Šminka

Top 10 banjskih kupališta u Mumbaiju

Top 10 banjskih kupališta u Mumbaiju

Na kliše Činjenica da Mumbai je grad stila i glamura je iz dobrih razloga. Narod Mumbai su brzo uhvatiti na modne trendove u nastajanju a isto važi i za nail art. Ako živite u gradu Mumbai i dugo da eksperimentišu sa nail art, to je apt da pročitate dalje u našu listu top deset noktiju salonima u Mumbaiju.

Nail Spa Mumbai - Top Ten Nail Art Spas u Mumbaiju:

1. Nail Art Academy:

Bilo da želite da ulepšate noktima s noktiju ili master ove trendi umjetnosti, Nail Art akademiji u Mumbai je mjesto da bude u. Sa preko devet godina iskustva u manikure i tretmana za nokte, ovaj nail art spa i institut na čelu sa gospodinom Prashant Sonavane je mjesto gdje je izvrsnost i stručnost.

Ocjena: 5-5

2. Kapil salona i akademije:

Odaberite iz širokog spektra metoda noktiju li svoju ruku slikarstvo, tehnike air brush, gel ekstenzije, akril ekstenzije ili trajno reljefni noktiju na Kapil je Nail Salon. Ovo je još jedan mjesto da ovlada noktiju sebe kroz vodstvom stručnih trenera.

load...

Ocjena: 4,5-5

3. Blush Salon:

Specijalizirana za niz kozmetičke usluge, stručnjaci noktiju na Blush Salon rade sjajan posao u tuning u željama kupca u dizajna i boja za izradu noktiju da je lijep i bez mane. Malo skupa i high-end, ali su usluge vredi svaku rupi.

Adresa: Shop No 19, satelitska Garden Tower faza - 2, Film City Road, Goregoan East, Mumbai

Ocjena: 4 - 5

4. Juice Salon:

Ovaj lanac salona širom Indije je uspostavio bazu na više lokacija širom Mumbai i uzeti gigant korake u izradi gradu više stilski mjesto. Uzmite pick iz širokog spektra dizajna i tehnike u nail art na Juice salona, ​​vi ste jednostavno razmažena za izbor.

load...

Adresa: 4-B, Royal Terasa, 1. Kat, Wodehouse Road, Colaba, Mumbai 400005

Ocjena: 4 - 5

5. Jawed Habib Salon:

Stručnjaci Jawed Habib su ovladali umjetnost noktiju slikanja tako govore vašim željama i neka rade svoju magiju.

Adresa: Atria Mall, 161, 1. Kat, dr AB Road, Worli, Mumbai 400018

6. La noktiju i nadogradnju kose:

No ovo Nail Spa nije u Los Angelesu, ali u svojim vrlo vlastiti Mumbai sebe, kao što ime sugerira stručnjaci ovdje specijalizirati u nail art i nadogradnju noktiju. Uzmite pick iz širokog spektra nadogradnja noktiju, dizajna i motiva, neka stručnjaci ovdje rukovati odmor i otići kući istinski sadržaj.

Adresa: Shop No 118, 1. Kat, Galleria Mall, Powai, Mumbai 400076

Ocjena: 4 - 5

7. Savjet i Toe The Art Private Ltd:

Sa snažnim naglaskom na nail art i manikir tretmane, Savjet i Toe je specijalista noktiju salon Mumbaiju. Dođi ovamo za širok spektar tretmana noktiju i umjetnosti i vratiti se kući potpuno zadovoljan. Sigurno ćete dobiti savršen noktiju u Mumbai iz ovog mjesta.

Adresa: Lower Ground, G - 06, Infiniti Mall, Novi Link Road, Malad West, Mumbai 400064

Ocjena: 4,5-5

8. Nubar Indija:

Još jedan specijalista noktiju salon, Nubar Indija je sila računati sa ako tražite za trendi ili inovativnih Nail Art, pa čak i ako žele da ovladaju noktiju slikarstva i nail art. Odaberite iz širokog spektra nadogradnja noktiju, dizajna i motiva za nokte na ovom efikasan i ljudi prijateljski noktiju salon.

Adresa: A - 22 Elco Arcade, Pored Globus, Hill Road, Bandra West, Mumbai 400050

9. Profesionalni Family Salon:

Ovaj unisex salon kao što ime sugerira je za cijelu obitelj, tako i ostatak porodice može uzeti njihov pick iz niza ljepote i kose tretmane možete uživati ​​u likovne umjetnosti noktiju slikarstva i ukrasima.

Adresa: Shop 1 i 7, Vincent sud, Dadar East, Mumbai 400014

Ocjena: 3,5-5

10. Benzaii Unisex Salon:

Posljednje, ali svakako ne i najmanje važno na listi The Benzaii salon je poznato ime u Mumbaiju već godinama; Međutim, to ih ne sprečava da ovladavanje relativno nove umjetnosti kao što su lak za slikanje i dizajniranje. Pa vredi probati, je Benzaii Salon je i pristupačan i accommodating.

Adresa: Shop No 3, Silver Dunes Apartman, Hastikar Marg, Tata Press Lane, Prabha Devi, Mumbai 400025

Ocjena: 4 - 5

Dakle, što si ti će pokušati? Koji Nail Spa Mumbai ćete posjetiti? Shoot nam komentar.

load...