Ljepota

Sada možete hidratizirati celo telo hijaluronskom kiselinom

Sada možete hidratizirati celo telo hijaluronskom kiselinom

Nip + Fab Hijaluronska Fix gel za tijelo

Konačno, losioni tijelo postaju sve hi-tech!

Nekada je bilo da bi mogao naći samo hijaluronske kiseline u proizvodima za lice. Ali sada, Nip + Fab je izaći sa hijaluronskom Fix gel za tijelo koje je u osnovi krajnji nemasna tijelo hidratantnu kremu. (Zato što je sve više neugodno nego masna, Buttery noge kao što ide na Obuci se ujutro?)

load...

Tekstura ovog proizvoda je, kao što je to, kaže, gela. A prozirni gel koji tone u brzo i ostavlja vašu kožu suha, glatka i meka iznenađujuće tako, kao što ne bi pomislio gel će hidratizirati na sve.

Ali to radi. I to je u dijelu od hijaluronske kiseline, dugo smatra čudo sastojak za njegu kože. Do sada ste vjerojatno čuli sve o njegovim prednostima. Ne kiseline u peckanje, piling način, to je zapravo prirodno javlja polisaharid nalazi u ljudskom tijelu koji djeluje kao jastučić i agent podmazivanje za naše zglobove, nerve, kosu, kožu i oči. U proizvoda za njegu kože, dobijamo sintetički oblik, čije molekule imaju jedinstvenu sposobnost da privuku i zadrže više od 1.000 puta svoje težine u vodi. 

Kao što sam je navedeno ovdje, imao sam različite rezultate sa serumi hijaluronskom kiselinom za moje lice. Ali u formuli tijelo? Da molim! Osim hijaluronska kiselina, tu je glicerin (moja omiljena vlažilac), vitamina E i aloe vere. I NO glupi, upitna ulja. Ovi su sastojci:

Aqua (Water), propilen glikol, glicerin, polisorbat 20, trietanolamin, karbomer, Phenoxyethanol, benzil alkohol, Parfum (Fragrance), EDTA, stiren / Acrylates kopolimer, diamin kiselina, benzil salicilat, tokoferil acetat, natrij hijaluronat, linalol, kumarin geraniol, Trideceth-7, Citronellol, natrijev lauril sulfat, Aloe Barbadensis (Aloe vera) Leaf Extract

Hoće li ovo tijelo gel biti dovoljno da spriječi ljuskave noge tokom oštre kanadske zime? Ostaje da se vidi, ali do sada sam volim teksturu ovog-da ne spominjem kako da se obučem odmah ujutro. Ako je vaša koža postaje vrlo suha, možeš uvijek je sloj ispod ulje tijelo uz hit vlage, baš kao i ti ćeš sloj vašeg lica proizvoda za njegu kože.

load...

Gdje kupiti

Pronađite Nip + Fab Hijaluronska Fix gel za tijelo na Shoppers Drug Mart, Ulta Ljepota i ASOS.com.

Neka vaše Say

Jeste li pokušali ovo tijelo gel još? Pronađeno bilo koji drugi hijaluronska kiselina na bazi tijelo ovlaživača?

load...