Njegu kože

Najbolji issey Miyake parfemi za žene - naš vrhunski 7

Najbolji issey Miyake parfemi za žene - naš vrhunski 7

Issey Miyake je japanski modni dizajner poznat po svojim tehnološki prešao odjeća dizajn, izložbe i mirisa. Godine 1970. Osnovao je Miyake Design Studio, ali ipak lansirao svoj prvi parfem u 1992. Godine, svjetlost vodene-cvjetni L'eaud'Issey za žene. Ovaj članak vam spominje listi top 7 Issey Miyake parfema za žene.

Issey Miyake parfemi za žene - Top 7

Ovdje je popis najboljih Issey Miyake parfemi iz njegove studio!

1. L'Eau d'Issey:

L'Eau D'Issey je jedinstveni parfem sa kombinacijom cvjetnih i drvenastih tonova. To je složen miris koji se sastoji od cvjetnih mirisa frezije, Lotus, karanfile, ciklama i bijele ljiljane.

load...

2. Parfema L'Eau d'IsseyFlorale:

L'Eau D'Issey Florale, što je Issey Miyake parfem za žene, pripada cvjetni miris porodicu! To je čisti i pravi izraz cvijeća koja ima gornje note otvorene ruže, meka rose i pjenušava mandarine sa donjim notama dubokih mošusa i narančasta cvijeće.

3. Miris:

Inspirisan japanski planinama, miris iz kuće Issey Miyake je jednostavna i minimalistički sa jasnim mirisom. Ova lijepa i transparentan parfem ima jaku nijansu zumbula, jasmina i cedra. Dizajner ovog parfema je Daphne Bugey.

load...

4. Absolue:

Absolue je parfem Issey Miyake koji sadrži blistavim akordima sa sjajan čistoće. Srce ovog miris noćnog jasmina što ovaj parfem vrlo egzotične i privlačan. Ona ima donjim notama vanilije i plemenitog drveta.

5. Pleats Please:

Pleats Please je novi Issey Miyake miris koji svoju inspiraciju crpi iz najlegendarnijih linije brenda odjeće: nabora molim vas - to je veseo, radostan i odlučno moderno. Miris je trebalo da bude veseo, energičan i šarene. Pleats Please je poziv da se zabavite; za optimističan, dinamičan i odlaznih žena. To je svijetao, vesela, cvjetni buket ima ovisnost donje note kombinirajući slast vanilije slojevita preko živopisnih drvenastih nota. Ona ima karakterističan miris sa opipljive, kovertiranjem ženstvenost.

6. L'Eau D'Issey Summer:

Ljeto je osvježavajući miris koji sadrži savršen spoj crne ribizle, zeleno lišće, cvijeta naranče, ljiljan-of-the-valley, božura i ruže uz drvene donje note. To pojačava voćne elemente mandarine s kombinacijom kadulje, amber, kardamom sjemena, vetivera i iodites. Ovaj miris pruža odličan i dugotrajan miris za jednu noć u gradu. Parfem se ponaša kao uzbudljiv dio svog večeri ansambla, omogućavajući vam da biste poboljšali osobni stil uz miris kao intrigantna kao i vi.

7. L`Eau d`Issey Reflections In A Drop:

Reflection iz kuće Issey Miyake je inspiriran kap vode koja se nalazi na latici cvijeća kad se prestane kiša, pad sija poput kristala i slavi je prirodno svježinu. Ovaj parfem je vrlo svijetao i sastoji se od toplog akordima mošusa, drveta zajedno sa nekim vodenim akordima. Preporučuje se za casual odjeća.

Je li ovaj spisak prilično primamljivo i ne možete čekati da izabere jedan od njih? Dakle, samo odlaze na izabrati najbolje dostupne fragrancing Issey Miyake parfema za žene. Dijeliti svoje misli s nama.

load...