Vijesti

Najbolji dizajn Kanji za tetovaže - naš top 10

Najbolji dizajn Kanji za tetovaže - naš top 10

Kanji je zanimljiv način da napišete svoje ime u japanskom stilu. To su obično nemaju prepoznatljiv značenje. Izbor ispravan lik ima odgovarajuće značenje je vrlo važno u kanji stilu. Ove tetovaže su mistične i izgledala prekrasno. Stručnjaci tetovaža širom svijeta koriste kanji jezik kako bi prekrasan dizajn i umjetničkih djela. Oni su na kraju krajeva među najtraženije ovih dana!

The Best Kanji Tattoo Designs

1. Maštovita kanji tetovaže:

Šarene Kanji tetovaže pratnji drugih atraktivni dizajni su sjajna ideja. Biti šarene su lako prihvatljiva od strane mnogih. Iako je riječ napisana nije shvaćen, svojim šarenim artwork čini atraktivnim.

2. Stari kanji tetovaže:

Tražim za stare dizajna? Staro kanji dizajn su postali vrlo poznati ovih dana. Ove tetovaže su lako razumljive i koje su nosili mnogi ljubitelji tetovaža.

load...

3. Complicated kanji tetovaže:

Da li ste zaljubljeni sa velikim izuzetno velikim tetovažama? Ove kanji tetovaže imaju japanske riječi i veliki projekti koji bi vaš tetovaža izgleda veći i atraktivna. Ove tetovaže su obično je na poleđini vaše tijelo ili ruke.

4. Jednostavno kanji tetovaže:

Žele jednostavne i male tetovaže? Jednostavan pismo kanji tetovaže su postali vrlo poznati. Ovi mali slova reći puno o vašoj ličnosti, stav, raspoloženje i potrebe. Oni se obično donose na vratu ili drugih privatnih područja.

5. Ljubav kanji tetovaže:

Kanji tetovaže koje sadrže japanske riječi - "ljubav" su također vrlo poznati među tinejdžerima. Ove tetovaže su praćeni sa drugim hipnotišućim dizajna koji mogu biti u vezi ljubavi.

load...

6. Flowery kanji tetovaže:

Fond od cvetne tetovaža? Kanji riječi u pratnji cvijeće, grane i lišće su vrlo dobra ideja kako bi privukli ljude. Ove tetovaže su vrlo upečatljiv i poznat među mnogim ljubiteljima tetovaža.

7. Simbolička kanji tetovaže:

Simbolička kanji tetovaže nikada nisu loša ideja. Ove tetovaže predstavljaju broj engleskih riječi kao što su sreća, ljubav, glazba, bubanj, poštenje, pametan, otac, majka, otrov, hvala, krv i crijeva, ludak i još mnogo toga. Ovo je najbolji način za izražavanje emocija, ali zapamtite da su trajne prirode i da će uvijek ostati onakve kakve jesu.

8. Kanji tetovaže sa elementima prirode:

Dječaka i djevojčica postaju kanji riječi upisan u dizajnu plamen ili dizajn vulkana. Ove tetovaža dizajne su kombinacija Kanji i prirode elemenata. Ovi dizajni su vrijedan gledanja i očaravajući.

9. Kanji dizajna pokazuje posvećenost i obećanja:

Kanji dizajnira pokazuje posvećenost i obećanja između dvoje ljubavnika su dobra ideja. To je lijep način da se objasni svoju ljubav sa svojim partnerom, pa čak i zadovoljava svoj nagon da biste dobili tetovaža. I vi i vaš partner može dobiti kanji tetovaže štampane koja govori nešto o vašem odnosu.

10. Kaligrafija kanji:

Imaju fascinacija za kaligrafiju? Kanji dizajnira uz kaligrafija su najbolja kombinacija. Ovi dizajni potrebno mnogo strpljenja. Dizajneri dati kaligrafija potezima, pa čak i igrati važnu ulogu u vas inspiriše.

Naći razne dizajna u tetovaže za sve sa preko 8000 Tattoo slika.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...