Stil kose

13 najpopularnijih frizura za prijem

13 najpopularnijih frizura za prijem

Kada je u pitanju svadba frizure, uvek postoji mogućnost izbora da se igra. Možete isprobati elegantan frizura ili kovrčava one, ukrasiti kosu sa cvijećem ili čak igrati s nekim šarenim dodacima. Postoji širok spektar prijem frizure izbora za izabrati iz i isprobati za svoje svadbeno slavlje ili čak i ako ste pohađaju tuđi prijem.

Indijski Prijem frizura za mladenke:

Ovdje je popis naših top 13 frizure za prijeme.

1. Upotreba cvjetni dodatke za Bun:

Možete ići s jednom od lepinja frizure za prijem kao što je ovaj. Ako imate kratke ili srednje šiške sa strane, možete ih pomete na jednu stranu kako bi ga još bolje. Jednostavan lepinja može izgledati pomalo dosadan, tako da je najbolji izbor je da accessorize s cvjetnim dodacima. Posebno pravi cvijeće može izgledati odlično za punđu frizuru.

load...

2. Bangs i slojevi:

Jednostavna frizura ponekad može ići veliku dužinu i dati vam taj željeni izgled. Ako imate naviku čuvanja kosom vezanom i uredan cijelo vrijeme, a onda za prijem dozvoliti da uvojcima teče slobodno i privući pažnju svih. Dobra frizura sa šiške i slojevima može učiniti za vas! Da, možete sigurno koristiti kao jedan od svadba frizure za prijem.

3. Loose Big Curls:

Loose velike lokne su najviše preferira indijske prijem frizure. Možete koristiti svoj veliki barel uvijač ili čičak viklere i feniranje. Nakon što se postigne kovrče, možete koristiti za kosu fiksiranje sprej koji će ih držati.

load...

4. Bouffant Bun:

Ako imate svoje ili prijem prijatelja tokom leta, onda to može biti dobra ideja. Trebat će vam malo ruke pomoći i bumpits. A traka za kosu ili kosu pribor može dodati prednost na frizuru.

5. Twisted Vintage Bun:

Ovo je još jedan veliki frizure koje možete obaviti uz pomoć dobrog frizera. Pokaži mu / joj ovo sliku i sredi to savršeno za prijem. Neki cvjetni kristalno nitnama kosa pribor će dodati dodatni rub na ovu frizuru.

6. Loose Valovita frizura:

Ovo je još jedan lijep frizuru. Možete lako bi se to postiglo uz pomoć velike uvijače, a četku za pranje od one kovrdže u valovima i fiksiranje sprej.

7. Twisted Bun Sa omotana oko Bangs:

Uvrnutog lepinja može izgledati lako vas, ali možda se pitate kako da biste dobili da je besprijekoran omotana plastičnim tražim šiške oko. Vjeruj mi, to je lako. Dobiti kratak prasak smanjen sa salonu, jer trebat će vam šiške za ovu frizuru. Sweep ove šiške na jednu stranu i da ih drže tamo sa gel za kosu. Kada je gel za kosu suši, koristiti neke fiksiranje sprej za držanje dizajnom.

8. Messy Twisted Adorned Bun:

Ovo je super slatka frizuru i izgleda još ljepše s nekim za kosu teren savršen. Probaj ovaj. Stvarno je lakše nego što izgleda. Pobrinite se da vaša imaju dugu kosu za ovu frizuru. Ako imate srednje dužine kose, ali i dalje žele da probamo ovo, onda možete koristiti neke lažne ekstenzije za kosu.

9. Prednji Šiške I cvjetni Pribor:

Ovo je jedan od lako učiniti prijem frizure. Trebat će vam cvjetno kristalima optočen-Hairband da ide s njom i nekim lijepim fronta simetrični šiške. Ostavljajući kosu na leđa teče ili kao lepinji je potpuno svom izboru.

10. Twisted Curly frizura:

Dobar slojevita i zalupila šišanje je neophodno za ovu frizuru. Na leđima, možete uzeti sekcije kose i dati mu obrte i držati ih u punđu. Mali bumpits će dobro doći za ovu frizuru.

11. Modernized Buns:

Sama lepinja je vidio makeover jer prebacuje iz vrha potiljak na donjem lijevoj / desnoj strani. Ovaj izgled spaja moderno s tradicionalnim još drži glamur kvocijent netaknuta.

Danas je moderna mlada može imati frizuru na umu dok je još zadržavanje kosu sa divnom licu. Jednostavna lepinja može pretvoriti i pospremio u modernim verzijama s parno pletenicama, jedinstvene dodatke i posebne naglašava.

12. Tiara Look:

Neki nevjeste također pokušava tijaru frizuru, bilo pomoću pletenicu da se stvori pojam tijaru na glavi ili pomoću pribora koji imaju privid sa tijaru. Rezultat je zapanjujući pogled koji stvarno izdvaja od redovnih.

13. Dekorativni elementi:

Stvari se koristi za ukrašavanje kose su također otišli zarez up - od jednostavnih svježe ruže ili jasmina na više egzotičnih sorti kao što je orhideja, moderna svadba frizure kao da ne postoji granica.

Za uređenje čak i najjednostavniji frizura, možete koristiti perle i ostale polu-dragog kamenja. Fokus je prešla sa teškim ukrase na elegantniji više kraljevske sorte. Moderna Bridal frizura je sve o elegancije i glamura osigurava fokus ostaje na licu mladu.

Samo nekoliko dodatnih savjeta kako izgledati i osjećati kao diva na dan vjenčanja:

  • Odlučite se za probe tako da znate kako da upravljate svojim frizuru
  • Pobrinite se nosite nekoliko dodatnih ukrasima za bilo last minute dotjerivanje.

Nadajući se ove moderne frizure za mladenke će Vam pomoći da se izgledati lijepo i savršeno na D-Day. Planiram isprobati ih? Nemojte komentar i recite nam.

load...