Šminka

Najbolji Neon lak za nokte - naš top 10

Najbolji Neon lak za nokte - naš top 10

Neon. Zar to nije riječ šokantna sama po sebi? Vi mislite o tome i sve što vam padne na pamet je svijetla, svijetla zaslepljujući nijansama boja. Nošenje oprema i odjeća u neonskim zahtijeva hrabrost, ali tako da kada je u pitanju za nokte.

Layer neonski hladu sa pucketanje lak za nokte. Ali, ako ste dovoljno hrabri, možete potpuno rock ovog ljeta od strane razmeće hrabar neon nokte. Ako je to previše za vas, možete ga uključiti u malim načine u nail art.

  • Naizmjenično, izrezati trake redovnih trake i organizirati ih u obrascu na obojenim noktima. Sada pokrivaju ovaj sa bilo kojim drugim redovnim za nokte, po mogućnosti crno. Odmah oljuštiti trake. Voila, imate neon pruge!
  • Pokušajte ih kao francuski vrh ili Half Moon, mogućnosti su beskrajne.

Mali savet: neon su uglavnom čiste, tako da nosi kaput redovne bijele nokte ispod njih kako bi boja zaista POP. Sada kada sam povećao svoje samopouzdanje isprobati neon lak za nokte, odlučiti koji od sljedećih boja koje ćete odabrati:

load...

1. Colorbar Pina Colada:

Kupiti Colorbar Pina Colada nokte Za ₹ 164.00 @ www.amazon.in/colorbar-pina-colada-nail-polish

Ljeto je ovdje i naravno najviše odgovarajuće boje za nošenje je žuta. Pina colada je hrabar neon žute kreme finiš. Dosljednost je stvarno čista tako da spremni da je sloj na. Boja je dovoljno pametan da se takmiči sa suncem van !!

2. China Glaze Shocking Pink:

Ako volite sve stvari pink, samo ne mogu bez tog neon roze lak za nokte. Šokantno Pink je svijetle ružičastim u creme finiš. Boja suši na polu mat, tako da će biti potrebno da se prijave sloj završni sloj. Zahtijeva tri sloja.

load...

3. China Glaze Ručnik Boy Toy:

Ako planirate na plaži većinu ljeta provesti, ovdje je boja tako da odgovara plave vode. Ručnik Boy Toy (nije ime zanimljivo?) Je nebo plavo neon da se suši skoro mat, ali ima suptilan shimmer u njemu. Ovo je jedan vrlo nosive u uprkos tome što je neon. Zahtijeva tri sloja.

4. Esi Funky Limelight:

Siguran sam da su neki od vas ribolova tvoju sunčane naočale kada pokušate da se fokusira na ovu nijansu. Vjeruj mi, volim ga na komadiće i da će slomiti banke za to. Funky Limelight je svijetao električni limeta zelena u creme finiš. Možete pokušati ga nosi kao akcent sa bilo kojim drugim nokte. Dosljednost je vrlo čista, tako da treba imati na raslojavanje.

5. China Glaze Flying Dragon:

Još jedan nosivi neon da svako može nositi. Flying Dragon je tamno ljubičasta sa nekim treperi u njemu. Ideja o treperi sa neon je prilično dobar. Zahtijeva tri sloja.

6. OPI La Paz-itively Hot:

Kupiti OPI La Paz-itively nokte Za ₹ 1.346,00 @ www.amazon.in/opi-la-paz-itively-nail-polish

Neons su dovoljno izazovan da nose, a sada ih imate u mat. Vidiš li kako je mat dodatno pojačava boja? La Paz-itively Hot je hrabar pink koji suši mat. Ovaj će izgledati vruće ispod crne pucketanja. Zahtijeva dva sloja.

7. China Glaze Orange Knockout:

Kupiti China Glaze Orange Nokaut Za ₹ 1.709,00 @ www.amazon.in/china-glaze-orange-knockout

Ova mi je omiljena od svih. Orange Nokaut je hrabar narančaste kreme finiš. Ovo je jedan od rijetkih nijansi koje se osuši na prilično sjajnom završnom obradom. To je prekrasna nijansa nositi samostalno ili ste mogli sloj beli pucketanje preko njega da stišati. Zahtijeva tri sloja.

8. Sinful Boje Neon Melon:

Ne zaboravite oslepljujućoj fluorescentnih markera koristi da naglasi važna boda u udžbenicima? Ova nijansa je potpuno isti. Neon Melon je svijetao neon zeleni sa žutim tonovima. Boja je prilično čista tako da je potrebno da ga nositi i preko bijele nokte da izvuku osvjetljenja. Zahtijeva dva sloja.

9. Esi Aruba Blue:

Ovdje je nijansa odgovara za kraljevski. Aruba Blue je hrabar kraljevski plave metalik finiš. U hladu je stvarno prekrasna i voleo bih da se moje ruke na ovome. Dodavanje neke cirkonima će uzeti preko vrha. Zahtijeva tri sloja.

10. China Glaze Flip Flop Fantasy:

Kupiti China Glaze Flip Flop Fantasy Za ₹ 818,78 @ www.amazon.in/china-glaze-flip-flop-fantasy

Koralji dobro raditi na skoro svim tonovima kože i ovdje je jedan u neon. Flip Flop Fantasy je pink-narančasta neon u creme finiš. Hladu suši na mat i prilično je nosiva na vlastitu. Zahtijeva tri sloja.

Možete odabrati ove neonskim bojama za hrabre i lijepe manikure i pedikure. Takođe možete preuzeti naš besplatni nail art aplikacija za manikir ideje.

load...