Šminka

Jednostavno svakodnevno šminkanje za oči - sa detaljnim koracima i slikama

Jednostavno svakodnevno šminkanje za oči - sa detaljnim koracima i slikama

Bilo da se radi na fakultet ili u uredu, svježe tražim svakodnevni šminke oko očiju je prilično bitne.

Šminka poboljšava samopouzdanje kod žena. Što je važno za nas da znaju pravo tehnike laskati najbolje od naših najboljih karakteristika. Mnogi od onih koji šminke oko očiju stilove koji su atraktivni izgledati zastrašujuće da do.In stvarnosti, oni su vrlo lako slijediti jednom kada savladate osnove.

Danas ćemo vam pokazati jednostavan i lak način da se šminke oko očiju koja vam može pomoći da dobijete pravilan i sladak pogled kad izađete. Ovo je vrlo jednostavan tutorial. Uz malo prakse, možete ga savladati, miješati i odgovaraju bojama i tehnike za stvaranje vlastite look.

load...

Ne zaboravite na svakodnevne šminke oko očiju izgleda - ne pretjerujte sa prijavom sjeni ili liner. Želite naići kao dotjeran, ne natopljena šminku.

Svakodnevni Eye Makeup Tutorial

Stvari koje će vam:

 • A korektor i fondacije
 • Lice kompaktan
 • Sjenilo (boje potrebno - mat tamno roza ili crvene boje, tamno ljubičaste boje ili tamno siva sjenila za oči i Silver Shadow za isticanje)
 • Kajal olovka / Black olovka
 • Liquid Eyeliner
 • Maskara
 • Lash uvijač
 • Lash Comb
 • A tamno ružičasta liner
 • A light pink ruž za usne
 • Sjaj za usne
 • Malo roze rumenilo za obraze.

Kako se prijaviti šminke oko?

Korak 1:

Na čistu kapke nanesite korektor i temelj. Pratite ga sa kompaktnim za besprijekoran teksture. To pomaže boje da se drže kapke i zadržati masnoće na odstojanju. Također možete koristiti prajmer za duži ostanak snaga.

load...

Korak 2:

Nanesite mat crvene ili tamno ružičasta sjenilo na cijeli kapka. Ne proširiti ga u rep. Samo zadržati sjenilo na samo poklopac.

Korak 3:

Nanesite srebro highlighter ili srebra sjenilo na celu pregiba, na kosti obrva, na raskrsnici nos oči i stapaju dobro. Miješanje je vrlo važno izbjeći oštre linije. Što je bolje miješanje, finije izgled.

Korak 4:

Za umjereni i jednostavan smokey efekt ili sjena efekt, koristite tamne ljubičaste boje ili tamno siva sjena na 1 - 3 od očnih kapaka na vanjskoj strani. Ne radi to pola-pola, jer će da čine ga dua oko izgled koji ne može izgledati kao jednostavna šminke oko očiju izgled.

Korak 5:

Koristite crnu olovku liner ili kajal na donjem obodu.

Korak 6:

Povucite liniju krajem poklopac i završi tamo. Ne prave ekstenzije. Izrada proširenja će biti vaš izbor. Da bi to jednostavno, ja ću ni proširiti liniju niti nikakve krilati ekstenzije.

Korak 7:

Ovo je način na koji završi oko look treba da izgleda. To je čist i uredan izgled.

Korak 8:

Koristite maskaru u vrha prema dole mode na gornjoj trepavice i cik-cak obliku na donje trepavice.

Korak 9:

Očetkajte višak ili pramenova maskare sa maskaru četkom.

Korak 10:

Koristite trepavica uvijanje ako želite dodao uvijanje.

Korak 11:

Koristite ružičasto rumenilo na obrazima. A svjetlo roza ruž za usne sa tamno ružičasta liner i neki sjaj će završiti svoj svježe svakodnevni look.

Everyday Eye Makeup - konačni izgled:

Ovako to izgleda kada se završi. Ovo je savršeno čist i gladak Light Eye makeup look za svakodnevnu upotrebu.

Nadam se da te voli ovu svakodnevni šminke oko očiju tutorial. Će vam dati ovaj izgled Pokušajte sutra? Ostavite svoje komentare ispod.

load...