Vijesti

10 najboljih Purpurnih kose dostupne su boje

10 najboljih Purpurnih kose dostupne su boje

Da li želite da izgleda super-moderan među svojim vršnjacima sa Sportingom kosi sa ljubičastim izgled? Pitate se kakve proizvoda treba koristiti? Mi smo isprati toliko kozmetičkih proizvoda, koji većinu vremena smo završili zbunjuje sa onim što se koristi i ono što ne.

Ali ova poruka govori o prvih deset proizvode možete koristiti da bi vaša kosa da blistav ljubičaste sjaj! I znaš šta? Oni bi se uklapaju u vašem budžetu previše! Kašnjenje više nema i da nastavi sa svojim čitanja! I postati novi senzacija među svojim drugari!

Ljubičaste boje za kosu - Top 10:

1. L'Oreal Paris Boja kose Cream Gloss:

Loreal je jedan od najpouzdanijih marki kose i proizvođača proizvoda širom svijeta. Ovaj proizvod je bez amonijaka, lako se nanosi i ostaje za značajan vremenski period ovisno o brizi uzeti nakon primjene. Ovaj paket za ljubičaste boje dolazi sa uređaj, koji daje sjajne površine za kosu nakon svake upotrebe i primjene.

load...

Po cijeni od: INR 545

Dostupan na vodećim E-Portali Takvi Kao Flipkart I Jabong

2. Sparks dugotrajnu Bright Boja kose:

Dobra stvar Sparks ljubičaste boje kose je da je spreman za upotrebu i spreman za prijavu na vašu kosu. To ga čini bez muke. To daje intenzivnu ljubičaste boje i ostaje dugo i da se lako ne blijede.

load...

Po cijeni od: INR 1,428

Dostupno na Amazonu

3. Garnier Nutrisse njegujući Color Crème (42 Deep Burgundy Black Cherry):

Garnier je među najbolje ocijenjene marke kose u zemlji. Garnier donosi proizvod koji pruža detaljne upute o tome kako koristiti, savjeti o boju kose i kako napraviti boju traje duže i da vam vaš novac vrijedi.

Po cijeni od: INR 1913

Dostupno na Amazonu

4. Jerome Russell Punky Boja kose Creme, ljubičasta:

Jermone izgleda jedan od najkorištenijih i najpopularnijih kose kada je u pitanju ljubičaste nijanse. To je na biljnoj bazi kose koja je polu-trajno i lako dostupni na bilo koji online web stranice i shopping store.

Po cijeni od: INR 1788

Raspoloživo Na Snapdeal

5. Schwarzkopf Essensity trajna farba za kosu 6-99 Dark Violet:

Schwarzkopf je manje poznati proizvođač proizvoda za njegu kose u Indiji, ali njihovi proizvodi su apsolutni užitak za korištenje i može vjerovati za svoje dobre rezultate kose. Koristiti proizvod nakon temeljne testiranja iako ako želite da ga koristite po prvi put.

Po cijeni od: INR 400

Raspoloživo Na Fragume

6. Bigen Polutrajna Boja kose (intenzivan Violet Red):

Ova boja kose dolazi sa bazi ulja i uređaj formulu i prirodne kreme kao što su med i pčelinji vosak. To je bez amonijaka i nema peroksid ni, što znači da se nije napunjen sa hemikalijama. Jednostavan za korištenje i siguran za bilo koju vrstu kose, ovo je kosa brend boja vrijedi pokušati.

Po cijeni od: INR 1,400

Raspoloživo Na Cart2india

7. Ion Boja Brilliance Brights polutrajna Boja kose Purple:

Ovaj brend iz Italije vam daje ljubičaste brend kose bez amonijaka i peroksida, i spreman je za primjenu i upotrebu. To se lako nanosi i daje dobre rezultate za kosu. Ako će ga koristiti za prvi put, molimo da ga testirati.

Po cijeni od: INR 1659

Dostupno na Amazonu

8. Visoki Grede Intense Privremeni kosa u spreju Boja - Headbangin Blue:

Ovo nije trajna boja kose za prijavu, ali ako želite privremenu boju, ovo je tvoj pick.

Po cijeni od: INR 1,700

Raspoloživo Na Cart2india

9. Specijalni efekti SFX Boja kose boje za kosu Pimpin Purple:

Ovo je polu-trajna boja kose koja je opšte poznato da lako ostati u trajanju od 3 do 6 tjedana samo sa normalnim za njegu kose.

Po cijeni od: INR 1965

Dostupno na Amazonu

10. N'rage Brilliant Demi Permanente Boja kose, šljive:

Ovo je također polu-trajna boja kose koja će trajati blizu 6 tjedana. Lako se nanosi i koristiti, ovaj živih boja vam omogućava da dodate neki polet na svoju kosu kada ste u raspoloženju!

Po cijeni od: INR 2,400

Raspoloživo Na Cart2india

Ako koristite bilo koji od gore navedenih ljubičaste proizvode kose prvi put, provjerite da li ga testirati prije nanošenja. Testirajte boju kose u nabor lakta za bilo iritacije kože ili osip. Ako vidite osip razvija u roku od nekoliko sati od prijave, vi ste bolje ne koristi boju kose.

Ljubičasta je više ne boji koja će se nasmejao na. Ako ste dovoljno hrabri da se sportu ovu boju, onda divlja i donijeti kući kartona!

Ovo su neke od najboljih najbolje ljubičaste boje za kosu na tržištu. Koji od gore navedenih proizvoda ćeš isprobati? Podijeliti s nama u komentarima!

load...