Njegu kože

Najbolji Nu proizvodi za njegu kože - naši top 10 izbora

Najbolji Nu proizvodi za njegu kože - naši top 10 izbora

Za njegu kože danas je milijarde dolara industrije a! Hiljade kompanija širom svijeta pumpanje u novac za R samo da razvijamo proizvode koji će pomoći kupcima, da vam pomognem, izgledati i osjećati se divno! Nu Skin Enterprises je jedan takav američki brand i marketing kompanija koja je specijalizirana u razvoju i prodaje proizvoda za osobnu njegu. Oni također prodati dodataka prehrani, pod brendom Pharmanex i njihovi proizvodi su dostupni širom svijeta.

NU Enterprises kože je osnovan 1984. Godine, Utah, u mjestu Provo. Kompanija je počela svoj prvi međunarodni rad u 1990. Godinu, u Kanadi. Godinu dana kasnije, NU kože Enterprises započeo svoje poslovanje u Hong Kongu, njihov prvi izlet u azijsko tržište za njegu kože. Trenutno, Nu Skin Enterprises tržišta i isporučuje svoje proizvode na 53 globalnom tržištu kroz dobro uređen mrežu 950.000 privatnih i nezavisnih distributors.This članak navodi top 10 NU proizvoda za njegu kože koji su napravljeni i na tržište od Nu Skin Enterprises.

Najpopularniji Nu Skin Proizvodi

1. Nu Skin Enterprises AgeLOC® Transformacija Set:

Nu Skin Enterprises ageLOC® Transformacija set se sastoji od 4 proizvoda koji pomažu da se pomladiti vašu kožu. 4 proizvodi transformaciji Set imaju anti-aging svojstva koja produžavaju dugotrajnost kože kada se koristi svakodnevno. Ovi proizvodi pomažu da se očisti i vlaže kožu prilikom obnavljanja ćelija kože kako bi otkrila mlađi izgled kože za samo 8 dana! Zvuk je neverovatno zar ne? Ali proizvod obećava da će vam dati mladalački sjajne kože koji izgleda zdravo i blistavo.

load...

2. Nu Skin Enterprises Tru Face® suština ULTRA:

Tru face® Suština ULTRA pomaže vam izbjeći nedefinisan kožu koja izgleda savijenog sa godinama. To pomaže koži povrati svoju čvrstinu. Nu Skin Enterprises tru face® suština ULTRA dolazi sa Ethocyn®, koja je patentirana sastojak poznat po svom anti-aging svojstva. To vam daje čvršća i mladalački izgled kože. Ovo je jedan od najboljih Nu Skin proizvode lica.

3. Nu Skin Enterprises Celltrex® CoQ10 Complete:

Nu Skin Enterprises Celltrex® CoQ10 Kompletna je vrlo dobar proizvod koji pomaže u koži ćelijski rast energije. To omogućava koži da se oporavi od dnevne oštre oksidacije i zagađenje i dodaje sjaj i sjaj bez sjaja i beživotna koža. Celltrex® CoQ10 Kompletna ima slogan - "Mladenačka Energetska You Can See".

load...

4. Nu Skin Enterprises Celltrex® Ultra oporavak fluida:

Anti-oksidant koji pomaže u borbi protiv ćelijski oksidacije; to je Nu Skin Enterprises Celltrex® Ultra oporavak fluida u orahovoj ljusci. Sadrži ekstra djevičansko maslinovo ulje, ovaj neverovatan proizvod čisti i tonizira kožu, čineći da izgleda blistavo i lijepa.

5. Nu Skin Enterprises glacijalnog Marine Mud®:

Nu Skin Enterprises glacijalnog Marine Mud® pomaže da biste uklonili prljavštinu i mrtve stanice kože pomoću blato čestica. To ne isušuje kožu i pružaju dubinsku ishranu.

6. Nu Skin Enterprises Body Smoother:

The Body Smoother tržištu ova kompanija je nemasna i pomaže da se ton i oblikovati kožu bez čineći ga masnu.

7. Nu Skin Enterprises losion za ruke:

Često smo toliko opsjednuti sa stanjem našeg lica koje smo skloni zaboraviti ili zanemariti ljepotu naših ruku. Nu Skin Enterprises losion za ruke pomaže da vlaže kožu ruke bez čineći kožu masnu. To ostavlja ruke mekom i podatnom. Naše ruke zaslužuju da budu razmaženi, zar ne?

8. Nu Skin Enterprises ageLOC® Dermatic efekti oblikovanje tela losion:

Nu Skin Enterprises ageLOC® Dermatic efekti oblikovanje tela losion pomaže u borbi protiv svih znakova starenja, uključujući akumulaciju celulita, ostavljajući kožu glatkom i blistavom.

9. Nu Skin Enterprises Perennial® Intense Body Moisturizer:

U Perennial® Intense Body losion pomaže da vlaže kožu u vremenima ekstremne suhoće i pomoći da gornji sloj kože glatkom. Savršen za one suve zimskih mjeseci!

10. Nu Skin Enterprises Liquid Body Lufra:

Nu Skin Enterprises Liquid Body Lufra pomaže ukloniti mrtve stanice kože i poboljšavaju tonus kože.

U 2007. Godini, magazin Forbes navedene Nu Skin preduzeća u "100 najviše povjerenja kompanije" liste. Nu Skin Enterprises je zadržao zvjezdani A + rejting s obzirom na Better Business Bureau (BBB) ​​.pa pogledajte ove odlične proizvode od Nu Skin Enterprises, i to podijeliti svoje iskustvo s nama!

load...