Njegu kože

Top 10 klinike protiv starenja

Top 10 klinike protiv starenja

"Ljepota nije starosti vezan", a to je ono što ljudi iz kasnije sfera života došao sam do uvjerenja danas. Zahvaljujući novo doba tehnologije i brzog razvoja u oblasti kozmetologije, dermatologije i estetike, mladalački izgled može se održavati bez obzira na godine. Razne anti age tretmani kao što su Botox, mezoterapija, kožni punila, Fraxel, piling, itd, su stvorili valove širom svijeta i odgovorni su za postizanje besprijekoran vječan ljepote. Ali oni treba da se uradi u pravu. I da biste dobili pravi tretman, morate ići na najbolje anti klinike starenja! Pregledajte da nula može pomoći u jednom.

Najbolje Starenje klinike Anti u Indiji

1. Kaya Skin Clinic:

Kaya Skin Clinic je jedna od vodećih kompanija za njegu kože u Indiji od 2002. Također je proširio svoja krila preko Singapuru i Dubaiju i ima preko 100 klinike koje pružaju savršen rješenja za njegu kože za sve. Tretira različitih problema s kožom kao što su akne, pigmentacija, uklanjanje dlaka i također pruža anti-aging tretmane kako bi svojim klijentima izgledati mladalački i lijepa.

2. ETERNESSE Anti Aging Clinic:

Ovjereni specijalizirane za borbu protiv starenja klinici, ETERNESSE pruža anti-aging rješenja, estetske operacije i tretmane za njegu kože na oba pola. Sa klinike nalazi se u Mumbai i Hyderabad, ETERNESSE će Vam pomoći da se održi mlađe i protiv starenja kože po Botox, protiv bora, laserska fotografija tretmani itd

load...

3. VLCC Wellness Clinic:

Osnovan je 1989. Godine od strane gospođa Vandana Luthra, ovaj lanac wellness klinika je napravio svoju prisutnost osjetio diljem Azije i Bliskog istoka. VLCC klinike su prisutni u 16 zemalja širom 121 gradova i više od 300 lokacija. Njegova naučna gubitak težine i kozmetologiju rješenja i terapijske tretmane ljepote su garantovao za mnoge. Pruža savršen anti-aging rješenja za stvaranje Ageless ljepote kroz tretmane kao što su mezoterapija, kriogenske, lice učvršćivanje i različitih tretmani za lice.

4. Goel je Cutis kože Studio:

Cutis studio kože Goel je osnovao poznati dermatolog dr Apratim Goel u Mumbai je dobro opremljen laserom, estetske i dermatološke klinike. Njegova spa kao ambijent i čini odlična destinacija za ljude koji traže rješenja za svoje ljepote i kože probleme. Anti age tretmani koje nudi ova klinika poput botoksa i punila ubrizgavanje, obnavljanje kože, laser lica itd, su visoko hvaljeni. Ovi tretmani nudi cutis su pomogli da se stvori zavidnu kože i protiv starenja ljepote.

5. Kosmoderma Skin & Laser Clinic:

Napredna dermatoloških i kozmetičkih tretmana i terapija koje nudi Kosmoderma kože i laser klinici, Bangalore je sigurno, FDA, efikasan i pristupačan. To je visoko kvalificirani tim dermatologa pruža različite rješenje za njegu kože prvenstveno anti age tretmani. Zatezanje kože, izlivanje lica, meso Botox, revitalizaciju laserskih tretmana, itd pomoć za stvaranje i održavanje besprijekoran, mladalački i lijepe kože.

load...

6. Blush Clinic:

Poduhvat jednog od najvećih poredani nakon dermatologa Indije dr Jamuna Pai, rumenilo klinika osnovana je u Mumbaiju u 1994. Sa svoje opsežno znanje i stručnost u području njege kože, dr Pai nudi poznati i efikasne kozmetičkim i estetskim rješenjima svojim klijentima. Sa svojim odličnim tretmane poput botoksa, kožni punila, kemijska piling, zatezanje kože i profesionalni tretmani za lice, rumenilo osigurava potpunu olakšanje od starenja nevolje kože.

7. Estetska Clinic:

Estetski ambulanta, Mumbai, osnovana od strane vrhunskih dermatologa dr Debraj SHOME i dr Rinky Kapoor. Ovo stanje Art klinike sa svojom najnovijom opremom i svjetska klasa tretmani nude efikasnu kože i ljepotu rješenja. Estetske klinika je profesionalac u borbi protiv rješenja starenja koje su sigurne i efikasne. Oni pomažu eliminirati znakove starenja kao što su bore, fine linije, stopala vrana, itd, i učiniti besprijekoran i protiv starenja izgled.

8. Blu kože i kozmetologiju:

Sa sjedištem u gradu Hyderabad i osnovali poznati dermatolog dr Nilayani, Blu kože i kozmetologiju klinika pruža učinkovitu estetske i kozmetičke rješenja. Nudi svjetska terapije klase, laserskih tretmana, hirurške tretmane, Botox i punila tretman, hemijski piling, itd tako da zadovolje različitih problema s kožom, posebno starenja kože. To pomaže da se pomladiti, revitalizaciju i popravak kože da to izgledati lijepo i zauvijek mlada.

9. Ageless Medica:

Inicijativa vodećih dermatologa zemlje, Ageless Medica, nalazi se u gradu Mumbaiju daje estetske i kozmetičke rješenja za sve. Anti tretmana starenja koje ove klinike poput botoksa, filera, laserskih tretmana, lice konturiranje pomoć za rješavanje problema opuštene, starosti, naborano dermis itd Ageless medica pomaže da vaša koža izgledati mladalački i žive sa lakoćom.

10. Rachita Njega kože:

Dr. Rachita Dhurat osnovan klinici za njegu kože Rachita u Mumbaju da donese kože, trichology i estetska rješenja. Tretmani koje ovoj klinici su hvaljeni i dokazano siguran. Anti rješenja starenje koje Rachita klinici kroz tretmane poput mesotherpy, kožni pilinga, anti terapija bora su izuzetno efikasni u bledi znakove starenja kože.

load...