Šminka

Galaxy inspiriran vodič za očne šminke - sa detaljnim koracima i slikama

Galaxy inspiriran vodič za očne šminke - sa detaljnim koracima i slikama

Priroda je uvijek bio prava inspiracija za sve nas od djetinjstva. Hipnotišući misterija popunjena galaksija uzima sve nas u svijet, pun fantazije. Danas, ja sam stvorila šminke oko očiju inspirisan galaksije. Boje u sastavu oči su jarke, svijetle i intenzivna da uhvate sjaj i dubinu prostora.

Korak po korak Vodič:

Dakle, da probamo i uhvatiti ljepotu prostora na naše oči s ove galaksije šminke oko očiju tutorial!

Korak 1:

Počnite tako što ćete hidrataciju delikatnom područje oko očiju pripremiti kožu za šminke oko očiju. Izaberite kreme za oči i dot ga pod područje oko očiju i tiho potapše ga u kožu. Zatim, uzeti korektor prstima ili ravnu korektor četke i sakrio podočnjake. Ako imate duboko pigmentacija ispod očiju, to je najbolje koristiti korektor prije primjene korektor. Zatim, koristite labave kompaktni puder i podesite korektor za sprečavanje razmazivanje ili gužvanje proizvoda ranije primjenjivati.

load...

Uzmite mat crveno-roza sjenilo i počnu primjenjivati ​​ga u nabor područje očiju. Evo, ja sam koristio mat crveno-roza sjenilo iz Elf 144 paleta sjenila za oči da dodate dimenziju i daju iluziju duboko usađenih očiju.

Korak 2:

Zatim, uzeti svijetle pink sjenilo u mat i primijeniti ga na pregiba područje vaših očiju. Ovo sjenilo može preklapati s mat crvenim roza sjenilo primjenjuje u prethodnom koraku. To je najbolje koristiti fluffy kist da smiri boje u ovom koraku. Ja sam koristio mat pink sjenilo iz Elf 144 paleta sjenila za oči za ovaj korak.

load...

Korak 3:

Uzmite kobalt olovku plave oči i nanesite ga po vašem području kapka. Ovaj korak zahtijeva sjenilo će se primjenjivati ​​na vrhu je da izgleda sjajnije i iskočiti. Evo, koristio sam Savjeti i nogama olovku u plavoj boji kako bi dobili savršen izgled.

Korak 4:

Zatim odabrati svjetlucavu plavo sjenilo i nanesite ga na područje kapka. Ovo sjenilo treba postaviti neposredno iznad plave olovka za oči se primjenjuju u prethodnom koraku. Početi miješanjem plave olovka za oči nanosi na prethodni korak sa turneje prste ili stan sjenilo četkom da se čak i bazu za sjenilo, a zatim vrh na svjetlucave plavo sjenilo preko njega. Koristio sam svjetlucavu plavo sjenilo iz Elf 144 paleta sjenila za oči za ovaj korak.

Korak 5:

Izaberi svjetlucavu ljubičaste sjenila i nanesite ga na dvije trećine područje oko očiju. Zatim izaberi miješanje četkom i tiho spoji sjenilo sa ostatkom boje da donese meke tranzicije boja. Evo, koristio sam Lakme Tanjore Rush za ljubičasto sjenilo.

Korak 6:

Zatim pokupi crno sjenilo mat i dalje definirati svoj nabor područje tiho da donese više dubinu šminke oko očiju. Evo, ja sam koristio crni sjenila mat iz Elf 144 paleta sjenila za oči. Primijeniti isti shimmer plavo sjenilo na najskrivenije uglu oči, pink u centar liniju donjih trepavica i shimmer ljubičasta i crna sjenilo na najudaljenije uglu donje linije trepavica.

Korak 7:

Nanesite meku svjetlucavu šampanjca sjenilo u najskrivenije uglu donje linije trepavica i obrva područje da istakne oči. Koristio sam Revlon senka veze sjenilo u pijesak da se taj pop boja. Ovdje ćete dobiti kompletnu galaksija sjenilo učinkom. Curl vaše trepavice i nanesite maskaru. Kao boje u sastavu oči su veoma živ, nisam htio dodati težak eyeliner, pa samo sam se prijavila crni kajal za vodene linije i čvrsto liniju očiju.

Pokušajte ovog vitalnog i svijetle galaksije oči šminka izgled i biti u sync sa najnoviji trend. U redu, to je bio moj počast beskrajne galaksiju i misterije u njemu. I počast ženama širom!

Da li je ovo tutorial pomoći? Dijeliti vaš feedback s nama u komentarima ispod teksta.

load...