Šminka

Kremi za nokte nailaze na raspolaganju

Kremi za nokte nailaze na raspolaganju

Volimo savršeno manikirane ruke. U stvari, mi se navukao na dobijanje ovih savršen izgled noktiju. Dakle, idemo u za redovne manikure i koriste različite kreme za ruke i nokte boje da ih veličaju. Štitimo naše nokte idu lomljiva ili se obojene. Međutim, većina nas zaboraviti da se brine o našem zanoktice. Vjerovatno mislimo na naše zanoktice samo dok uzimajući manikir učinjeno. Rijetko smo shvatili da su ove zanoktice igraju važnu ulogu, imaju svrhu bio tamo.

Neka nam pomoći da bolje razumiju!

Zanoktice nisu samo za visi tamo. Zanoktica je regija koja okružuje noktima. Zanoktice su odgovorni za čuvanje infekcija i bakterija u uvali. Ponašaju se kao barijera i zaštitite svoje nokte. Zbog razloga poput noktiju, nepravilna podrezivanje i ignorisanje ili zaboravljanja primijeniti nokte / zanoktica krema, često rezultira štete kao što su bijele linije, bijele mrlje, grebeni itd Zaraza se čak i ugroziti svoj rast noktiju.

load...

Sada razonoditi na ovu potrebu, tržišta ljepote su puni zanoktica kreme koje vam pomoći da se brine o svojim zanoktice pravilno.

Najbolje kutikule Care kreme

Sljedeće su najprodavaniji zanoktica kreme u Indiji 8.

1. Burt je Pčele Lemon Butter zanoktica krema:

Ovo zanoktica krema, od Burt je Pčele, dolazi sa svježim mirisom limuna i izuzetno je meka. Ona radi kao magija na zanoktice. Nanesite ga na zanoktice i ostavite ga preko noći za najbolje rezultate.

load...

2. Sephora je kutikule Care Pen:

Sephora, ljepota kozmetike gigant je otvorila svoje trgovine u Indiji. To je vrijeme za vas da odemo tamo dućan i provjerite najnovije proizvode. Jedan poseban proizvod vrijedno pomena ovdje je kutikule Care Pen je Sephora je. Ona ima savršen spoj eteričnih ulja koja hidriraju zanoktice i nokte, ostavljajući ruke ljepše.

3. Kiehl je Imperiale hidratantna kutikule tretman:

Iz kuće Kiehl dolazi ovog Imperiale hidratantna zanoktica krema tretman. Glavni sastojak proizvoda je ulje avokada - Poznato je da efikasan hidratantne element. Radi odlično u donošenju zanoktice mekom i zdravom. To pomaže da koža hidratizirana, uz istovremeno smanjenje upale.

4. Curel Ciljana terapija brzo upija za ruke i zanoktice krema:

Ovaj zanoktica krema od Curel Ciljana terapija je jedna od vrlo preporučljivo kutikule kreme oko. Od toga super hidratantna da upali na koži, to je vrlo lako za nošenje. Radi brzo, pomaže omekšati zanoktice i nokte gotovo odmah.

5. Vazelin Zdrava ruku i noktiju:

Vazelin nudi odličan proizvod za korištenje kroz dan. Zdrava ruke i nokte krema pomaže da zanoktice i nokte zdrav. To je super za super hidrataciju vaše zanoktice. Miris ove kreme je dodatnu atrakciju. Mnogi ljudi tvrde da je proizvod pomaže da nokti rastu jači i duže.

6. Oriflame Beauty Nail i zanoktica krema:

Ako ste u potrazi za nešto za oštećene ili hard zanoktice, to je to. Oriflame Beauty Nail i zanoktica krema sadrži multi-vitamin sastojaka. Radi odmah i uvjetima nokti gotovo odmah. Kao što se krema je lagana, ona dobiva upija u kožu jako brzo.

7. Natural Bath & Body za ruke i zanoktice krema:

Dobrotu vitamina E i vosak čine ovaj za ruke i zanoktice krema od prirodnih Bath & Body ideal. To je posebno formulirana za borbu protiv suhe i teško zanoktice i nokte mnogo bolje i brže.

8. The Body Shop Vitamin E ruku i noktiju:

Evo još jedan odličan proizvod iz korpe The Body Shop. TBS nam je zauvijek dao proizvoda ljubavi, a ova se ne razlikuje. Ova krema je prepun bogatstvo vitamina E, raspon koji ovaj brend specijalizovan, da vam dam mekše ruke i jači i zdraviji zanoktice i nokte.

Kako brinuti za nokte i zanoktice?

  1. Nikad ne smanjite zanoktice
  2. Koristite štapić da gura svoj zanoktice
  3. Podalje od agenata za sušenje kao prašak za pranje itd
  4. Drži ruke iz usta
  5. Potpuno izbjeći grubu manikira
  6. Vlaže, vlaže i vlaže!

Zanoktica kreme na kraju utjecati na zdravlje vaših noktiju. Zato idi i ulagati u jednom danas. Slijedite ove savjete i držite zanoktice jaka. Koji zanoktica kreme ti se sviđa koristite i zašto? Ostavite svoje komentare ispod.

load...