Šminka

Top 10 načina da zabavite goste tokom ceremonije Mehndi

Top 10 načina da zabavite goste tokom ceremonije Mehndi

Planirate li svoj grand indijski vjenčanje? Planiramo da to pravo!

Postoje mnoge ceremonije koje čine indijski vjenčanje. Različite religije imaju svoje ceremonije vjenčanja, ali jedna ceremonija vjenčanja koji je zajednički za većinu religija je ceremonija mehndi.

Organizacija svečanosti mehndi u velikom način može potrajati mnogo planiranja. Ne radi se samo o krase sebe, ali i svoj bliski rođake, sa mehndi. Možda želite imati odgovarajuću ceremoniju za svakoga da se zabave. Hrana ne može biti jedino rješenje u ovom slučaju. Je mehndi je svečanost na kojoj je mlada i gosti zabaviti. To je razlog zašto možda ćete morati planirati niz zabave za svoje goste.

load...

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Pjevanje i ples su zajedničke prakse za mehndi ceremonije. Ali, ako želite učiniti nešto drugačije, ne bi trebalo ići naprijed i učiniti. Zašto ići s običnim? Ako je vaša velika ceremonija, mislim da ga uzme na viši nivo! Plan igre koje većina vaših gosti mogu rastavi uzeti u i zabavite se. Igre su sigurni da zgrabite više pažnje od grupe prijatelja i članova porodice pjevajući i plešući. Isprobavanje nekoliko novih svečanosti mehndi ideje mogu isplatiti!

Top 10 načina da zabavlja svoje goste At A Mehndi ceremonija:

Iako je ceremonija mehndi prvobitno praktikuje nekoliko religija, većina indijskih vjenčanja danas čini se da su, uključujući i ceremonija. Ako ste odlučili uključiti svečanosti početi s planiranjem sada. Možete kreirati neke igre da biste dobili svoje goste zainteresovan. Možete odabrati iz liste dole navedenih.

load...

Ovdje su top 10 indijskih ceremonija mehndi igre koje bi trebali planirati za veliki dan:

1. Budući pjevanje je glavni dio ceremonije mehndi, pokušati stvoriti igre koje uključuju pjevanje. Možete pitati svoje goste da formiraju grupe. Onda možete pitch grupe jedni protiv drugih. Možete pitati grupe da igraju Antakshari. Možete čak i pokazati im slike raznih filmske zvijezde i zamolite ih da pjevaju popularne pjesme iz svojih filmova. To može pomoći stvoriti zabavan atmosferu, kao i omogućiti gostima da se otvori.

2. Za više bučan set gostiju, imaju dhol ili dholaki konkurenciju za igru. Možete pitati muzičara, koga ste unajmili, da daju svoje instrumente za igre. Onda možete pitati goste da svoj red na tuku jedni druge na bubnjanje.

3. Ples je ponovo veliki dio ceremonije mehndi. Može se koristiti previše kao igru. Možete pitati goste da plešu na bubanj otkucaja. Oni koji ne prate ritam može biti eliminirana. Dakle, vaši gosti mogu plesati i uživati ​​u događaju.

4. Ništa nije važnije na taj dan, nego mladu. Možete igrati igru ​​"pronaći mladu '. Mladu može ići i sakriti, ili može biti skrivena od strane jedne grupe ljudi. S druge grupe mogu ići i naći mladu.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

5. Od dana je dužan da vidi višak mehndi, bolje da ga stavite u dobre svrhe. Koristite ekstra mehndi da traži svoje goste da se oprobaju na crtanje mehndi. To može biti zabavan i neki mogu ići kući sa fensi dizajn.

6. Većina gosti mogu doći samo da jede. Pa onda im dosta! Imaju jede konkurenciju. Imam slatkiša jede konkurenciju ili takmičenje golgappa jede. Ovo je sigurno zabaviti čak i nezainteresovan gostiju.

7. Napretkom tehnologije olakšava izmisliti novu konkurenciju. Pitajte svoje goste da se slika pomoću svoje telefone kamere. Najbolji fotografija će biti proglašen pobjednikom.

8. Možete koristiti cvijeće za stvaranje igre kao dobro. Cvijeće se može koristiti za tražiti od gošće da stvori cvijet vence ili cvijet dekoracije.

9. Brak je sve o ravnoteže. Se vaši gosti uravnotežiti prije nego što balansira svoj brak do kraja svog života. Nabavite pravougaoni zrak i zamoliti svoje goste da hoda na to!

10. Popularna igra koja se igra na mnogim događajima pantomimu. Možete igrati pantomime ponovnim dijeljenjem goste u grupe. Ovo može biti vrlo dobar izvor zabave

Ako koristite neke od gore navedenih igre, vi ste sigurni da ceremoniju mehndi veliki hit. Nemojte probati ove i javite nam kako je ispalo!

load...