijane je da se luk kriška unutar čarape (na dnu stopala) i nosite ih u krevet.

Evo kako možete Can Do It:

  • Uzmite luk (crveni ili beli) i isecite ga na tanke i ravne kriške (pazite da je to organski luk da ne bi bilo neželjenih efekata pesticida poput gljivičnih infekcija).
  • Stavite luk krišku u čarape (ispod nogu, kao platformu), a san kao što obično rade.

Kao što spavaš, lekovita svojstva luk će se apsorbira u nogama, a to će vam pomoći u poticanju meridijanima.

Luk se smatra prirodni lijek za razne bolesti, a poznati su po svojoj magične ozdravljenje moć. Oni su također poznat kao prirodni prečišćivača vazduha, i kada se primjenjuje direktno na kožu, oni imaju tendenciju da biste uklonili bakterije i ubiti klice. The fosforne kiseline (tvari koje iritiraju oči dok cijepanje luk) prisutan u luk pomaže u pročišćavanju krvi ulazi u krvne sudove.

Nemate šta izgubiti davanjem ovaj luk i čarapa terapija probati! Ona dolazi s niz pogodnosti. Oni su:

  • Krv pročišćavanje.
  • Uklanjanje klica i bakterija.
  • Eliminaciju toksina i kemikalija iz stopala i čineći ih miriše bolje (vjerovali ili ne, to funkcionira!)
  • Ublažavanje simptoma groznice kao što su prehlade i gripa.

Međutim, ponovna upotreba istog luk kriška uopšte nije preporučljivo. Dakle, budite oprezni o tome.

Koji su znali da nešto tako jednostavno i jeftino može ispasti tako dobro za naše zdravlje?

Šta ti misliš? Da li je to nešto što treba probati, ili mislite da je lud? A ako to pokušao prije, da li je raditi za vas? Podijelite svoje iskustvo s nama u komentarima okvir ispod! Mi bi rado čuti od vas.

load...