Vijesti

Top 10 svakodnevnih pranja

Top 10 svakodnevnih pranja

Kažu da ti je lice vaše bogatstvo i odraz vaše zdravlje. Uz ovaj jednostavan ideja na pamet, zydus Wellness doo formuliran niz proizvoda za njegu kože pod brendom, Everyuth Naturals. Everyuth vjeruje u dajući ljudima jasno, blistava i sjajna koža ni u vrijeme i na najjeftiniji mogući način. Brand drži potrebe žena i muškaraca na umu prilikom dizajniranja svojih proizvoda. Pranje lice igra važnu ulogu u zdravlju vaše kože; ovdje su top 10 lice pere po Everyuth.

The Best Everyuth Face Wash Lista:

1. Everyuth Naturals Lemon gel za pranje lica:

Ovo lice pranje tvrdi da je 100% sapun i dolazi s ekstraktima i dobrotu limuna, zelene jabuke i meda. To je razumno po cijeni od Rs. 55 za 100ml cijev. Limun duboko čisti i tonira kožu; zelene jabuke daje proteina i minerala, dok med duboko vlaži kožu. Ovaj prirodni pranje lice ostavlja vaše lice svijetao i čist.

load...

2. Everyuth Naturals krema za lice za pranje:

Ovo lice pranje najbolje je pogodan za one koji vole lice pranje krema na bazi kako bi se izbjegla pretjerane suhoće. A 60 gram cijev dolazi u RS. 65 samo. To je boje breskve i dobrotu breskve, aloe vera i divlje trešnje. Ona se hrani kožu i čisti ga. Takođe je vlaži savršeno.

3. Everyuth Naturals voća za pranje lica:

Ako volite koristite za pranje lice koji ima voćni i cvetni miris, će vam se svidjeti ovaj proizvod. Najpogodniji za zime, ovo lice pranje je blag i ima ekstrakti i dobrotu voća. To revitalizira kožu, štiti je od oštećenja od sunca, vlaži ga i daje umirujuće. To je po cijeni od Rs. 65 za 100gram cijevi.

load...

4. Everyuth Naturals Neems pranje lica:

Kao što ime sugerira, ovo lice pranje nudi dobrotu nima. Ona također nudi prednosti ulja čajevca i kamilice. To nježno duboko čisti lice, što ga čini akne bez kontroliranjem lučenje ulja. Maleni granule prisutni i piling kože. To je po cijeni od Rs. 40 za 60 gram cijev. Ovo je najbolje odgovara Everyuth lice pranje za masnu kožu.

5. Everyuth Naturals Derma Care Light & Clear za umivanje:

Ovo lice pranje je posebno formulirana da dobro zdravlje kože. To je dizajniran za uklanjanje svih nečistoća iz nje, stoga unapređenje i revitalizaciju svoj ton. Ona dolazi s naprednim hidratantne formule, koja vlaži kožu iz dubine. Proizvod je dostupan u pištaljkom cijevi od 60 grama za Rs. 60. Ovo je najbolje odgovara Everyuth lice pranje za suhu kožu.

6. Everyuth Naturals Radiant Pravičnost Saffron pranje lica:

To može biti vaš ključ za lijepe ten. To pomaže u uklanjanju nečistoća i izglađuju pore, ostavljajući kožu blistava i svježe. Šafran poboljšava ten. Ovo lice pranje košta 75 za 50gram cijev.

7. Everyuth Naturals Skin Balance grožđa za pranje lica:

Ovo lice pranje dolazi sa grožđa granulama koji uklanja mrtve stanice kože. To je po cijeni od Rs. 50 za 50 gram cijev. To je blaga i najbolje odgovara za osjetljivu kožu. Možete ga koristiti kao običan sredstvo za čišćenje. To ne ostavlja kožu suvom i čini je mekom i čistom.

8. Everyuth Naturals zagađenja odbrane Aloe Vera gel za pranje lica:

Ovo lice pranje nudi prednosti aloe vere u borbi protiv prljavštine, krhotine i zagađenja koje ste svakodnevno susreću. Ona umiruje kožu i štiti je od slobodnih radikala. To je po cijeni od Rs. 95 za 100 grama cijevi.

9. Everyuth Oxy Active Face Wash For Men:

Everyuth došao s ovom opsegu posebno za muškarce. Ovo posebno lice pranje pomaže usporiti proces starenja kože štiteći ga od zagađenja i slobodnih radikala. Takođe, održava elastičnost kože. Po cijeni od Rs. 56, dolazi u 75 grama cijevi.

10. Everyuth Menz kože Balansiranje pranje lica:

Pranje lice za muškarce, ostavlja kožu svježe i vraća joj sjaj i vlagu. On kontroliše lučenje ulja i duboko čisti kožu. To je po cijeni od Rs. 68. Posebno je formuliran za balansiranje zdravlje i vitalnost vaše kože.

load...