Njegu kože

Najbolji YSL parfemi za žene - naš top 10

Najbolji YSL parfemi za žene - naš top 10

Yves Saint Laurent ili YSL brand je poznat po vrlo ženstvena niz parfema koji su jedinstveni i vrlo rijetki. Evo mojih top 10 YSL parfema za žene:

Top 10 YSL parfem za žene

1. Baby Doll Yves Saint Laurent:

Baby Doll je elegantna još potpuno zabavno, mladalački i svjež miris YSL. Ključni notama naranče, crnog ribiza, ananasa i svježe jabuke. U srcu mirisa nalazi se arome frezije, ruže, heliotrop i đurđevak na osnovi od tonka, kedar, vanilija i tamjan.

2. Paris Yves Saint Laurent:

Inspirisan grad ljubavi, "Paris" je priznanje za romantiku. Miris započinje sa aromama ljubičice i bergamota sa milion ruže različitih vrsta u svom srcu na podlozi od drvenih nota. Sophia Grojsman je nos iza primamljivih mirisa.

load...

3. Opium Orient Extreme:

Kao što ime sugerira, ovo je orijentalni miris sa puno začina, posebno dizajniran za ženu današnjice. To je pokrenuta u 2007. Godini i ima ključnu note đurđevka, bergamota i mandarine sa srednjim mirisa jasmina, karanfila i malo začina na bazi pačulija, vanilije, ambera i opoponaksa.

4. Baby Doll Candy Pink:

Ovo je limitirano izdanje YSL lansiran u 2005. Godini i ima note rabarbare, grejpa, crvene ribizle, đumbir, bela ruža, frezija, kedar i karanfil.

load...

5. Baby Doll Lucky Igra:

Baby Doll Lucky Igra je sladak i cvjetni parfem YSL koji je pokrenut u godini 2006. Ovaj miris ima arome nara, rabarbare, đumbir, breskve, frezije, breskve, kedra, grejpa, kardamoma i crvene bobice.

6. Baby Doll Magic:

Baby Doll Magic je cvjetno-voćni YSL parfem za žene koja je pokrenuta u 2008. Godini i ima mirise strasti cvijet, jasmin, mošus i grejpa.

7. Kino:

Čuveni Jacques Cavallier je nos iza ovog parfema Cinema. Kao što ime sugerira, ovaj miris sa sobom donosi glamurozan dodir zvezde i uvijek grabi pažnju. Miris je mami kombinacija slatkog i vanilije i mošusa, bogate, balsamico, amber, amarilisa i božur.

8. Elle Intense parfem:

Lansiran u izvorima 2008. Godine, to je seksi parfem koji ima vrlo glasno i voćni miris na njega. Miris započinje sa aromama ličija i maline sa iris, roze voće i jasmina u svom srcu i pačuli, benzoin i amber kao svoju bazu.

9. Elle Shocking:

Ovo je limitirano izdanje parfema lansiran u 2009. Godini i ima cvjetne i voćne suština. Sastoji se od božura, đumbira i mandarine arome na bazi sandalovine i mošusa.

10. U jednom love:

U ljubavi je opet parfem kreirao slavni Jean Claude Ellena i pokrenut je u 1998. Godini To je miris romantiku, ljubav i strast sa mirisom cijeli vrt izvući u boci. Miris je mješavina aroma brimbelle, mošusa, nježan božur i maline.

Nadam se da ovaj članak na YSL parfema za žene će Vam pomoći da odaberete pravo jedan za vas.

load...