Ljepota

Revidirano: sveže šećer tulipan obojeni tretman ustima

Revidirano: sveže šećer tulipan obojeni tretman ustima

Fresh Sugar tretman za usne u Tulip

Momci! Tu je novi Fresh zatamnjena balzam za usne nijansa u gradu, i znam da to sam rekao prošli put, ali mislim da je to ipak najbolja.

(Posljednji hlad-jedini hlad sam volio, u tom trenutku-je Cherry, polu-obična višnja crvene koja je izašla u 2018. Godini)

load...

Sada su otišli i uveo pink, zove Tulip. I zato topla roze adut reds u mom svetu, ona je otišla ravno u najviši položaj.

Čak je i vanjskom pakovanju je najslađi:

U slučaju da niste upoznati sa Fresh Sugar Tamno usne tretmani, oni su liniju fantastičan usne balzama, koji je dostupan u jasnoj plus 10 zatamnjena nijansi. (Do Cherry i sada Tulip, ja nisam bio u nijanse, ali to sam samo ja). Međutim, sama formula je odličan.

Vi ćete biti oduševljeni odmah uz slatko citrusa miris, a onda ćete cijeniti nemasna vlagu. Takođe dobijate SPF 15 i uglavnom prirodni formulu koja uključuje kotač, jojobe i maslinovog ulja-ali ne i mineralno ulje, nafta, parabene ili ftalata.

To može izgledati kao hard-core pink u cijevi, ali dozvolite mi da uvjeravam vas da to ide na sasvim obična-ish. Možete učiniti jednim brzim sloj ili možete izgraditi ga za još više intenziteta.

Evo šta mislim i nemam pojma zašto je ovaj uzorak fotografija je tako gigantski:

Evo, gledaj me nosi ga tako da možete dobiti bolji uvid u ono što je ovo kao na usnama.

Nelagodnost stranu (jer ono što je više neugodno nego da blog slike sebe ?!), mislim da i dalje možete cijeniti izvrsnost ovog zatamnjena balzam za usne. To ima neke pristojne pink pigment, ali ne toliko da je teško ili teško nositi. 

load...

I iako ja volim moj novi Marc Jacobs Kiss Pop u Pop-Arazzi 606 (komentar: ovdje!), Možete biti sigurni da ću se poseže za moju Fresh Sugar Tulip dolazi zimi. A zatamnjena balzam je tako mnogo prašta na suve usne, i bonus sa ovim je da ipak dobiti svoju dozu pink!

Gdje kupiti

Pronađite Fresh Sugar tretman za usne u Tulip na sljedećim trgovaca:

  • Sephora
  • Barneys
  • Neiman Marcus
  • Amazon.com

Neka vaše Say

Jeste li još odjavila Tulip? Koja je tvoja omiljena zatamnjena balzam za usne?

load...