Njegu kože

Best By Kilian Parfemi naši top 10

Best By Kilian Parfemi naši top 10

By Kilian je brend luksuznih parfema iz Pariza koji je u vlasništvu Kilian Hennessy. By Kilian je pokrenut u 2007. Godini za proizvodnju parfema i luksuznu robu. Ovaj brend promoviše ekologiju i održivost, a samim tim, koristi punjenje, povratnu ambalažu. Ovaj brend ima mnogo mirisa u svojoj kolekciji koje dolaze s kraljevskim i luksuznom pakovanju.

Top 10 By Kilian parfema:

Dajte nam uvid u top 10 By Kilian parfema.

1. A Taste of Heaven By Kilian za muškarce:

A Taste of Heaven je posebno napravljen za ljude da ih zadrži osvježena tokom dana. Ovo je blagi miris, zasnovan na zelenoj fougere aroma. Ovaj miris je lansiran u 2007. Godini ovaj ima miris hrastove mahovine, ambera, bergamot, ruža, pelin, lavande, pačulija, afričke cvijet naranče, geranija, vanilija i tonka.

load...

2. Back to Black By Kilian za žene i muškarce:

Kupi Back to Black parfem ₹ 81,230.00 @ www.amazon.in/back-to-black-perfume

3. Cruel Intentions By Kilian za žene i muškarce:

Cruel Intentions By Kilian ima orijentalni drveni miris. Ovaj miris je idealan za žene i za muškarce. To je pokrenut u 2007 godini.

load...

Ovaj miris ima gornje note bergamota, ruže, cvijet narandže i ljubičica; Srednje note guaiac drveta, agarwood (oud) i papirus, a donje note sandalovine, stiraksa, vanilija, vetiver, mošus i kastoreum.

4. Liaisons Dangereuses By Kilian za žene i muškarce:

Kupi Liaisons Dangereuses parfem ₹ 89,548.00 @ www.amazon.in/liaisons-dangereuses-perfume

Vezama Dangereuses od By Kilian ima Chypre voćni miris. Ovaj miris je idealan za žene i za muškarce. To je pokrenut u godini 2007. Ovaj miris ima gornje note crne ribizle, kokos, breskve i šljive; U srcu geranija, ruže, cimeta i ambrete (mošus slez), a donje note sandalovine, hrastove mahovine, drvene note, vetivera, mošusa i vanilije.

5. Putovanje u Šangaj:

Putovanje u Šangaj je dostupan u kutiji set koji uključuje srebrni putovanje sprej i jednu bočicu 7.5ml sprej. Svaki od mirisa je drugačija:

  • Fresh Harmony sadrži Bambus Harmony, voda Kaligrafija i cvijet besmrtnosti
  • Cvjetni Harmony sadrži Prelude to Love, Liaisons Dangereuses i Good Girl Gone Bad
  • Sweet Harmony sadrži Sweet Redemption, Ljubav i Forbidden Games
  • Drvene Harmony sadrži Back to Black, pravo u raj i U Gradu Sin

6. Mošus Oud Eau de Parfum od By Kilian:

Mošus Oud Eau de Parfum od By Kilian ima najviše prijatan miris. Ovo je iz "Arabian Nights" kolekciju By Kilian. Ovo ima miris koji je egzotičan, snažan, elegantan, komplikovane ali udoban.

To ima note korijandera, čempresa, bugarske ruže, geranija, davana, limun, mandarine, kardamom, ekstrakt ruma, tamjan, Stari sporazum, mošus Accord i pačulija. Ova seksi miris zadržava tokom dana.

7. Cvijet Besmrtnost Eau de Parfum od By Kilian:

Kupite cvijet Besmrtnost parfem ₹ 32,499.00 @ www.amazon.in/flower-of-immortality-perfume

Cvijet Besmrtnost Eau de Parfum od By Kilian ima moć da Bewitch svoju dušu i čine ga čini besmrtnim. Ovaj ima božanski miris breskve cvjetovi.

Cvijet Besmrtnost ima note ribizle pupoljak, frezija, vanilija, tonka, iris, ruža kristala, bele breskve i bijelog mošusa.

8. Incense Oud Eau de Parfum od By Kilian:

Incense Oud Eau de Parfum od By Kilian je iz "Arabian Nights" kolekcije. Incense Oud ima note Gvatemala kardamom, indijski papirus, Somalija tamjan (nafta i apsolutni), sandalovine, makedonski mahovine, metil Pamplemousse, Virginia cedrovine, indonežanski pačuli, ružičasti biber, turske ruže, egipatskog geranija, španski cistus labdanum i mošusa.

9. Rose Oud Eau de Parfum od By Kilian:

Rose Oud Eau de Parfum od By Kilian ima očaravajući miris ruže koji je previše ženstvena. Rose Oud ima note ouda, šafrana, turska ruža i kardamom.

10. Sweet Redemption Eau de Parfum od By Kilian:

Sweet Redemption Eau de Parfum od By Kilian ima zavodljiv, ali moćan miris. To ima note vanilije, miro, Opopanax, cvijeta naranče, benzoin i tamjana.

Jeste li isprobali neki od ovih luksuznih By Kilian parfeme? Javite nam u komentarima ispod teksta.

load...