Šminka

Najbolji Oriflame kompaktni prah - naš top 10

Najbolji Oriflame kompaktni prah - naš top 10

Oriflame je međunarodna kozmetička kompanija koja je prisutna u više od 60 zemalja. Njihovi proizvodi su vrijedan svaki peni, a vi svakako imate jedan od njihovih proizvoda. Ako želite kupiti Oriflame proizvode posebno Oriflame kompakta, onda se ova poruka će vam pomoći. Danas ćemo vam predstaviti najbolje kompaktni u prahu iz Oriflame.

Najpopularnijih Oriflame Compact Puderi

1. Oriflame Giordani Gold Supreme puder u kamenu:

Kupite Oriflame Giordani puder @ www.amazon.in/oriflame-giordani-pressed-powder

Ovaj kompaktni puder je dostupan u tri različite nijanse i dolazi u kompaktnom slučaj koji je lako nositi. Formula je glatka i stoga lako klizi bez da izgleda cakey. To daje umirujuće osjećaj na koži, jer sadrži svile prah koji je poznat po svojim restorativne svojstva. Ona također sadrži antioksidativna svojstva i dolazi sa SPF 10.

load...

2. Oriflame Very Me Nema vremena za sjaj u prahu:

Kupiti Oriflame Nema vremena za sjaj u prahu @ www.amazon.in/oriflame-no-time-for-shine-powder

Ovaj kompaktni puder dolazi u malom zgodan slučaj koji je lako nositi. To daje svilenkasti sjaj na lice i upija ulje za cijeli dan. To je savršen za dan jer kontrolira ulje i dugotrajan. To daje srednje prekrivanje i na taj način pokriva ožiljaka, nepravilnosti i daje čak i tonusa kože. To je dostupan u dvije različite nijanse.

3. Oriflame Beauty Studio Artist puder u kamenu:

Kupite Oriflame Studio Artist puder @ www.amazon.in/oriflame-studio-artist-powder

load...

Ovaj kompaktni puder dolazi u šik crnu kompaktan slučaj koji možete lako nositi tokom putovanja. To je dostupan u tri različite nijanse koje su savršene za indijske tonus kože. To daje srednje prekrivanje i na taj način se može koristiti samostalno ili za postavljanje make-up. Krije manje nedostatke dajući čak i ton kože bez gledanja cakey. Osim toga daje svijetao i sjaj bez osjećaj na lice i izmiri u fine linije. Ovo je savršena kompaktan ako tražite nešto prirodno.

4. Oriflame Giordani Gold kuglice za nijansiranje:

Kupiti Oriflame Giordani Gold kuglice za nijansiranje Za ₹ 930,00 @ www.amazon.in/oriflame-giordani-gold-bronzing-pearls

Kuglice za nijansiranje su slične kompaktne prah, ali oni dolaze u nijansama zlata i bronze. Ovaj kompaktni puder sadrži bisera što vam daje prirodan i blistav izgled kože. Sadrži dobrotu plemenitih minerala kao što su Mica i silicijuma koji pruža blistav izgled kože.

5. Oriflame Beauty Matte Control puder:

Kupite Oriflame Matte Control puder @ www.amazon.in/oriflame-matte-control-pressed-powder

Ovaj prah dolazi u malom slučaju kvadratnog oblika i izgleda vrlo šik i elegantan za nošenje. Ovaj ultra-fini prah klizi kao maslac u kožu i dati glatka pokrivenost. Ovaj puder sadrži dobrotu zeolita mineral koji daje mat vašoj koži bez sušenja. Savršen je za masnu i kombinaciju tipove kože i njenih dostupan u dvije različite nijanse.

6. Oriflame Gold Dreamy Moments:

Ovo je kompaktni puder koji je inspirisan delikatni bisera, ali radi baš kao kompaktna. To daje blistav sjaj na tvom licu bez čineći ga cakey. To poboljšava ljepotu i svijetli ten. Ona dolazi u putničkoj prijateljski pakovanje i to nije teško na džep.

7. Oriflame Pure Color Perfect Puder:

Kupiti Oriflame Pure Color Savršen puder za ₹ 260.00 @ www.amazon.in/oriflame-pure-color-perfect-powder

Ovaj kompaktni puder dolazi u crnoj slučaju spužvom aplikator i ugrađenim ogledalom koji je lako nositi. To daje svjetlost i prirodni ten i ne izgleda pepeljasto na sve. Formula je lagana i ne izgleda teško na licu. Sadrži mineral zeolit ​​koji upija ulje i čuva kožu bez ulja za cijeli dan. Idealan je za masnu ili kombinacije tipova kože.

8. Oriflame Visions V * puder:

Ovaj kompaktni puder daje vašoj koži mat izgled koji ne izgleda gotovi. To daje srednje prekrivanje, tako da ne treba da se prijave temelj jer skriva nepravilnosti i ožiljke. Ima ugodan miris, a dostupan je u tri različite nijanse. To je savršen za svakodnevno nošenje i to je pristupačna previše.

9. Oriflame Beauty Silk Touch puder u kamenu:

Ovo bestežinskom kompaktni puder ne izgleda teške ili izmišljena. To donosi srednje prekrivanje i na taj način se krije ne tako tvrdoglava oznake lica. To je savršen za svakodnevno nošenje jer daje blistav i prirodan izgled. Dolazi sa spužvom aplikator, što ga čini putuje prijateljski.

10. Oriflame Beauty Studio Artist puder u prahu:

Kupite Oriflame Studio Artist puder @ www.amazon.in/oriflame-studio-artist-powder

Ovaj prah je izrađen od fine granule koje se lako uklopiti i ne izgleda over-the-top. To daje još tonus kože i traje u trajanju od 5 - 6 sati. Takođe kontroliše lučenje ulja i daje vam bez sjaja i besprijekoran izgled kože. Ovo je mora imati proizvod ako želite prirodan još blistav izgled kože.

Nadam se da ste uživali u članku o Oriflame lice prah. Koja je vaša omiljena? Ostavite nam komentar.

load...