Vijesti

10 najboljih mesta za vašu Tatoos Inked u Bangaloru

10 najboljih mesta za vašu Tatoos Inked u Bangaloru

Tetovaže su prilično popularan u Bangaloreu. Iako postoji nekoliko tetovaža mjesta na raspolaganju - od štandova na putu do sekcije u sofisticirane centrima, treba biti oprezan, gdje vam tetovažu potpisan od. Odabrati mjesto koje je higijenski, i gdje su dizajneri su oni što tetovažu - i to ne samo pustiti svoje učenike slobodi. Ovdje je popis najboljih tatoo u Bangalore da vam pomogne.

Gdje da biste dobili tetovaža u Bangaloreu

1. Brahma Tattoo Studio:

Ovo je prvi tattoo studio koji je otvoren u Bangaloreu. Ima mistik ambijent - onaj koji odgovara dizajneri. Umjetnici ovdje su cool i talentovana. Oni će dizajnirati bilo tetovaža po vašem opisu. Nećete požaliti da ovo mjesto! Adresa je - Ne 5o - 1 Church Street, off MG Road, ispod State Bank of India.

2. Junior Tattooz Studio:

Junior Tattooz Studio održava dobre razine higijene. Igle se odlažu nakon svake upotrebe i boje koja se koristi su izrađeni od biljnih boja. Dizajneri su prilično vješti u svoj posao i oni specijalizirati u Tribal tetovaže, Butterfly tetovaže, Fairy tetovaže, Biomehaničke tetovaže, japanski tetovaže i Portret tetovaže. Oni će dizajnirati nešto što tražiti od njih da. Pradeep Junior, onaj koji je otvorio ovaj studio, se bavi tetovažom odluka od 2009. Tako da možete zamisliti kako spretno prstima su!

load...

3. Eternal Expression:

Eternal Expression je još jedan strašan tetoviranje u Bangaloreu. Dizajneri ovdje će se pobrinuti za sve vaše zahtjeve tetovaža! Portret tetovaže su svoje opšte specijalnost, ali oni čine niz drugih tetovaža previše!

4. Dark Arts - Tattoo Studio:

Pradeep Menon, osnivač ovaj studio, odličan je tattoo umjetnik. Smješten u gradu Frazer, ovaj studio ponekad proizvodi bez premca posao!

5. Gold Touch Tattoo Studio:

Gold Touch Tattoo Studio primarni umjetnika Puneet je jedan od najboljih profesionalnih tattoo design odluka u Bangalore. Najbolji deo ovog dizajnera je način na koji on tretira svoje klijente. On će vas upozoriti na sve moguće posljedice dobivanja tetovažu i vam reći predostrožnosti morate uzeti.

load...

6. Buddha Tetovaže:

Najbolji dio o Buda tetovaže je da će poslati umjetnik kod vas - i da previše po pristupačnoj cijeni!

7. Kraayonz Tattoo Studio:

Ovaj studio se nalazi u Raheja Arcade u Koramangala. To je dio lanca tatoo koji je započeo Sameer Patange. Jedan od njegovih najboljih studenata, Deep, glavni dizajner ovdje. Ovaj studio održava standarde vrhunske higijene. Vještinu dizajnera koji rade ovdje je vidljivo u dizajnu oni stvaraju.

8. Heavens Tattoo Studio:

adresa studija je 8, Castle Street, 1. Kat, Ashoknagar. Dizajneri ovdje su vrlo vješti i može napraviti gotovo bilo koji dizajn izgledati realno.

9. Maria tetovaže Studio:

Adresa ovaj studio je No.17 D, HDFC ATM, Lubbay Masjid, Commercial Street. Studio je čist i higijenski i dizajneri su obučeni.

10. Inkprik Tattoo Studio:

Dizajner koji je otvorio ovaj studio je trenirao pod međunarodnom tetovaža stručnjak Lancelot Wilkie. Tako da možete zamisliti obim njegovog vještina!

Koji bi se odlučite za kada odlučite da se tetovaža učinio? Nemojte da nam javite putem komentirajući ispod.

Naći preko 8000 tetovaža ideje o tetovaže za sve i odabrati ono što govori o tebi najbolji.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...