Njegu kože

10 najboljih ljetnih šminka i kozmetičkih proizvoda

10 najboljih ljetnih šminka i kozmetičkih proizvoda

Sada kada zima je skoro gotova i većem dijelu zemlje su već počinje da doživite vruće vlažnih dana, ovdje je popis od najboljih ljeta ljepotu makeup proizvode možete koristiti u ljetnim mjesecima. Oni su razvili će vam pomoći da držite kožu svježe i sretan, i da vas izgledala prekrasno kao i uvijek.

Najbolje Summer Beauty Makeup proizvodi:

1. Krema za sunčanje:

Kreme za sunčanje je vaš najbolji drug kroz ljeta Pobrinite se da provjerite SPF i primijeniti to najmanje 30 minuta prije izlazio na suncu. Isto tako, ako ćete nositi šminku, dati zaštitu od sunca malo vremena da se sredi na vašoj koži prije nego se prijavite drugih proizvoda.

2. Balzam za usne sa SPF:

Previše topline i previše izlaganja suncu može izazvati mnogo iritaciju tvojih usana, čineći ih bolan, ispucalu i suha. Koža na usnama je mnogo tanji nego na lica ili tijela kožu, a šanse da se oštećena je više. Čine ga točku da nosi balzam za usne oko, a svaki put kad razmišljate primjene ruž za usne, pokušajte i stavite ga preko balzam za usne dati tvoje usne neku zaštitu.

load...

3. Anti-štavljenje kreme:

Ljeta su plaže puta, vanjski puta i svaki put kad izađete, možete dodati još malo više tan na vašoj koži. Jedan od bitnih ljeto ljepota šminka proizvod koji treba ulagati, posebno tokom leta je anti-tan ili kreme tan uklanjanje. Možete ili ići na onaj koji se može koristiti prije nego stajati na suncu da se izbegne sunčanja, ili u slučaju da ste zaboravili da, možete ići na tan-uklanjanje kreme koje se mogu koristiti kod kuće polako ukloniti ten.

4. Zaštitna maska ​​za kosu:

Ljeta su izuzetno teško na kosu, posebno sa stalnim topline, porast temperature i vlažne znojav uslovima. Zbog toga svoj skalp je dužan da se osjećaju svrbež i prljavo i vaša kosa može osjećati previše masna. Šamponiranje svaki dan može naškoditi vašem teksturu kose, tako da je bolje da ide za zaštitnu kosu maske koje možete primijeniti svaki alternativni dan ili tako da pomogne vratiti vlagu i prirodan sjaj vaše kose.

5. Piling za tijelo:

Ljeta su sve o znojenje i osjećaj masne i prljave i ništa ne može biti više osvježavajući za kožu nego dobar piling tijela. Ukloniti sve nečistoće i znoj dana i pomoći piling kože da biste dobili svježe trljala čist izgled svaki dan.

load...

6. Light Perfume:

Da, svi mi volimo nosili parfeme, ali ljetnih mjeseci postaje sve više od suštinskog značaja za nositi. Dobiti parfem koji ima lagani miris i nije previše neodoljiv, i to bi trebalo da traje sve dok je vlažnost ima tendenciju da ih osuši.

7. Hidratantni sjajilo za usne:

Ako znate ili ne želite nositi puno boja na usnama tijekom ljeta, ali jedna sigurna da spasi svoje usne od toga gol je nositi hidratantna sjajilo za usne. Idi za one koji dolaze u voćnim mirisima da se osjećate svježe kroz dan. Ako vaš sjajilo za usne ne sadrži SPF, nosite balzam za usne sa SPF ispod nje.

8. Bronzer:

Ljeta su savršena dana da pokaže da je preplanuli izgled. Dobiti sve vaše bronzera da li ste nisu ih već koristi. Koristiti zlato i svjetlo prašnjav i rđe boje na svojoj koži da ga to nije divno sjaj koji dolazi s tim da se na suncu. To je jednostavan za nošenje ga čak i ako niste na suncu previše. Samo se pobrinuti da se pogled ne izgleda 'lažne' i sjajna ili možete završiti tražim masnim ili oznojenih!

9. Lakovi za kosu:

Ljeta su ne samo oštre na kosu, ali i čine ga neposlušne i neposlušnu. Držite kovrča i suhoće pod kontrolom pomoću sprejeve za kosu i proizvode za kosu koji će zadržati one brave pod kontrolom i da izgledaju dobro.

10. Painted noktiju:

Ljeta su vrijeme za japanke, chappals, peep-toes, gudački sandale i sve vrste zabave i otvorene obuće. Dakle, ovo je pravi trenutak da daju prstima malo boje. Dok ste možda držali noge umotana u čarape i cipele u zime, ovo je vrijeme da ih napolje "i dati im svijetle pop boje.

Ja h Ove najbolje ljeto kozmetički proizvodi će vam pomoći da ostvarite svoje najbolje izgled ovog ljeta!

load...