Njegu kože

Kako prirodno dobiti Rosy Cheeks bez korištenja šminke?

Kako prirodno dobiti Rosy Cheeks bez korištenja šminke?

Ružičasti obrazi Žena snova! To vas čini više predivno. Ali je šminka jedini način da se obraze ružičasto? Znamo da je primjenom šminka nije prirodno i kada smo ukloniti šminku, sve glamur koji dolazi sa šminkom nestaje odmah.

Pa kako da biste dobili crveni obrazi prirodan način?

Kako da se crveni obrazi Naravno?

Pročitajte ispod o 7 načina na koje će vam pomoći da postignete prirodan rumeni obraze. Ovo su najbolji mjere u odnosu na šminku za postizanje ružičaste obraze.

load...

1. Pravilno i dovoljan Diet:

Imati dobar i zdrav obrok je ključ za zdravu kožu i ljepši sebe. Nikada ne treba preskočiti obroke, čak i kada ste na dijeti. Crash dijeta nikad nije dobro za zdravlje. Trebalo bi uzeti najmanje 4 lijep i zdrav obroka dnevno viz. Doručak, ručak, čaj i večeru.

Ako ste gladni između obroka, da bi trebalo da malo svjetla zalogaje koji su zdravi. Nikada ne ostavljajte želudac režanja za hranu. To će vas pojesti još više kada sednete da jedete dalje.

Hrana koju jedete može vam dati prirodan sjaj iznutra kako slijedi:

A. Smanjite na crvenom potrošnju mesa. Uključuju ribu i piletinu proteina.

B. Dodajte klice sa svojim meals.They su odličan izvor proteina.

C. Dodaj niske masnoće mlijeka i mliječnih proizvoda kao što su niske masnoće jogurt i obrano mlijeko.

D. Dodaj sočivo u svoj dnevni obrok. Oni će vam dati dnevni poticaj proteina.

2. Vježba i hidrataciju:

Redovito vježbanje i pravilnu hidrataciju služi za održavanje i čuvanje svijetle i lijepe kože.

3. Piling:

Redovni piling kože će vam pomoći da dobijete mekane i rumeni obrazi sigurno. Međutim, ne zaboravite da ako se redovito piling vam kožu, a zatim i blage i vrlo nježan piling je najbolje rješenje. Ne ribati svaki dan, posebno u surovom način.

load...

4. Blagi Izbjeljivanje:

Blage za izbjeljivanje mogu vam pomoći da dobijete rumenih obraza. Nanesite malo jabukovača ocat vatom na cheeks.This učinit će vaš skok kože u život. Međutim, ako se reagira onda ne nastaviti. Možete učiniti isto sa sokom od limuna, ali ne izlaze na sunce odmah nakon nanošenja sok od limuna, jer čini kožu osjetljive na sunčevih zraka.

5. Popunite nedostatak:

Postoje dva vitamina koji su od vitalnog značaja za prirodan sjaj kože. To su vitamin E i vitamin C. Ako vidite nepotrebno pucanja usana ili vaša koža lica postaje još više suho nego što je normalno, to može biti uzrok nedostatka vitamina E i C. Consult dobar doktor i uzeti kapsule kao dodatke za ova dva vitamina.

Alternativno ili dopunjuju uzimanje dodataka, možete se prijaviti pastom od Orange kore koji je bogat u Vit C i miješa se sa nekim krema mlijeko i slomljenog Vit E kapsule. Nanesite ovu pastu na kožu, posebno na obrazima za 20 minuta i isperite s mlake vode.

6. Ljutnja i stres upravljanja:

Stres i ljutnju mogu otkinuti prirodan sjaj off vaše kože. Tako pokušati zadržati nivo ljutnje i stres koliko je dalje moguće. Probajte jogu ili meditaciju. San je također važan faktor. Ako ne dobivaju dovoljno sna, to će značiti vaš nivo stresa neće biti potpuno suprotstaviti. Spavaju dovoljno, tako da kad se probudite, vi osjećati svježe. Vaša koža će sjaj prirodno. Osim toga, kada spavaš, vaša koža luči ulja koja će nahraniti vašu kožu dok spavate.

7. Pravilan Masaža:

Cirkulaciju krvi ispod kože je dobar način da dodate sjaj vašoj koži. Pravilno masaža kružnim i anti kružni način da vaša koža ružičasta roku od nekoliko dana. Nastaviti da se pravilno koristi. Možete masirajte kožu lica masaža kremom previše.

Da li vam se sviđa ovaj članak? Sada znate kako da se crveni obrazi prirodno? Ostavite nam svoje komentare.

load...